- Konu Sahibi Agresif_lady
2. Ara öğünde 1 sb yoğurt 2 hurma 2 Çebi tukettim.
Akşam yemeğinde 1 tavuk but 3 YK sebzeli bulgur yedim.
Bol su içmeye çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi gidiyorsun2. Ara öğünde 1 sb yoğurt 2 hurma 2 Çebi tukettim.
Tebrikler canım. Ben bugün Leslie yapamadım. Bebekler bırakmadıEvet sabretmek gerekli. Eylül 1 e kadar sabret farkı gör diyorum kendime
Leslie doğum kilosu verirken yapmıştım o bunalım günlerini hatırlatıyor bana
Şimdi yürüyüşten geldim 30 dk yürüdüm duşumu da aldım. Artık dinleneyim. Tüm gün yemek çamaşır pazar yoruldummmmm yeterr
Sen bebeklerle bile kalori harciyorsun. Bir de fidatin olsa hemen gider kiloların...Yok mu sana destek olacak birileriTebrikler canım. Ben bugün Leslie yapamadım. Bebekler bırakmadı
Hafta içi var da haftasonu tekim. Benim kilolar hemen gitmiyor. Metabolizmam yavaş ilerliyor yaş 40 a yaklaşınca.Sen bebeklerle bile kalori harciyorsun. Bir de fidatin olsa hemen gider kiloların...Yok mu sana destek olacak birileri
Sen bebeklerle bile kalori harciyorsun. Bir de fidatin olsa hemen gider kiloların...Tebrikler canım. Ben bugün Leslie yapamadım. Bebekler bırakmadı
Canimm anlaşılan yaslarimiz da yakın. Evet metabolizma benim de çok yavaşladı önceden böyle değildi..Hafta içi var da haftasonu tekim. Benim kilolar hemen gitmiyor. Metabolizmam yavaş ilerliyor yaş 40 a yaklaşınca.
Bugün Leslie 1 mil yaptım. Yarın da Leslie 2 mile başlayacağım inşallahGünaydın kizlar... Vallahi bugünlük sabah kendime yarım simit hakkı tanıdım çok özlemiştim. 2 bardak çay içtim.
Günün devaminda dikkat ederim artık...
Bamya yemeği yaptım dün. Dinlenince bir sonraki gün soğuk daha çok seviyorum..
Bu kez diyet programım da 1 gün sebze 1 gün et seklinde akşam yemekleri.
Kızlar yazın bakayım ne yiyip içiyorsunuz... Kaçamak yapmayın
canım sen de direnç kilosu olmuşsun. Bir an da tık diye inecek ama sabırlı ol.Kizlar selam moralim bozuldu 2 gün uğramak istemedim..3 gündür görev çıkmıştı isteydim yemeklerde güzeldi yedim Allah yedim, verdiğim kiloları bir güzel aldım tekrar 64.5 kg oldum şimdi 2 gündür detokstayim tekrar 61.4 indim çok şükür yarın umarım inatçı olan 61in de altına inerim kendimi iyi hissedince mesajlarınizi daha ayrinti okuyacağım neler yaptınız ne ettiniz bakicam hayırlı akşamlar herkese
İnşallah sonrasında daha fazla almazsın canım.Selam kizlar nasıl gidiyor spor yapamicam ben çünkü detokstayim hala cuma akşamı başladım bugün 3. Günüm detoksumda filtre kahve sade, türk kahve sade, su ve bitki çayları tüketiyorum sadece tekrar kilo alınca ve inatçı kilomu kiramayinca bu yönteme başvurdum bakalım en son 61 .00 kg gördüm ama tabiki detoksu bozunca ne olur bilmiyorum şu an sabahtan beri disardayim ve bir tık halsiz düşmeye başladım sıcak bir yandan tabu yinede iyi gidiiyorum sadece eve gidip filtre kahvemi içsem bir enerji gelecek ama olmadı cafeye oturur türk kahvesi içerim bakalım ..iyi günler size öpüyorum
Canım protein sebze ağırlıklı düzenli 1 hafta beslensen bence sporla birlikte verirsin. Önemli olan yağdan vermek. Ama yine de sen bilirsin. Sonuçtan haberdar et..dikkat et kendineSelam kizlar nasıl gidiyor spor yapamicam ben çünkü detokstayim hala cuma akşamı başladım bugün 3. Günüm detoksumda filtre kahve sade, türk kahve sade, su ve bitki çayları tüketiyorum sadece tekrar kilo alınca ve inatçı kilomu kiramayinca bu yönteme başvurdum bakalım en son 61 .00 kg gördüm ama tabiki detoksu bozunca ne olur bilmiyorum şu an sabahtan beri disardayim ve bir tık halsiz düşmeye başladım sıcak bir yandan tabu yinede iyi gidiiyorum sadece eve gidip filtre kahvemi içsem bir enerji gelecek ama olmadı cafeye oturur türk kahvesi içerim bakalım ..iyi günler size öpüyorum
Benim de kafam çok meşgul. Dün kaçamak yapmıştım bugün de yaptım Ama bundan sonra toparlayacağım inşallah. Bugün Leslie 2 mil yaptım, yarım saat de yürüyüş yapacağım.Merhaba kızlar cookk yoruldum bugün. Listemi düzgün uygulayamadim aç kaldım resmen. Şimdi balık yapıyorum yanına 3 YK bulgur tuketecegim. İnşallah biraz diblenirsem akşam yürüyüş yapacağım...
Bu aralar birkaç sorun var zihnimi toplamakta zorlanıyorum. Çok da gerginim halimi beğenmiyorum...