benim hikayem♡ (hamile kalma çabaları)

1.BÖLÜM HIKAYEM
Uzun zamandır yazmayı düşündüğüm yazıyı cesaret edip bugün yazabiliyorum.oncelikle sıkılmadan okumanızı diliyorum. Belki birilerine umut olurum.kk dan belli yöntemleri denemis hamile kalmis kadinlarin yazılarını okurken kiskanirdim ömrüm boyunca bebeğim olmayacağını düşündüğüm kabus dolu günlerde. Neyse konuya geleyim evlendikten 10 ay sonra kendi istegimle hemen hamile kaldım yalnız 8 haftalikken Bebeğimi kaybettim sebep :kese buyumedigi ıcın.sonuc : O duyguları anlatamam minik kalp atislarini görüp duyduğunuz bebeginiz 1 hafta içinde sizden uçup gidiyor.bir gecede büyük bi sanciyla ativeriyor vücudunuz dışarı ne büyük hayal kırıklığı.olur dedim nasip değilmiş dedim.gunler gectikce olsaydi bu haftada olacakti dedim.sonra 3 ay korunduk eşimle tekrar bebek için ugraslara başladık. Eyvah regl oldum bu ay olmadı nasip diğer ay olur ama baktım oda ne aylar geçtikçe hamile kalamiyorum eee sorun neydi ben anne olamiyacakmiydim.olur dedik stres dedik tatil yaptik eşimle,çok destek oldu saolsun.ee yine yok.her adet dönemi ağlardım inanirmisiniz olmayim diye.leke görünce Hayır gelmesin Allah im diye yalvarirdim.simdi bile agliyorum yazarken. Tv de terkedilmiş bebek haberi çıkar ben ağlar,çalıştığım yere aşı için bebek gelir hep düşünürüm nasıl hamile kalmış bu kadın kiskanirdim o bazen kirden yuzune bakilmayan çocuğun annesini vayy be buda anne olmuş derken kafa yemelerine başladım. Etrafta gördüğüm anneleri kiskandim burda hamile kalmis kadın hikayelerini kiskandim.anne olan arkadaslarmi hatta annemi bile...beni anlayanlar vardir boyle düşünenlerde.artik her ay yumurtlama zamani hesapladim o tarihlerde birliktelik olacak kafa sartlanmis bi halde eşimle bir iş haline getirdik bunu gün aşırı birliktelik falan fesman birbirimizden kopmaya başladık çünkü istek değil vazife olmustu neyse.aradan 8 ay geçti ben hamile kaldim ama fosss biyolojik gebelik artık dedim genetik test yolu gözüktü büyük bir hayal kırıklığı ile tip fakultesi hastanesi yolunu tuttum.1 ay sonra sonuç geldiginde sorunun heterozigot A 1298c olduğu ortaya çıktı eyvah bebekler ondan durmamis meğer. Eee tamam sorunu bulduk neden hamile kalamiyorum tedaviyse tedavi.neyse eve geldim bebegimin usg fotograflarina bakip neden benden gittin diye isyan etmeye basladim bagira cagira agladim sorun bendeymis bebegim bendeki sorun yüzünden ölmüş içimi bosalttim kendime ceki duzen verdim.eee yine olmuyo derken bu seferde 4 cm lik kist önümü tikadi ordan hormon salgilayarak tüm duzenimi bozdu adet olamadim hamileyim sandim neler neler 15 günde bir 2 gun suren adet oldum yani beynimi bebek bonbardimanina tutarken beynim benim hormonlarimi bozdu yani psikolojik olarak ömrüm boyunca bozulmayan duzenim bozuldu birde kist urettim.neyse Allah tan 2 ay sonra küçüldü ve yokoldu kist.eee yine yok bebek derken ben artik tupbebek fiyatlarini arastirmaya girdim annem en büyük destekcim oldu.artik bebegimin olmayacagina inandirdim kendimi kk yi deli gibi takip ettim.geceleri uyuyamadim derken pes ettim.esim beni birlikte olurken hissetmedigini ve psikolojisinin bozuldugunu soyledi ve isyan etti ne bu is gibi birsey diyerek kolay degil erkek icin.evet esimi zorlamistim ve cok yorulmustum dr kontrolleri,yumurta takipleri,bitkisel kurler derken. mubarek ramazan ayi idi oruclu gecen zaman oldugu icin ve sadece 1 kere çok isteyerek birlikte olduk lutfen ayiplamayin sonra karar aldik bidaha bebek konusu acilamayacak diye tüm bebek dusuncelerimi posete koyup cope attim.bayramdan sonra esimle arkadaslarimizn yanina tatile gitmeye karar verdik.adetten 1 hafta önce lekenmem oldu yine icimden dedimki amannn tatile gitcez nasilsa bebek olsaydi zor olurdu gidemezdim.sonra o lekelenmeden sonra bidaha leke gelmedi ben acaba mi ki olabilirmiki diye kan testi yaptirdim adete 3 gun var sonuç :hamileyim hemde hic beklenmedik bir anda Rabbim sizlerede nasip edecek bundan eminim hergun dualarimdasiniz emin olun.yazinin diger bolumleride gelecek

Ben bir yillik evliyim evliligimin daha ilk ayinda fsh degerimin yuksek olduguyla karsilastim ve her ay daha da degerim yukseldi kasim ayindan mayis ayina kadar yumurta olusmasi icin surekli ilac kullandimyapmadigim kür kalmadi bende bebek gorsem aglardim hamile bayan gorsem icim sizlardi dokunurdum benim icimde de bi gun olur mu bebegim dedim hep ama hic inancim olmadi cunku hangi doktora gittiysem cocugun olmaz deyip gonderdi ne kadar zordu hergun icin icin aglardm esim cok destek oldu bu surecte ama onu da hic uzmek istemiyodum cok zordu neyse ki oyle boyle derken artik dusunmemeye bebek fikrini aklima getrmemeye calstm derken haziran ayinda 2 tane olusan yumurtayla tup bebek denedik malesef tutmadi tabi esiminde varikosal oldugunu ogrendik bunu bilerek yaptrdk tup bebegi sknti olmaz dediler bu surec icerisinde o kadar yiprandim ki....daha sonra Esim ameliyat oldu bende yumurta olusmaya basladi normal yolla gebe olurmuyum diye umut ediyorum ama umutttt.... Bu ayda kalirmiyim dedim geckmisti adetim gebe olmadigimi ogrendim hayalleere kapildm hamileyim sandim icim kipir kiprdi buna inanmak istedm belki de ama sonuc negatif...var oldugu hayal edip icinde hicbisey olmadigiyla karsilasmak ne kadar agir

cok sevındım canım sonucuna:)pekı adete 3gun kala kan testı yaptırmadan once hıc belırtın oldumu?nelerdı?
benım adetıme 5gun var gebelı testı yaptım negatıf..ama ovulasyon testı yapıorum sılık cızgı cıkıor.dıorlar ya LH testı erken gosterır.goguslerım 3haftadır dokunulmayacak kjadar acıor her tarafı.kasık agrılarım ozellıkle solda sureklı oluor.ama sımdı adet agrılarına donustu.

Amin inşallah saolun sizde büyütün hayirlisiyla inşallah
Hayırlısı olsun,senin adına çok sevindim, bizimde,Rabbimin mucizeleri ne çok ihtiyacımız var,Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Biz hala arıyoruz:KK43:

Ben bir yillik evliyim evliligimin daha ilk ayinda fsh degerimin yuksek olduguyla karsilastim ve her ay daha da degerim yukseldi kasim ayindan mayis ayina kadar yumurta olusmasi icin surekli ilac kullandimyapmadigim kür kalmadi bende bebek gorsem aglardim hamile bayan gorsem icim sizlardi dokunurdum benim icimde de bi gun olur mu bebegim dedim hep ama hic inancim olmadi cunku hangi doktora gittiysem cocugun olmaz deyip gonderdi ne kadar zordu hergun icin icin aglardm esim cok destek oldu bu surecte ama onu da hic uzmek istemiyodum cok zordu neyse ki oyle boyle derken artik dusunmemeye bebek fikrini aklima getrmemeye calstm derken haziran ayinda 2 tane olusan yumurtayla tup bebek denedik malesef tutmadi tabi esiminde varikosal oldugunu ogrendik bunu bilerek yaptrdk tup bebegi sknti olmaz dediler bu surec icerisinde o kadar yiprandim ki....daha sonra Esim ameliyat oldu bende yumurta olusmaya basladi normal yolla gebe olurmuyum diye umut ediyorum ama umutttt.... Bu ayda kalirmiyim dedim geckmisti adetim gebe olmadigimi ogrendim hayalleere kapildm hamileyim sandim icim kipir kiprdi buna inanmak istedm belki de ama sonuc negatif...var oldugu hayal edip icinde hicbisey olmadigiyla karsilasmak ne kadar agir
Inan oyle iyi anlıyorum ki seni. ..Allah büyük hiç kaybetmeyin umudunuzu.cok şükür yumurta var bu iyiye isaret varikoselde cozulmeyecek birsey değil. Ben esime keci boynuzu kürü uygulamistim.esimde sıkıntı yoktu aslinda ama psikolojik işte o da saolsun uzmedi beni yaptik kürü. Belki iyi gelebilir cnm.doktor değişikliğide abartiya kaçmadan yani sık sık degistirmeden yapilabilir.her dr farklı görüşte. Cok yakin bi tanidigin esinde hiç spermi yokken tup bebek tedavisiyle hamile kaldi.olumsuz düşünmeyin sadece biraz naz yapıyo gelmek icin bu bebikler :KK66:))

cok sevındım canım sonucuna:)pekı adete 3gun kala kan testı yaptırmadan once hıc belırtın oldumu?nelerdı?
benım adetıme 5gun var gebelı testı yaptım negatıf..ama ovulasyon testı yapıorum sılık cızgı cıkıor.dıorlar ya LH testı erken gosterır.goguslerım 3haftadır dokunulmayacak kjadar acıor her tarafı.kasık agrılarım ozellıkle solda sureklı oluor.ama sımdı adet agrılarına donustu.
Benim en buyuk belirtim 1 hafta önce olan yerlesme kanamasiydi.adet oldum zannettim ama pembe renkliydi hadi ordan degildir canim derken icime de umut düştü. tabi herkeste olacak diye bisey yok yapisal bi durum.baska hic belirtim olmadi cnm kendinizi dinlemeyin.ayni adet belirtileri zaten.

Hayırlısı olsun,senin adına çok sevindim, bizimde,Rabbimin mucizeleri ne çok ihtiyacımız var,Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Biz hala arıyoruz:KK43:
Aradığını bulacaksin canım umudunu ancak inanmayanlar kaybeder biz inançlı oldukca gucluyuz.ben bu süreçte umudumu hic kaybetmedim cok yiprandim ama hic kaybetmedim canim sabirli olun sonra uykusuzluktan sikayet edersinz bebis olunca

Bir gün beni de böyle bir mucize yakalayacak eminim bundan. Her ay kırmızı kartı yer yemez cok değil bir iki saate yeni umutlar üretirim hep.

Inan oyle iyi anlıyorum ki seni. ..Allah büyük hiç kaybetmeyin umudunuzu.cok şükür yumurta var bu iyiye isaret varikoselde cozulmeyecek birsey değil. Ben esime keci boynuzu kürü uygulamistim.esimde sıkıntı yoktu aslinda ama psikolojik işte o da saolsun uzmedi beni yaptik kürü. Belki iyi gelebilir cnm.doktor değişikliğide abartiya kaçmadan yani sık sık degistirmeden yapilabilir.her dr farklı görüşte. Cok yakin bi tanidigin esinde hiç spermi yokken tup bebek tedavisiyle hamile kaldi.olumsuz düşünmeyin sadece biraz naz yapıyo gelmek icin bu bebikler :KK66:))

Insallah insallah gelir bebisler Rabbim buyuk bu onumuzdeki ocak ayi icerisinde tekrar deneyecektk tup bebek ama son iki aydir fsh yuksek ve yumurta gorunmuyo ins olusur hayirlisiylada ve bide tup bebek tutunursa bana ins tek temennim

Merhaba bana soracak olursanız adet gününüzde ilişkiye girin gerçekten biliyorum günah fakat ciddi anlamda ihtimal yüksek

X