• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim hikayem♡ (hamile kalma çabaları)

="asabirella,işin sonut: 42271319, member: 512569"]Sen =ben..6 yıldır bekliyorum yok yok. Eşim çok rahat, düzenli ilişki bendede yok maalesef.
Bi gun

Ne olacak bu isin sonu böyle bilmiyorum. Ya bi gün herşey için çok geç olursa. Her ay aynı stres. Psikolojim tamamen bozulacaktır. Belki saçma ama millet günü geçince acaba diyor ben adetliyken bile acaba diyorum:KK42::KK42:[/QUOTE]
Aynen cnm.ruzgar esse acaba mi diyorum.psikoloji denen şey kalmadı. .eşim okadar rahatt ki .olsada olur olmasada olur takılıyor. En son bana eşim "sen kafayı iyice yedin" dedi..napiim hiç aklımdan çıkmıyor ki :KK43:

Bi gun

Ne olacak bu isin sonu böyle bilmiyorum. Ya bi gün herşey için çok geç olursa. Her ay aynı stres. Psikolojim tamamen bozulacaktır. Belki saçma ama millet günü geçince acaba diyor ben adetliyken bile acaba diyorum:KK42::KK42:
Aynen cnm.ruzgar esse acaba mi diyorum.psikoloji denen şey kalmadı. .eşim okadar rahatt ki .olsada olur olmasada olur takılıyor. En son bana eşim "sen kafayı iyice yedin" dedi..napiim hiç aklımdan çıkmıyor ki :KK43:[/QUOTE]
Hemen hemen herkeste aynı seyler var Canim baksana bu bile insanın içine su serpiyor biraz bende adetliyken bazen diyorum acaba hamile olabilir miyim birtek ben degil misim demekki... Kac yasından guzelim

[/QUOTE]
Hemen hemen herkeste aynı seyler var Canim baksana bu bile insanın içine su serpiyor biraz bende adetliyken bazen diyorum acaba hamile olabilir miyim birtek ben degil misim demekki... Kac yasından guzelim[/QUOTE]
Hiç sorma 32:KK42:

Hemen hemen herkeste aynı seyler var Canim baksana bu bile insanın içine su serpiyor biraz bende adetliyken bazen diyorum acaba hamile olabilir miyim birtek ben degil misim demekki... Kac yasından guzelim[/QUOTE]
Hiç sorma 32:KK42:[/QUOTE]
Aynen Canim ya bende Aralık'ta 32 oluyorum ben 1,5 sene de boyle oldum sana cok hak veriyorum. Bazen oyle patlamalarım oluyor ki çevremde ki Mutluluğu kıskanır oldum resmen değiştim ya... Çekemiyorum kimseyi eski ben nerede
Takma diyorlar içimden Basınıza gelmediği icin anlamıyorsunuz diyorum. Takmamak mümkün mu Allah askına. Geçenler de bir Arkadaşımın hamile olduğunu ögrendim birtane kızı vardı 9 senedir çocuğu olmadı doktorlar senin başka çocuğun olmaz demişler 7 ay sonra hamile kaldı ama eşi ameliyat olmus varikosel varmis esinde

Hemen hemen herkeste aynı seyler var Canim baksana bu bile insanın içine su serpiyor biraz bende adetliyken bazen diyorum acaba hamile olabilir miyim birtek ben degil misim demekki... Kac yasından guzelim
Hiç sorma 32:KK42:[/QUOTE]
Aynen Canim ya bende Aralık'ta 32 oluyorum ben 1,5 sene de boyle oldum sana cok hak veriyorum. Bazen oyle patlamalarım oluyor ki çevremde ki Mutluluğu kıskanır oldum resmen değiştim ya... Çekemiyorum kimseyi eski ben nerede
Takma diyorlar içimden Basınıza gelmediği icin anlamıyorsunuz diyorum. Takmamak mümkün mu Allah askına. Geçenler de bir Arkadaşımın hamile olduğunu ögrendim birtane kızı vardı 9 senedir çocuğu olmadı doktorlar senin başka çocuğun olmaz demişler 7 ay sonra hamile kaldı ama eşi ameliyat olmus varikosel varmis esinde[/QUOTE]
Bugün bende hamile haberi aldım. İçimde yine fırtınalar koptu..kafayı takmak istemiyorum,stres yapmak istemiyorum ama Olmuyor :KK34:

Msj ini dolu dolu gozlerle okudum. Bizde 1.5 yildir bebek istiyoruz ama olmadi mi olmuyor. bugun de adet oldum kirmiziyi gorunce ayni dusunceler benim de aklimdan gecti. Kafama takmayayim diyorum ama uykumda bile o dusunce var. Geceleri uykumdan uyaniyorum. Hayirlisi diyorum ama olmazsa ne yaparim onu bilmiyorum. Asilama yaptirdik o da tutmadi sebepsiz infertilite teshisimiz. Cok caresizim.
Bende de aynı sorun var canım yumurtalıkların tembel dedi dr adetim de düzensiz biraz kilom var fazladan verdim veriyorum inşallah yeterki bebeğim olsun sağ sağlim hayırlı sağlıklı amin :KK46:ıki kez aşılama yaptırdık tutmadı sonra umudumuz kalmadı bıraktık 3 yıllık evliyim bende yok yok yok 4-5 aydır düzenli geliyordu adetim 20 temmuzda dr gittim adetin 3 gününde gel dedi normalde gelmesi gerekiyordu 8inde hala yok ne yapsam bilemedim ki utanıyorum artık test almaya :KK43::KK42:

Bugüne kadar eşimde de bendede sorun yoktu.gecen ay tiroid lerimin çalışmadığını öğrendim doktor ilaç verdi..bilmiyorum artık..yarın öbürgün başka bişey çıkar :KK43:
Selâm canım benimde hipotiroid sorunum var ilaç kullanıyorum ama hep yüksek çıkıyor tsh ım adetimi de o düzene soktu galiba

Arkadaslar bugun rahim filmi icin gun aldım ama biraz kafam karıştı benim adetim biraz uzun suruyo mesela bugun 6. Gunu 7. Gunu tam anlamıyla bitiyor ama bugun sadece lekelenmeler var. Gunu 9. Güne verdiler bir sıkıntı olmaz degil mı yani hemen hemen adetten 3 gun sonraya

Arkadaslar bugun rahim filmi icin gun aldım ama biraz kafam karıştı benim adetim biraz uzun suruyo mesela bugun 6. Gunu 7. Gunu tam anlamıyla bitiyor ama bugun sadece lekelenmeler var. Gunu 9. Güne verdiler bir sıkıntı olmaz degil mı yani hemen hemen adetten 3 gun sonraya
Cnm normalde adet bittikten 3-4 gün sonra çekiyorlar diye biliyorum. Randevu aldığın yere bir sor mutlaka.

Cnm normalde adet bittikten 3-4 gün sonra çekiyorlar diye biliyorum. Randevu aldığın yere bir sor mutlaka.
Sordum Canim 2 3 gun sonra dediler demek ki sorun yok doktorum adetimin kac gun sürdüğünü bilmediği icin 5. 6. Gunu çektir demisti o yüzden kafam karışmıştı

Back