Harika ablacımGünaydın.
Geçen aydan bu yana 0,6 kg vermişim. Demek ki kilo korumayı üç aşağı beş yukarı becerebilecegim.Güncel kilom 63.5
10 ayda 32.6 kg vermiş oldum. Az biraz hareketlensem çok daha güzel olacak. Hayırlısı...
Sağlık ve huzurla...Harika ablacım
Ben de bugün 65.6 kg yim Haziran ayından bu yana 1.5 aydır 65.5 66.5 aralığında kilomu koruyorum
Porsiyon küçültme yok
Spor yok
Gene de böyle olunca aferin diyorum kendime
Azıcık spor ve porsiyon küçültmeye başlasam kilo veririm , anlaşıldı
Nasipse önümüzdeki günlerde kilo vermeye yeniden başlarım
Abla misafirliğe gittiğimde ikram edilenleri yiyiyorum öğle ve akşam yemeğinden sayıyorum onları böylece dengelemiş oluyorumSağlık ve huzurla...
Azmedince her şey oluyor.
Dün iştahım yoktu, bugün de çok...
Bunlar hep menopoz yüzünden biliyorum.
Gün içinde iştahım devam ederse, artık oturtmus oldugum beslenme düzeninin dışına çıkmadan, yediklerimi bol tutmayı düşünüyorum. Nihayetinde ideal kilo araligina ulaştım.
Afiyet olsun.Abla misafirliğe gittiğimde ikram edilenleri yiyiyorum öğle ve akşam yemeğinden sayıyorum onları böylece dengelemiş oluyorum
Hem istediğimi yemiş hem de kendime zulmetmeden kilomu korumuş oluyorum
Delikanlıları perde taksinlar diye buyutmedin mi?Dün gece 4 ya da 5 tane yulaflı bisküvi yemiştim
Saat 14.00 15.00 civarı akşam yemeğimi yiyince acıktım
Dün pencere silip perde yıkayıp takmak beni baya oyaladı efor sarfettirdi .
Delikanlılar akşamdan akşama yemek yemeye geliyorlar ablaDelikanlıları perde taksinlar diye buyutmedin mi?
Buyugun mazereti geçerli, küçüğünki hayır....Delikanlılar akşamdan akşama yemek yemeye geliyorlar abla
Küçük bu sene Almanya'dan playstation 5 getirtti onunla meşgul, büyük oğlan 12 .sınıfa geçti il merkezine dersaneye gidiyor
Ben de öyle düşünüyorum .Buyugun mazereti geçerli, küçüğünki hayır....Allah ömürlerini hayırlı etsin.
Ben toruna böyle takıldım. İçeriyi göstermeyen cam taktırsin dedem dedi.Ben de öyle düşünüyorum .
şimdilik çok şükür çoğu işime kendim koşturabiliyorum .Allah evlatları ne eksik ne de onlara muhtaç etsin
Şimdiki nesile iş buyurup o iş gönlüme göre olasıya kadar çatlayası geliyor insanın en iyisi mi iş yorsun beni buyurmak değil diyorumBen toruna böyle takıldım. İçeriyi göstermeyen cam taktırsin dedem dedi.Tembele iş büyür sana akıl öğretsin deyince de, yok yani ben küçüğüm ya, param da yok o yüzden dedim diyor. Beklersen öyle yaparız diyor.
Arada buyur, oğrensinler. Yoksa BDV'de bazen goruyorum yeni nesil gelinler çok fena. Kaynanam oğluşum da oğluşum demiş, hiç iş ogretmemis deyip bir sovmedikleri kaliyor.Şimdiki nesile iş buyurup o iş gönlüme göre olasıya kadar çatlayası geliyor insanın en iyisi mi iş yorsun beni buyurmak değil diyorum
Ben zaten oğlanları uyarıyorum yeni nesil hanımlar bizler gibi her işi üstlenmezler gözlerini kırpmadan kıçınıza tekmeyi basarlar diyorum ablaArada buyur, oğrensinler. Yoksa BDV'de bazen goruyorum yeni nesil gelinler çok fena. Kaynanam oğluşum da oğluşum demiş, hiç iş ogretmemis deyip bir sovmedikleri kaliyor.
Ben de oğlumu büyütürken, en kazak erkek bir kase çorba için karısına eyvallah etmeyen erkektir. Canı çorba isterse kalkar, efeler gibi çorbasını pişirir, bir kase de karısına ikram eder derdim.Ben zaten oğlanları uyarıyorum yeni nesil hanımlar bizler gibi her işi üstlenmezler gözlerini kırpmadan kıçınıza tekmeyi basarlar diyorum abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?