- 12 Ağustos 2022
- 231
- 78
- 33
Anladim, gerçi saatlerdir burdasın, Allah yardımcın olsun en yakın zamanda iş güç sahibi yapsınPire değil Piraye, işim gücüm yok şu anda

Yok sen Pire’sin artik benim için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim, gerçi saatlerdir burdasın, Allah yardımcın olsun en yakın zamanda iş güç sahibi yapsınPire değil Piraye, işim gücüm yok şu anda
Onu biliyoruz zaten, şikayetlenip şikayetlenip haftaya yine çağıracaksınız. Gayya kuyusu boğazlarını doyurmak için çırpınacaksınız yine. Söylene söylene pisliklerini temizleyeceksiniz. Bişeylere takıp yine yazmaya geleceksiniz.Biliyor musunuz ben buraya yazarken tamamen sinirimi atmak istemiştim, kim ne diyecek ne tepki verecek “acaba” diye hiç düşünmedim,çünkü herkes benim gibi ayıplayacak tüü ne ayıp diyecekler dedim..Sonuçta çocuklar söz konusu…
Sonunda uydurma hikayeydi diyeceksin diye ödüm koptuBiliyor musunuz ben buraya yazarken tamamen sinirimi atmak istemiştim, kim ne diyecek ne tepki verecek “acaba” diye hiç düşünmedim,çünkü herkes benim gibi ayıplayacak tüü ne ayıp diyecekler dedim..Sonuçta çocuklar söz konusu…
Kaynananiz et giren yere dert girmez dedi mi onu baskasi mi soylemisti merak ettim deBiliyor musunuz ben buraya yazarken tamamen sinirimi atmak istemiştim, kim ne diyecek ne tepki verecek “acaba” diye hiç düşünmedim,çünkü herkes benim gibi ayıplayacak tüü ne ayıp diyecekler dedim..Sonuçta çocuklar söz konusu…
Kızlarının yanında da yapıyorlarmış, oğullarıyla da aynı odada uyurken yaptılar belki, adam alışık umursamıyor. Kızları kihkihkih benim yanımda da yaptılar diyor.Ya yapılır mı tabii hiçbirinin hatrı olmasa eşinin hatrı var. Aile olmak böyle bişi değil . Eşi şurada yazılanları okusa anne babası hakkında kendini ne kadar kötü hisseder.
Ya şunu yazıp durmayınKaynananiz et giren yere dert girmez dedi mi onu baskasi mi soylemisti merak ettim de
Ben de geçen pazar 2 tencere yaprak sarması sardım diye hala kolum ağrıyor işte Piraye.Ya şunu yazıp durmayıntecavüzcü sloganı gibi
demese de öyle olmuş işte, kadın ömrü boyunca her yerde uluorta indirmis donunu, 75 yaşında neşesi gayet yerinde bak![]()
Ya yapılır mı tabii hiçbirinin hatrı olmasa eşinin hatrı var. Aile olmak böyle bişi değil . Eşi şurada yazılanları okusa anne babası hakkında kendini ne kadar kötü hisseder.
Erkeklerin, çklerini şifalı zannetmesi hep bu yüzden zaten.Ya şunu yazıp durmayıntecavüzcü sloganı gibi
![]()
Okuduğunu anlamada sorunun var galiba . Saldırmak için ağzın açık bekliyorsun ama ben onların yaptıklarının zaten yanlış olduğunu söyledim. İyi siz bütün özelinizi heryerde konuşun. Bu kadar rahatsanız kimliğinizi de açık edin ozamanTamam en hassas sizsiniz ve sizin gibi düşününler. Aile olmak zaten evin orta yerinde sevişmeyi gerektirir.
Okuduğunu anlamada sorunun var galiba . Saldırmak için ağzın açık bekliyorsun ama ben onların yaptıklarının zaten yanlış olduğunu söyledim. İyi siz bütün özelinizi heryerde konuşun. Bu kadar rahatsanız kimliğinizi de açık edin ozaman
Ayni seyi kac kisi yazdi biliyor musunuz? Esiyle ilk konusmus ne olacak abartma demis kayinvalide ve gorumce masadayken konusmus kadin esi masada degilmis. Ayrica kadin rencide felan olmamis okumadan yorum yapmayinSizin evinizde kapı açık bir şekilde yapmaları doğru olmamış. Fakat misafirlikte olmaları sevişmeyecekleri anlamına gelmez. Biz evimize yatılı gelen misafir için kalacakları odaya banyo vs yaparlar diye temiz banyo havlusu bırakırız. Siz o an kapıyı sertçe çekip kapatabilir veya kvnizi rencide etmeden yalnızken uyarabilirdiniz. Eşinizin yanında rencide etmişsiniz hoş olmamış.
Zaten kimliğimiz açık olmadığı için burda her konuda dertlesebiliyor olduğumuz ve çocukları istismar eden yaşlı sapıklari savunmanın herşeyden ve herkesten daha tuhaf hatta tehlikeli olduğu geldi mi hiç aklınıza? Öylesine soruyorum...Okuduğunu anlamada sorunun var galiba . Saldırmak için ağzın açık bekliyorsun ama ben onların yaptıklarının zaten yanlış olduğunu söyledim. İyi siz bütün özelinizi heryerde konuşun. Bu kadar rahatsanız kimliğinizi de açık edin ozaman
Kayınbabası ve kaynanası çocuklarımı istismar etmiş?Zaten kimliğimiz açık olmadığı için burda her konuda dertlesebiliyor olduğumuz ve çocukları istismar eden yaşlı sapıklari savunmanın herşeyden ve herkesten daha tuhaf hatta tehlikeli olduğu geldi mi hiç aklınıza? Öylesine soruyorum...