- 5 Kasım 2014
- 58
- -13
- 286
- 34
Yaşlı oldukları için belki kısa süreceğini düşünüp kapıyı kapatmamış olabilirler burda onların hatası var ama sizin bunu ulu orta konuşmanız ve daha da ötesi buraya taşıyacak kadar dedikodu malzemesi yapmanız bana daha korkunç geldi. Kaynananızla anlaşılır bir dil ile bu konuyu kapatabilirdiniz. Bi Show habere çıkmadığınız kaldı.
Aile mahremiyeti denilen birşeyin olması en az çocuklarınızın bu durumu görmesi kadar önemli bence. Hepimiz biriyleriyle evleniyoruz ya da evlenicez. Ramazan diyorsunuz oruç diyorsunuz iki yaşlı insanın burada hakkında konuşulmayan kalmadı bu da hak değil mi? Dediğim gibi kapının açık olması ve çocuklarınızın bunu görme ihtimalinde haklısınız ama geri kalan herşeyde çok yanlışınız . Abimin sizin gibi biriyle evlenmesini hiç istemezdim anne ve babamın yapacağı bir cahillik ya da hatayı böyle yöneten burada makara malzemesi yapan bir kadın çok ayıp ve tehlikeliBiliyor musunuz ben buraya yazarken tamamen sinirimi atmak istemiştim, kim ne diyecek ne tepki verecek “acaba” diye hiç düşünmedim,çünkü herkes benim gibi ayıplayacak tüü ne ayıp diyecekler dedim..Sonuçta çocuklar söz konusu…