- 24 Mart 2024
- 153
- 274
- 33
- Konu Sahibi Agresif_lady
Sadece filtre kahve bitki çayı türk kahvesi içmeyi düşünüyorum bu 72 saatte sonra normal sağlıklı beslenme ile devam edeceğim insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi olur birlikte başlayalımBen de ayran kefirle devam edip filtre ve Türk kahvesi bitki çayı şeklinde yapabilirim... Sizlere uyarsa cumartesi başlayalım. Ya da siz başlayın ben arkadan takip edeyim ama her türlü varım
Haklısınız evde hafta sonu daha zor oluyor. Biz iyi kilo verirsek hem siz daha iyi motive olursunuzBen pazartesi günü başlayayım pazar günü zor olur benim için evde eş ve çocukla pazar kahvaltısı rutini Pazartesi, salı ve çarşamba yaparım
Evet siz başlayın geleceğim arkanızdan :))Haklısınız evde hafta sonu daha zor oluyor. Biz iyi kilo verirsek hem siz daha iyi motive olursunuz
Süt ürünlerinden olabilir. Ama şu gerçek zayıflamak yağdan vermek gerçekten çok zormuş.Ben 1.günü tamamladım sayılır. Sabah kahve öğlen ayran ara öğünde kefir ve aksam yine kefir içtim. Bol su içtim aralarda şekersiz çay da içtim. Az önce oğluma çorba içirirken 2-3 kaşık da ben yedim o kadar ama çok zor ya herkes yerken izlemek. Karnım dümdüz olur sanmıştım ama yine şişkin. Sanırım süt ürünlerinden dolayı
Ama arada öyle motivasyon düşüklükleri olabilir ya. Bir de surekli diyet yapmak gercekten cok zor. Bugun motivasyonumuz bozulur ve yersek yarina toparlamamiz lazimSüt ürünlerinden olabilir. Ama şu gerçek zayıflamak yağdan vermek gerçekten çok zormuş.
Ben de aynı seyle sinaniyirum. Evdekiler bir wey yerken kendimi tutmak dışarda hayır dememe ragmen israrlar falan...
Hep diyorum 59.9 bı görsem kendime güvenim gelecek...
Cumartesi diyetisyen randevusu var ve gitmek istemiyorum kadın 2 haftadır ne yaptın vermedin diyecek diye
Evet az önce onu dusundum. Yâr nntekrar başlıyorum yoksa en başa dönersem daha kötü ve zor olur... Eylül ayına kadar pantolonlarima girmem gerekliAma arada öyle motivasyon düşüklükleri olabilir ya. Bir de surekli diyet yapmak gercekten cok zor. Bugun motivasyonumuz bozulur ve yersek yarina toparlamamiz lazim
Yaa bu sıvı detoksundan sonra ne düşünüyorsunuz birden normale dönmemek lazım acaba elma diyetinden mi yapsak? Öğünlerde yoğurtlu tarçınlı elma ara öğünlerde direkt bir elmaEvet az önce onu dusundum. Yâr nntekrar başlıyorum yoksa en başa dönersem daha kötü ve zor olur... Eylül ayına kadar pantolonlarima girmem gerekli
Ben karpuz kahve bitki çayı tüketiyorum artık ne tuketecegimi şaşırdim çok zor insanın canı istiyor herşeyden ama vücudumuza 1 gram tuz dahi alınca hemen ödem tutuyor 2 kg fazla oluyor tartıda bu tip diyetlerden sonra bu yzufen 58 veya 57 kg göreyim tuzsuz yicem ne yersem ona karar verdim birde tek veya 2 öğün yaparım gibi... Bugün 2. GünümYaa bu sıvı detoksundan sonra ne düşünüyorsunuz birden normale dönmemek lazım acaba elma diyetinden mi yapsak? Öğünlerde yoğurtlu tarçınlı elma ara öğünlerde direkt bir elma