Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımKesinlikle haklısınız tebrik ederim
Abla bizim burada sabah serin öğle ve sonrası kavurucu sıcak ama akşam küfül küfül yayla havasıGünaydın...
Biz yanıyoruz, boncuk boncuk ter döküyoruz. Siz?![]()
Ben biraz da menopoz sorunu yaşıyor olabilirim.Abla bizim burada sabah serin öğle ve sonrası kavurucu sıcak ama akşam küfül küfül yayla havası
Tipik karasal iklim yazını yaşıyoruz![]()
Abla ben ılık havayı bulutlu yağışsız havayıBen biraz da menopoz sorunu yaşıyor olabilirim.
Esinti var çok şükür, ama ben çok mutsuzum.
Güneşle bildim bileli kavgaliyim.![]()
Abla çok mu ter atıyorsun?KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml limonlu su
KAHVALTI
30 Gr sepet peyniri+ 3 çeri domates ile yulaf tostu, 5 zeytin, salatalık, marul, kapya biber, yeşil biber, 1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
Sade Türk kahvesi
OGLEN:
200 Gr karpuz, 150 Gr ev yoğurdu, 3 adet ceviz içi
Yeşil çay
AKSAM:
Tavuklu, nohutlu, bol yesilli, isotlu, chia tohumlu salata ve 400 ml ayran.
4 lt su.
Kendimi frenlemesem 5 de olur 6 da...![]()
Bir ateş basıyor, sonra ter, sonra üşüme. Bunların hepsi bir kaç dk içinde olup bitiyor. İki aydır regl yok, sanırım böyle veda ediyor.Abla çok mu ter atıyorsun?
Abla su zehirlenmesini de bir araştır istersenBir ateş basıyor, sonra ter, sonra üşüme. Bunların hepsi bir kaç dk içinde olup bitiyor. İki aydır regl yok, sanırım böyle veda ediyor.![]()
O yüzden frenliyorum ya kendimi...Gece gündüz böyleyim. İçsem de böyleyim, icmesem de...Abla su zehirlenmesini de bir araştır istersen
Seninkisi menopoz belirtisi olabilir, bence günlük su alımını 3 lt yi geçirme kendin bilirsin böbrekleri de yorarsınO yüzden frenliyorum ya kendimi...Gece gündüz böyleyim. İçsem de böyleyim, icmesem de...
Haklısın gülüm. Ahh bu yaz mevsimi, kutuplara gidesim var.Seninkisi menopoz belirtisi olabilir, bence günlük su alımını 3 lt yi geçirme kendin bilirsin böbrekleri de yorarsın
Zaten su dışında da sıvılar alıyoruz