- 1 Kasım 2020
- 85
- 27
- 37
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Muhteşem inşallah gidecek bütün fazlalıklarBende aralıklı oruç yapıyorum pazartesi akşamı başladım diyete
Muhteşem inşallah gidecek bütün fazlalıklarBende aralıklı oruç yapıyorum pazartesi akşamı başladım diyete
Süperrrr moralim yerine geldi bunu okuyuncaBen 109dan 85e düştüm yani en son 85 ı'm arada dalgalanmak oldu çünkü bende aralıklı oruç yapıyorum
Kaç günde gitti bu kadar kilo vallahi tebriklerMuhteşem inşallah gidecek bütün fazlalıklar
Süperrrr moralim yerine geldi bunu okuyunca
Ya gelir birde varya ben şansiz biriyim eşim tab gıdada çalışıyor tüm hamburger pizza bu tarz herşey ücretsiz diyetimi hep bunlar yüzünden bozdum zor kilo verdim kendimce arkadaşım 67 e düştü benle aynı baslayind
Kendimizi frenledik artık bitti kafada bitirdikYa gelir birde varya ben şansiz biriyim eşim tab gıdada çalışıyor tüm hamburger pizza bu tarz herşey ücretsiz diyetimi hep bunlar yüzünden bozdum zor kilo verdim kendimce arkadaşım 67 e düştü benle aynı baslayinda
Nasıl başardınız? Neler yediniz bu süreçte?Bugün dayanamayıp tartıldım 70 kiloyum 6 kilo gitti 6 günde
Açık hava yürüyüşü mi yaptınSabah yürüyüş yapmıştım şimdi tekrar 30 dk yaptım... Bu kez kararlıyım yarıda kalsın istemiyorum
Evet canım açık hava. Hava çok sıcak oluyor evden bir attim mi kendimi devamı geliyor.Açık hava yürüyüşü mi yaptın
Ya ben bu spor işinde çok üşeniyorum nasıl motive olacak bilmiyorum