Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen söyleyince baktım kızın binbir derdi olmuş Neden üzgün olduğunu ben de merakettimCok uzun yazdi diye mi kiblediniz kizlar konu sahibini
Sen söyleyince baktım kızın binbir derdi olmuş Neden üzgün olduğunu ben de merakettim
Ayyyy deme öyle kim kim kim acaba diye dolanirim şimdi benikinci uyelik mi acaba
Ayyyy deme öyle kim kim kim acaba diye dolanirim şimdi ben
Benim anladigim gibi , konu sahibi teyit etti
Simdi bende supheye dustum ama konu sahibine sordum evet boyle dedi diye cevap verdi , banlanmis konu sahibi , donene kadar bekliycez artikBende diğer türlü anlamıştım. Bu ise , yazık çok yazık . Erkek olup adam olamayanlar kervanindan biri daha.
Bence aldatma da vardir sadece ayyuka cikmamistir.. boyle biri sanal da olsa reel de olsa illa aldatir... kadina deger vermiyo cunkuSonuna kadar okudum. Çok üzüldüm okurken eşinize çok sinir oldum. Maalesef eşiniz değişmedikçe kendini düzeltmedikçe sizin elinizden ne gelir bilemiyorum. Eşiniz laf anlamıyor. Siz konuştukça ne diyor? Bi erkek aileni koruyamıyorsun diyince ne cevap verir? Olgunlaşmamış çocuklarını evlendirip elin kızına sebep olmasın insanlar artık. Eşinizde şiddet aldatma vs de Yok. Dua edin bol bol Allahım eşinize Hidayet versin
Cidden sizin adınıza ben burda sinirden kudurdum o arkadaşları kolundan tutup sokağa atar yada orada o lafı misliyle yedirirdim ikincisi o enişte denen insan bozması magandaya haddini bildirirdim ne demek şimdi değil büyüyünce döversin üçüncüsü o görümce kılıklı örümcek onun söyledikleri cidden tahammül edilemez ve son olarak o adama tahammül edebiliyor oluşunuza cidden hayran kaldım size diyebileceğim tek şey cidden kendinize değer verin bu adama ve çevresine ezdirmeyin kendinizi o kırılır bu kırılır demeyin sakın bırakın kırılsınlar ya bu ne öfke kusmayın falan demişsiniz ama cidden feci sinirlendim kusura bakmayınOkuyana bin teşekkür demiştim başında, kırpılacak bi özet çıkaramadım açık olmak adına, teşekkür ederim yoruldu gözleriniz. Evet cümlesi eksiksiz buydu arkadaşının. Boşanmayı neden düşünmüyorum çünkü henüz pes etmiş değilim kurtarmak için çabalıyorum sevdiğim insan hala.