- 18 Mayıs 2023
- 103
- 303
- 20
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Hoşgeldinizz! Gelin birlikte eksiltelim kilolarıMerhaba, aranıza ben de katılabilir miyim acabaa :)
Biliyor musun bende bu sabah 60.2 yi görünce mutlu oldum ama 58 görünce daha çok mutlu olucam çünkü yakın zaman da bu kiloyu görmüştüm ve tekrar hemen çıktım koruma evresinde çok dikkatli olmalıyızSelamlarr! Kaç gündür buraya yazamasam da günde bir öğün beslenmeye devam ediyorum. Bu sabah tartıda 60.2 kiloyu gördüm, mutluluktan ağlayacağım :') Herhalde en son 50'li kilolarda olduğumda 16 yaşında falandım, o yüzden 60'lı kilolardan çıkmak için çok heyecanlıyım.
Dün çok fazla çay-kahve içtiğim için pek iştahım yoktu, annemin ısrarıyla bir parça börek ve domates yedim.
Hem cumartesi hem pazar günü tek öğün olarak tavuklu makarna yedim (fazla yapmışım da :')
Cuma günü ise kepek ekmeğinden yaptığım iki adet sandviçi yemiştim
Tembellik problemimi de aşarsam çok daha iyi kilo verebileceğime inanıyorum, bugün o 60.2'yi görmek aşırı motive etti beni. Düzenli yürüyüşe çıkarsam çok daha iyi verebileceğime inanıyorum. Aslında en iyi kalori yaktıran spor yüzme, ancak deniz kenarında yaşamama rağmen yüzmeyi hiç sevmiyorum, o yüzden şimdilik akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
Ben de dün başladım.Hoşgeldinizz! Gelin birlikte eksiltelim kiloları
Çok sevindimm! Kiloyu koruma konusunda da haklısınızBiliyor musun bende bu sabah 60.2 yi görünce mutlu oldum ama 58 görünce daha çok mutlu olucam çünkü yakın zaman da bu kiloyu görmüştüm ve tekrar hemen çıktım koruma evresinde çok dikkatli olmalıyız
Sadece elma diyeti benim de denemek istediğim bir şey ancak tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu :/ o yüzden cesaretim yok, en güzeli her şeyden azar azar ve sağlıklı yemekBen de dün başladım.
Güncel kilom dün tartıldığımda 66.3 kg idi.
Sabahları 1 adet yumurta yiyorum. Öğlen yoğurtlu tarçınlı elma, akşam da evde ne varsa uygun porsiyonda dikkat ederek yiyorum. Hedefim ilk etapta 58 kg olmak :))) Elma diyeti yapmaya çalışıyorum aslında ama başka şeylerden de yiyorum sadece elma ile çok zor oluyor :/
Vücudu şoklamak istedim ama öyle olmayacak sanırımSadece elma diyeti benim de denemek istediğim bir şey ancak tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu :/ o yüzden cesaretim yok, en güzeli her şeyden azar azar ve sağlıklı yemek
Harikasınız en son ne zaman tartıldın ne kadar sürede kaç kg verdin..Selamlarr! Kaç gündür buraya yazamasam da günde bir öğün beslenmeye devam ediyorum. Bu sabah tartıda 60.2 kiloyu gördüm, mutluluktan ağlayacağım :') Herhalde en son 50'li kilolarda olduğumda 16 yaşında falandım, o yüzden 60'lı kilolardan çıkmak için çok heyecanlıyım.
Dün çok fazla çay-kahve içtiğim için pek iştahım yoktu, annemin ısrarıyla bir parça börek ve domates yedim.
Hem cumartesi hem pazar günü tek öğün olarak tavuklu makarna yedim (fazla yapmışım da :')
Cuma günü ise kepek ekmeğinden yaptığım iki adet sandviçi yemiştim
Tembellik problemimi de aşarsam çok daha iyi kilo verebileceğime inanıyorum, bugün o 60.2'yi görmek aşırı motive etti beni. Düzenli yürüyüşe çıkarsam çok daha iyi verebileceğime inanıyorum. Aslında en iyi kalori yaktıran spor yüzme, ancak deniz kenarında yaşamama rağmen yüzmeyi hiç sevmiyorum, o yüzden şimdilik akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
çok teşekkür ederimHarikasınız en son ne zaman tartıldın ne kadar sürede kaç kg verdin..
Tebrik ediyorum mm
Tebrikler canım sen 3 gün sıvı detoks yaptın değil mi başka bir şey tuketmedinkızlarrr selam sonunda 59, 8 kg gördüm eğer 58 ide görürsem direnç kilomu kirdigima kesin inanicam çok mutluyum. ...bu arada elma diyeti yapmak isteyenler için bugün ben elma tatlısı yapıcam elma yumurta ve kakao ile yarın veya bugün yerim sonucu söylerim size
Aynen 64.5 görünce 3 gün sıvı detoksu yaptım ama sindirim sistemim için .2. gün kara halile ak günlük sakızı yedim birde bolca filtre kahve ictim.Tebrikler canım sen 3 gün sıvı detoks yaptın değil mi başka bir şey tuketmedin
Yarın az yersen hiç bir şey olmaz önemli olan kalıcı kilo olmasınBugün sabah kahvaltim gayet normaldi ama öğleden sonra canım çekti çerez yedim karpuz yedim. Sonra çocuğa bulgur yapmıştım öyle güzel koktu ki koca tabak yedim. Akşam olmadı ve shnitzel yedim. Hiç sağlıklı beslenmedim...Tamamen duygusal açlık beslenmesi olduakşama yurumezsem fena olacak
Aslında ben yapmak isterim cumartesi en erken başlayabilirim. Sen ne zaman başlayacaksın.. bir de ne içtin yaptın yazacak misinKizlar 59.5 görmüşüm artık cikicam diye çok korktum çünkü akşam bolca kabak salatası balık nektarı ve çikolata isteğim için sütlü kakao yedim ...ben bir an önce kilo vermek istediğim için 72 saat sıvı detoksu tutmaya niyet ediyorum benimle birlikte başlayan varsa yazsın
Ben de isterim ama işyerinde çok zor oluyor :/ sadece sıvı mı besleniliyor nasıl olacakKizlar 59.5 görmüşüm artık cikicam diye çok korktum çünkü akşam bolca kabak salatası balık nektarı ve çikolata isteğim için sütlü kakao yedim ...ben bir an önce kilo vermek istediğim için 72 saat sıvı detoksu tutmaya niyet ediyorum benimle birlikte başlayan varsa yazsın