- Konu Sahibi birazcikhuzur
Yaaa çok güzel çok sevindim arkadaşınız adına. Ben avokado ve yeşilliğe yükleneyim eşim içinde takviyelere yükleneyim ikinci tüp bebek öncesi. İki ay yeterli olur mu sizce ara vermek için bazen birgün beklemek bile istemiyorum ama hormonlar vs dinlenmek de gerekiyor . Dilerim gebe kalırım ve kaldığımda burada size müjde veririmHer gün yarım avakado yedim ben yani iki gün de 1 tane tüketmiş oldum yumurta rezervi içinde çok öneriliyormuş ayrıca bol bol yeşillik tükettim elimden geldiğince sağlıklı beslendim hep .
Ben Acıbadem hastanesinde tedavi gördüm doktor tedavi sürecim de Argifertil diye bir vitamin verdi sabah öğle akşam onu kullandım hep ama bunu mutlaka danışıp kullanın 1 tane bile yumurta olsa Allah nasip ettiyse eğer oluyor. Arkadaşım benimle yaşıt oda tüp bebek yaptırdı yumurtaları çok kalitesizmiş var ama kalitesiz 20 tane toplandı 20 den sadece bir tanesi orta kaliteli oldu düşünün. Ve ona rağmen tuttu Şuan doğurdu kucağında Umut her zaman var sizde böyle düşünün ikinci denemenizde mıtlaka olacaktır inşallah