-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Hiç yemedim ben onlardan :)Kızlar granola olarak ne tavsiye edersiniz? Diyete uygun şekersiz granola tüketmek istiyorum
Ben de her gün yumurta yiyemiyorum. Safra kesem olmadığı için beni rahatsız ediyor. Kahvaltı için doyurucu bir şeyler arıyorum.Hiç yemedim ben onlardan :)
Şu ekşi maya lavaslarindan sipariş etmiştim bir kere 4 adet diyor her birinden 10 tane çıkıyor yaklaşık 40 tane zayıflatır mı bilmem ama çok doyurucu güzel gelmişti banaBen de her gün yumurta yiyemiyorum. Safra kesem olmadığı için beni rahatsız ediyor. Kahvaltı için doyurucu bir şeyler arıyorum.
Beyaz undan yapılıyorsa diyet için uygun olmayabilir.Şu ekşi maya lavaslarindan sipariş etmiştim bir kere 4 adet diyor her birinden 10 tane çıkıyor yaklaşık 40 tane zayıflatır mı bilmem ama çok doyurucu güzel gelmişti bana
Bence sağlıklı beslenmeye devam etBen su diyeti yapamicam cok acıktım ama kilom aynı o yüzden bir şeyde yiyemiyorum insansız tartı 61.3 te kaldı bir gram geri gitmiyor
Evet aynı sayılır o yüzden birbirimizi iyi desteklemek lazım...Yaş araligimiz, kilomuz hatta çabuk kilo almamız vs hepsi yani insAllah pes etmeden veririz. Bu sefer kararlıyım yavaşta olsa vereceğim insAllah 58 görünce kaçamak gün yapicam öyle bir hedef koydum o ne zaman olur Allah bilir. Baya balık yedim karnım çok tok umarım yarın eksi görebilirim aksi halde porsiyonumu küçültmem gerekecek
Protein diye onu yapmayı tercih ediyorum.. 8 yemek kaşığını gecirmiyorum ben.Yeşil mercimek güzel fikir bende yapabilirim yarına kilo giderse tabi
Benim yediklerim şekerli meyveliydi asla tavsiye etmiyorum tamamen diyet dışı olurKızlar granola olarak ne tavsiye edersiniz? Diyete uygun şekersiz granola tüketmek istiyorum
Sen odaklandın ya kilonun da inadı tuttu. 12 gibi maydanoz roka yumurta peynir tuketsen akşam en geç 5 gibi sebze yemeği yesen 3 gün verir misin acaba...Ben su diyeti yapamicam cok acıktım ama kilom aynı o yüzden bir şeyde yiyemiyorum insansız tartı 61.3 te kaldı bir gram geri gitmiyor
Allah şifa versin canım dikkat et dokunuyorsaBen de her gün yumurta yiyemiyorum. Safra kesem olmadığı için beni rahatsız ediyor. Kahvaltı için doyurucu bir şeyler arıyorum.
İnat etti sebat göster bi anda en az bir kilo gidecekBen su diyeti yapamicam cok acıktım ama kilom aynı o yüzden bir şeyde yiyemiyorum insansız tartı 61.3 te kaldı bir gram geri gitmiyor
En güzeli oruç ya yaz olmasaEvet aynı sayılır o yüzden birbirimizi iyi desteklemek lazım...
Ben de 60 altını görünce saçma sapan zararlı bir şeyler yiyeceğim
Sonra midem amanın bu ne haspinallah diyerek yağlara haber verecek yağların uçacak
Benim sevmediğim bir şey var. Bir ortamda diyet yapıyorum sağlıklı beslenme gerekli bir süre derken ısrar edilen yiyecek içecekler... Tamam lezzetli güzel biliomzaten o yüzden bu haldeyim.. Beni salınnnnn
Hep o yüzden kilo aldım :)Evet aynı sayılır o yüzden birbirimizi iyi desteklemek lazım...
Ben de 60 altını görünce saçma sapan zararlı bir şeyler yiyeceğim
Sonra midem amanın bu ne haspinallah diyerek yağlara haber verecek yağların uçacak
Benim sevmediğim bir şey var. Bir ortamda diyet yapıyorum sağlıklı beslenme gerekli bir süre derken ısrar edilen yiyecek içecekler... Tamam lezzetli güzel biliomzaten o yüzden bu haldeyim.. Beni salınnnnn
Bana şekersiz lazım.Benim yediklerim şekerli meyveliydi asla tavsiye etmiyorum tamamen diyet dışı olur