Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşlı oldukları için belki kısa süreceğini düşünüp kapıyı kapatmamış olabilirler burda onların hatası var ama sizin bunu ulu orta konuşmanız ve daha da ötesi buraya taşıyacak kadar dedikodu malzemesi yapmanız bana daha korkunç geldi. Kaynananızla anlaşılır bir dil ile bu konuyu kapatabilirdiniz. Bi Show habere çıkmadığınız kaldı.
Biliyor musunuz ben buraya yazarken tamamen sinirimi atmak istemiştim, kim ne diyecek ne tepki verecek “acaba” diye hiç düşünmedim,çünkü herkes benim gibi ayıplayacak tüü ne ayıp diyecekler dedim..Sonuçta çocuklar söz konusu…
Aile mahremiyeti denilen birşeyin olması en az çocuklarınızın bu durumu görmesi kadar önemli bence. Hepimiz biriyleriyle evleniyoruz ya da evlenicez. Ramazan diyorsunuz oruç diyorsunuz iki yaşlı insanın burada hakkında konuşulmayan kalmadı bu da hak değil mi? Dediğim gibi kapının açık olması ve çocuklarınızın bunu görme ihtimalinde haklısınız ama geri kalan herşeyde çok yanlışınız . Abimin sizin gibi biriyle evlenmesini hiç istemezdim anne ve babamın yapacağı bir cahillik ya da hatayı böyle yöneten burada makara malzemesi yapan bir kadın çok ayıp ve tehlikeli

Yaşlı oldukları için belki kısa süreceğini düşünüp kapıyı kapatmamış olabilirler burda onların hatası var ama sizin bunu ulu orta konuşmanız ve daha da ötesi buraya taşıyacak kadar dedikodu malzemesi yapmanız bana daha korkunç geldi. Kaynananızla anlaşılır bir dil ile bu konuyu kapatabilirdiniz. Bi Show habere çıkmadığınız kaldı.
Her 10 sayfada bir şuna benzer bir yorum geliyor ve başa dönüyoruz…

Aşırı gerginim, kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum acaba? ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kayınvalide ve Kayınbaba kişisini hafta sonu ramazan için yemeğe çağırdım. Maksad muhabbet olsun, gelenek olsun. Eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik. Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler, bizdeler o günden beri.

Bu gece iki gibi su içmeye kalktım. Salonda yatıyorlar, salon kapısı açık, Kayınbaba kayınvalidenin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen. Dönüşümde ise ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…

Elim ayağım titredi, Karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor, çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi. Banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde. Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kayınbaba sağır duymuyor zaten ben oturdum o kalktı, kayınvalide de inkar etti 🤦🏻‍♀️

Yaşları 80-75 ve kayınbaba aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor. Bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor. Neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu.

Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Eee ne olmuş deyip durdu.
Her şey bir tarafa küçük 8 aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım, ya bir şey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Ay valla ne diyeceğimi bilemedim 😂😂😂😂

Bilmiyorum ya ne kadar kızgın olursam olayım haklı da olsam, eşimin ailesini bu kadar özel bir konuda uluorta meze etmezdim heralde.

Bilmiyorum ya ne kadar kızgın olursam olayım haklı da olsam, eşimin ailesini bu kadar özel bir konuda uluorta meze etmezdim heralde.
Ya yapılır mı tabii hiçbirinin hatrı olmasa eşinin hatrı var. Aile olmak böyle bişi değil . Eşi şurada yazılanları okusa anne babası hakkında kendini ne kadar kötü hisseder.

Ay ne kötü ya ben görmek zorunda mıyım yani azgın tekeler kukusuna pipisine sahip çıkamayan başkasının evinde yatmasın mümkünse çocuğu geçtim gelin görmek zorunda mı? Madem böyle bir şey oldu kapını kapat bari ne utanmaz insanlar var ya millette niye yüzüne vuruyosunuz demiş onlar kapı açık fıkfıklamaya utanmıyorda kadın lafı geçirince mi utanacak

Ya yapılır mı tabii hiçbirinin hatrı olmasa eşinin hatrı var. Aile olmak böyle bişi değil . Eşi şurada yazılanları okusa anne babası hakkında kendini ne kadar kötü hisseder.
Eşinin haberi var, umursamamis bile,adam alışık, burda yazılanları görse gurur duyacak biri...

O yaşta ilişkiye girdikleri bile bana mantıklı gelmiyor

Ama ben sayfalar önce bu konu kapansın nolur demiştim ya.bak yine bütün ayrıntılar yeniden yazılmış hepsine tekrar maruz kaldım 😆 bir de yine yapanlari degil söyleyeni ayiplayan aydın kisimiz çıkmış ortaya. Nolur bitsin artık ya takip etmeden de duramiyorum🤣

Açık giyinen kadınlara bir ton laf eden ama karı kızı kesen 80 lik dedeyi savunmuyorsunuz heralde 🤔
Ben anlayamıyorum bu savunanları. Çocuğum karşı odadayken böyle bişey benim evimde yapılamaz, yapılırsa almam eve bidaha. Kuşu uçurmayı bilen kapıyı da kapatır

Türkçenizi eleştirmesi için Türkçe bilmesi yeterli değil mi ?
Boşver onu bacım, tek eksiği Türkçe olsa keşke 😂 sorduğumuz her soruya güldür güldürdeki cahil fikri gibi sen kimsin diyip çemkiriyor... Aklı yok Fikri var cinsten, elini yorduguna değmez...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X