BESLENME GÜNLÜĞÜM

Dün gece 4 ya da 5 tane yulaflı bisküvi yemiştim
Saat 14.00 15.00 civarı akşam yemeğimi yiyince acıktım
Dün pencere silip perde yıkayıp takmak beni baya oyaladı efor sarfettirdi .

Kahvaltı öncesi

1 yk tahin

Kahvaltım

Domates üzerinde 2 yk zeytinyağı
Yulaflı bisküvilerin üzerine toplamda 1 tk fındık kreması sürdüm

Eklentiler

• 20210716_103453.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 20
Harika ablacım

Ben de bugün 65.6 kg yim Haziran ayından bu yana 1.5 aydır 65.5 66.5 aralığında kilomu koruyorum

Porsiyon küçültme yok
Spor yok

Gene de böyle olunca aferin diyorum kendime
Azıcık spor ve porsiyon küçültmeye başlasam kilo veririm , anlaşıldı

Nasipse önümüzdeki günlerde kilo vermeye yeniden başlarım

Sağlık ve huzurla...
Azmedince her şey oluyor.

Dün iştahım yoktu, bugün de çok...
Bunlar hep menopoz yüzünden biliyorum.
Gün içinde iştahım devam ederse, artık oturtmus oldugum beslenme düzeninin dışına çıkmadan, yediklerimi bol tutmayı düşünüyorum. Nihayetinde ideal kilo araligina ulaştım.

Abla misafirliğe gittiğimde ikram edilenleri yiyiyorum öğle ve akşam yemeğinden sayıyorum onları böylece dengelemiş oluyorum
Hem istediğimi yemiş hem de kendime zulmetmeden kilomu korumuş oluyorum

Abla misafirliğe gittiğimde ikram edilenleri yiyiyorum öğle ve akşam yemeğinden sayıyorum onları böylece dengelemiş oluyorum
Hem istediğimi yemiş hem de kendime zulmetmeden kilomu korumuş oluyorum
Afiyet olsun.
Ben ve eşim 10 aydır belli bir program içindeyiz. Tamamen denge ve temiz beslenme üzerine kurulu bir düzen.
Çok güzel alıştık. Canımız da çekmez olmuş. Mecbur kalmadiktan sonra veya çok canımız cekmedikten sonra, bu düzende gideriz.
Eşimde ne yüksek tansiyon, ne trigliserid, ne insülin direnci, ne karaciğer yağlanması hiç bir şey kalmadı.
Yaşımız ilerliyor, hastalık gelince gitmiyor.
En azından elimizden gelenleri yapalım, yediklerimize tutalım. Sağlıkla yaş alalım...

Bugünkü ara öğünlerim

- Kağıt helvada dondurma

- 1 yulaflı bisküvi + 1 çay kaşığı fındık kreması

- 1 ceviz +5 kiraz

- 1 minik kase çilek reçelli yoğurt

KAHVALTI ÖNCESİ:

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml limonlu su

KAHVALTI:

300 Gr ev yoğurdu+60 Gr tahıl topping, 1 haşlanmış yumurta, marul, salatalik, kapya biber

Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata

250 ml yeşil smoothie+10 Gr chia tohumu

ÖĞLEN:

300 Gr karpuz, 50 Gr beyaz peynir, 2 adet ceviz içi+5 Gr çiğ badem+5 Gr çiğ kaju

Yeşil çay, 1/2 çay bardağı leblebi, 15 Gr siyah kuru üzüm

AKSAM:

Tavuk suyuna, tavuk etli sebze çorbası (350 Gr), 1buyuk kase yeşil salata, 200 Gr ev yoğurdu

3.5 lt su

Delikanlıları perde taksinlar diye buyutmedin mi?
Delikanlılar akşamdan akşama yemek yemeye geliyorlar abla

Küçük bu sene Almanya'dan playstation 5 getirtti onunla meşgul, büyük oğlan 12 .sınıfa geçti il merkezine dersaneye gidiyor

Delikanlılar akşamdan akşama yemek yemeye geliyorlar abla

Küçük bu sene Almanya'dan playstation 5 getirtti onunla meşgul, büyük oğlan 12 .sınıfa geçti il merkezine dersaneye gidiyor
Buyugun mazereti geçerli, küçüğünki hayır....Allah ömürlerini hayırlı etsin.

Buyugun mazereti geçerli, küçüğünki hayır....Allah ömürlerini hayırlı etsin.
Ben de öyle düşünüyorum .

şimdilik çok şükür çoğu işime kendim koşturabiliyorum .Allah evlatları ne eksik ne de onlara muhtaç etsin

Ben de öyle düşünüyorum .

şimdilik çok şükür çoğu işime kendim koşturabiliyorum .Allah evlatları ne eksik ne de onlara muhtaç etsin
Ben toruna böyle takıldım. İçeriyi göstermeyen cam taktırsin dedem dedi. Tembele iş büyür sana akıl öğretsin deyince de, yok yani ben küçüğüm ya, param da yok o yüzden dedim diyor. Beklersen öyle yaparız diyor.

Şimdiki nesile iş buyurup o iş gönlüme göre olasıya kadar çatlayası geliyor insanın en iyisi mi iş yorsun beni buyurmak değil diyorum

Şimdiki nesile iş buyurup o iş gönlüme göre olasıya kadar çatlayası geliyor insanın en iyisi mi iş yorsun beni buyurmak değil diyorum
Arada buyur, oğrensinler. Yoksa BDV'de bazen goruyorum yeni nesil gelinler çok fena. Kaynanam oğluşum da oğluşum demiş, hiç iş ogretmemis deyip bir sovmedikleri kaliyor.

Arada buyur, oğrensinler. Yoksa BDV'de bazen goruyorum yeni nesil gelinler çok fena. Kaynanam oğluşum da oğluşum demiş, hiç iş ogretmemis deyip bir sovmedikleri kaliyor.
Ben zaten oğlanları uyarıyorum yeni nesil hanımlar bizler gibi her işi üstlenmezler gözlerini kırpmadan kıçınıza tekmeyi basarlar diyorum abla

Ben zaten oğlanları uyarıyorum yeni nesil hanımlar bizler gibi her işi üstlenmezler gözlerini kırpmadan kıçınıza tekmeyi basarlar diyorum abla
Ben de oğlumu büyütürken, en kazak erkek bir kase çorba için karısına eyvallah etmeyen erkektir. Canı çorba isterse kalkar, efeler gibi çorbasını pişirir, bir kase de karısına ikram eder derdim.

Akşam yemeğim

Fırında soslu patates ve kabak üzerine kaşar dilimleri
Kuzu haşlama
6 yk yoğurt
Soğan
100 ml gazoz

Eklentiler

• 20210716_193812.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210716_193530.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 24
Akşam akşam gezmeye gittim ve yediklerim

1 kase dondurma
1 dilim kavun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…