Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence de kilit nokta nefisle mücadele etmek.Sevgili günlük uzun zamandır yazamadım. Ben malesef sürekli motivasyonumu kaybediyorum. Bana bir motivasyon arkadaşı lazım. Sağlık sorunları, iş, ev derken koşuşturmaktan yine kendimi ihmal ettim. Bugün tartıda 76 gördüm ve kendime çok kızdım. Sürekli kızıyorum ama bir şey yapmıyorum. Nefsimle mücadele etmem gerekiyor. Büyük bir çıkmazdayım.
Uykusuzluk kilo vermeyi durduruyor tek öğün beslenip ara öğün vs hiç bişey yemediğim zaman + 10000 adım egzersize rağmen uzun süre kilo veremedim bebeğimin uykusunun düzensiz olduğu dönemdi sonradan fark ettim bol su ve uyku olmadan olmuyorStres uykusuzluk düzensiz beslenmeme sebep oluyor. Düzensiz beslenince kilo alıyorum ve sağlığım bozuluyor. Bir an evvel bu gidişatı durduramazsam dönülmez bir yola girmekten korkuyorum.
Benim 2 bebeğim var uyumam mümkün değil. Biri uyuduğunda diğeri uyanıyor. Uyku düzenleri oturana kadar böyle gidecekUykusuzluk kilo vermeyi durduruyor tek öğün beslenip ara öğün vs hiç bişey yemediğim zaman + 10000 adım egzersize rağmen uzun süre kilo veremedim bebeğimin uykusunun düzensiz olduğu dönemdi sonradan fark ettim bol su ve uyku olmadan olmuyor
Devam ediyormusunuz benimde 2. Günüm karataydaBugün tam olarak Karatay diyetini uyguladım. İnşallah hep böyle devam eder. 10 bin adımı da tamamladım.
Masallah canım inşallahEvet devam ediyorum. Gayet güzel gidiyor. İnşallah bu sefer başaracağız.