- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
Tiroid lerine baktırdın mi cnm? Tsh seviyesi yüksek olunca düşüge sebep oluyor.Merhaba Canim
Öncelikle boyle bir konu açtığın icin cok teşekkür ederim. Hemen hemen aynı seyleri yasadım gibi. Benim de 2 tane kimyasal düşüğüm oldu. Sebebi belli degil coraspine başlattılar hala içiyorum ama herhangi bir gebelik yok. Benim sıkıntım prolaktin seviyem surekli yuksek çıkıyor ilac içiyorum Düşüyor gebe kalıyorum bebek Düşüyor karmakarışık bir durum... En son bir doktora gittim rahimde bir bozukluk var sanki dedi önümüzde ki hafta rahim filmi çektireceğim ve korkuyorum... Bu aralarda bende sogan kuru testeredisli aslanpencesi kuru yaptım ama bi faydaları dokunmadı. Klomen kullandım 3 kere ama en son kullandığım beni ters düz etti normalde adetim 6 gun sürerdi 3 güne düşürdü ve yine birsey yok ortada onu da bıraktım. Ne yapacağımı bilmiyorum artık karmakarışık bir durumdayım lutfen bana bir yol gösterin ne yapmalıyım... Birde hangi doktora gittiniz doktor sıkıntısı var bende
Evet evet bastırdım fsh tsh lh hepsine baktirdim onlarda sorun çıkmadı CanimTiroid lerine baktırdın mi cnm? Tsh seviyesi yüksek olunca düşüge sebep oluyor.
hersey kader kısmet cnm..beklemek cok zorEvet evet bastırdım fsh tsh lh hepsine baktirdim onlarda sorun çıkmadı Canim
Aynen Canim ya kader demek ki bende bununla sinaniyorumhersey kader kısmet cnm..beklemek cok zorartık ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..
Bende tsh yüksekliği çıktı. Onu düşürmeye çalışıyorum ama ondan kaynaklandığını sanmıyorum.Aynen Canim ya kader demek ki bende bununla sinaniyorumsenin neyin vardı Canim
Canim iyi gelir mı bilmiyorum ama testeredisli aslanpencesi diye bir bitki var hormonları düzenliyormuş ben 15 gun kadar kullandım bu ay yumurtlama oldu ama Döllenme olmadı bu sefer de denk getiremedik sanırımBende tsh yüksekliği çıktı. Onu düşürmeye çalışıyorum ama ondan kaynaklandığını sanmıyorum.
adetin 3 güne düştüyse yumurtan çatlamamış olabilir canım...Merhaba Canim
Öncelikle boyle bir konu açtığın icin cok teşekkür ederim. Hemen hemen aynı seyleri yasadım gibi. Benim de 2 tane kimyasal düşüğüm oldu. Sebebi belli degil coraspine başlattılar hala içiyorum ama herhangi bir gebelik yok. Benim sıkıntım prolaktin seviyem surekli yuksek çıkıyor ilac içiyorum Düşüyor gebe kalıyorum bebek Düşüyor karmakarışık bir durum... En son bir doktora gittim rahimde bir bozukluk var sanki dedi önümüzde ki hafta rahim filmi çektireceğim ve korkuyorum... Bu aralarda bende sogan kuru testeredisli aslanpencesi kuru yaptım ama bi faydaları dokunmadı. Klomen kullandım 3 kere ama en son kullandığım beni ters düz etti normalde adetim 6 gun sürerdi 3 güne düşürdü ve yine birsey yok ortada onu da bıraktım. Ne yapacağımı bilmiyorum artık karmakarışık bir durumdayım lutfen bana bir yol gösterin ne yapmalıyım... Birde hangi doktora gittiniz doktor sıkıntısı var bende
Bilmiyorum ki guzelim ya ilk defa oldu ama ondan sonraki aylar düzene girdi be hatta ilk defa bu ay 30 güne dustu adet aralığı.adetin 3 güne düştüyse yumurtan çatlamamış olabilir canım...
benim de normalde 30 gündü, sonra 28 e düştü... ağustosta ise 24. günde adet oldum. doktorum normal dedi...Bilmiyorum ki guzelim ya ilk defa oldu ama ondan sonraki aylar düzene girdi be hatta ilk defa bu ay 30 güne dustu adet aralığı.
Aynen Canim adet olmadan alma gebelik varsa eğer insallah vardır :) ama adet olursan bence de başla benimkini ANCA dostinex düşürüyor artık doktora bile sormuyorum test yapıyorum yuksek çıkıyorsa içiyorum ilacı yani anlayacağın bu dert beni uzman yapacak az kaldı. Senin prolaktin kac cikti Canimben de yeni yaptırdım testimi... prolaktin yüksek çıktı... dostinex e başlıcam ama önce adet olmam gerekiyormuş gebelik olmadığına emin olmak için...
Aynen baya iyi olmus hatta ama prolaktin yükselmesi adeti geciktirir normalde yani benim bildiğim yanlış sonuc olabilir mı acaba mesela ben ters vereceğim zaman adetin 3. Gunu ac karnına sabah 10 dan once kan veriyorum doktorum söylemiştibenim de normalde 30 gündü, sonra 28 e düştü... ağustosta ise 24. günde adet oldum. doktorum normal dedi...
Cnm çok duydum ama hiç denemedim. .nasıl kullanacağım bir bilgin var mı?Canim iyi gelir mı bilmiyorum ama testeredisli aslanpencesi diye bir bitki var hormonları düzenliyormuş ben 15 gun kadar kullandım bu ay yumurtlama oldu ama Döllenme olmadı bu sefer de denk getiremedik sanırımiçebiliyorsan bir dene istersen
Evet guzelim var istersen yazayım.hatta inanmayacaksınız belki ama hece rüyamda gordum birilerine yardımcı oluyordum bu konularda bugun de burda Paylaşım yapıyorum arada Sırada rüyalarım gercek olabiliyor umarım yine olur da bir faydam dokunur :)Cnm çok duydum ama hiç denemedim. .nasıl kullanacağım bir bilgin var mı?
Hmmm soğan kürü gibi. Peki herseferinde taze taze yapıcaz dimi? Belli mi olur belki bana faydan dokunur :) bende bu gece rüyamda birinin bana hamile olduğumu soylemesini gördüm; )Evet guzelim var istersen yazayım.hatta inanmayacaksınız belki ama hece rüyamda gordum birilerine yardımcı oluyordum bu konularda bugun de burda Paylaşım yapıyorum arada Sırada rüyalarım gercek olabiliyor umarım yine olur da bir faydam dokunur :)
Sabah aksam yemeklerden 2 saat sonra içiliyor. 200 ml suyu kaynatıp içine bir tutam atıyorsun Kısık ateşte 6 dakika kaynatıp 5 dakika kadar bekletip süzüyosun sonrada sıcağa yakın cok soğumadan içeceksin 1 ay boyunca. Ben 15 gun yapabildim sadece tatile gidince kaldı ama yine başlarım. Birde içine tatlandırıcı falan koyma sakin olur mu insallah şifa olur senin icin :)
25 çıktıAynen Canim adet olmadan alma gebelik varsa eğer insallah vardır :) ama adet olursan bence de başla benimkini ANCA dostinex düşürüyor artık doktora bile sormuyorum test yapıyorum yuksek çıkıyorsa içiyorum ilacı yani anlayacağın bu dert beni uzman yapacak az kaldı. Senin prolaktin kac cikti Canim
ben de 3. günü aç karnına sabah vermiştim canımAynen baya iyi olmus hatta ama prolaktin yükselmesi adeti geciktirir normalde yani benim bildiğim yanlış sonuc olabilir mı acaba mesela ben ters vereceğim zaman adetin 3. Gunu ac karnına sabah 10 dan once kan veriyorum doktorum söylemişti