- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
valla 25 ya da 28 tl olması lazım... netten adını yaz fiyatı çıkarTamam Canim benim zaten o kadar bıktım ki ilaçtan bitkiden falan yaklaşık 4 aydır folikasit kullanmıyorum tek kullandığım sey coraspin birde Canim Pahalı bir ilac mı
Tamam Canim tesekkurlervalla 25 ya da 28 tl olması lazım... netten adını yaz fiyatı çıkar
Ben çektirdim cnm..imkanın varsa özelde yaptır. .10 dk anestezi veriyolar ve işlem 10 da bitmiş sen uyanmış oluyorsun.hic Bişeycik hissetmiyorsun. Korkulacak bişey yok..ama devlet hastanesi için bişey diyemem.onlar bayiltmadan yapıyolar sanirim.Haydi hayirlisi olsun arkadaslar insallah hamile kalırız da yine burda yazısiriZ :) o degil de arkadaslar rahim filmi çektireceğim ve korkuyorum yaptıran varmı aranız da
Aynen bende Korktuğum icin özele gideceğim suan araştırıyorum bir kac yerle görüştüm insallah Korktuğum gibi olmaz... Isin kötüsü bu evrede isten çıkmak zorunda kaldım özeller de yordu bizi madden ve manevi olarakta son çırpınışlarımız artık Herşeyin hayirlisi :)Ben çektirdim cnm..imkanın varsa özelde yaptır. .10 dk anestezi veriyolar ve işlem 10 da bitmiş sen uyanmış oluyorsun.hic Bişeycik hissetmiyorsun. Korkulacak bişey yok..ama devlet hastanesi için bişey diyemem.onlar bayiltmadan yapıyolar sanirim.
istanbuldaysan betatom u tavsiye ederimAynen bende Korktuğum icin özele gideceğim suan araştırıyorum bir kac yerle görüştüm insallah Korktuğum gibi olmaz... Isin kötüsü bu evrede isten çıkmak zorunda kaldım özeller de yordu bizi madden ve manevi olarakta son çırpınışlarımız artık Herşeyin hayirlisi :)
Hayırlısı cnm..hiç korkma .ben çok gerilmistim ama hicbiseycik olmadı. Çok şükür tüplerim temiz çıktı. .İnşallah seninde temiz haberlerini alırızAynen bende Korktuğum icin özele gideceğim suan araştırıyorum bir kac yerle görüştüm insallah Korktuğum gibi olmaz... Isin kötüsü bu evrede isten çıkmak zorunda kaldım özeller de yordu bizi madden ve manevi olarakta son çırpınışlarımız artık Herşeyin hayirlisi :)
Evet istanbuldayim doktorum bana echomar'i tavsiye etti ama Pahalı geldi bana ama tesekkurler yarın Orayı da arayıp bir sorgulayayim :)istanbuldaysan betatom u tavsiye ederim
Insallah Canim ya :) içime su serpiyorsunHayırlısı cnm..hiç korkma .ben çok gerilmistim ama hicbiseycik olmadı. Çok şükür tüplerim temiz çıktı. .İnşallah seninde temiz haberlerini alırız
Biliorum o korkuyu :))) herşey şu eşşek sıpaları için. Bi gelsinler heleInsallah Canim ya :) içime su serpiyorsun
evet echomar 450 tl.Evet istanbuldayim doktorum bana echomar'i tavsiye etti ama Pahalı geldi bana ama tesekkurler yarın Orayı da arayıp bir sorgulayayim :)
Süpermiş valla hiç kaçırma. .ben Ankarada yim. 750 ye çektirdim. Hiç kaçırmaevet echomar 450 tl.
betatom 350 tl..
zaten istanbulda fiyat olarak en uygun yer betatom
özel hastanelerin birçoğunda 250 tl + ilaç parasıyla 350 tl ye geliyor ve ağrılı acılı yani
Aynen ya aynı şeyi bende diyorum daha gelmeden neler çektiriyorlar birde geldiklerinde ne olur acaba :)) bu arada Canim geçenler de bir duyum aldım gece Yarısı herkes yattıktan sonra 313 kere ayetel kursi yada Fatiha süresi okunursa dilekler kabul olunuyormus esimin Arkadaşı söylemişBiliorum o korkuyu :))) herşey şu eşşek sıpaları için. Bi gelsinler hele
Baya pahalıymis Ankara'da ben daha uygundur diye düşünmüştüm.Süpermiş valla hiç kaçırma. .ben Ankarada yim. 750 ye çektirdim. Hiç kaçırmaSemra24
Doktor parası ve ilaç parası dahil mi diye bi sor..çünkü bazen söylemiyorlar sonradan yansitiyorlar. Gece ben daha 2.dua da uykuya geçerimBaya pahalıymis Ankara'da ben daha uygundur diye düşünmüştüm.
AA evet Canim ya simdi hatırladım konuşmuştum orayla baya da ilgilenmişti telefondaki bayan :) evet 350 lira S selin deniz
betatom da ilaçsız çekiyorlar canım zaten herşey dahil fiyatı buDoktor parası ve ilaç parası dahil mi diye bi sor..çünkü bazen söylemiyorlar sonradan yansitiyorlar. Gece ben daha 2.dua da uykuya geçerim
Evet ya bende de o var insallah uyumam bende :)Doktor parası ve ilaç parası dahil mi diye bi sor..çünkü bazen söylemiyorlar sonradan yansitiyorlar. Gece ben daha 2.dua da uykuya geçerim
Sen =ben..6 yıldır bekliyorum yok yok. Eşim çok rahat, düzenli ilişki bendede yok maalesef.Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sekiz yıl bekledim her ay aynen sizin gibi sonra bi mucize hamile kaldım ve hazin son sekiz haftalıkken kaybettim şimdi sekiz ay oldu hale beklemekteyim. Bi umut işteBenim en büyük sıkıntı eşimin rahatlığı. Düzenli ilişkim olsa sanki hemen sonuç alacak gibiyim ama yok....
Ne olacak bu isin sonu böyle bilmiyorum. Ya bi gün herşey için çok geç olursa. Her ay aynı stres. Psikolojim tamamen bozulacaktır. Belki saçma ama millet günü geçince acaba diyor ben adetliyken bile acaba diyorumSen =ben..6 yıldır bekliyorum yok yok. Eşim çok rahat, düzenli ilişki bendede yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?