benim hikayem♡ (hamile kalma çabaları)

Ben bir yillik evliyim evliligimin daha ilk ayinda fsh degerimin yuksek olduguyla karsilastim ve her ay daha da degerim yukseldi kasim ayindan mayis ayina kadar yumurta olusmasi icin surekli ilac kullandimyapmadigim kür kalmadi bende bebek gorsem aglardim hamile bayan gorsem icim sizlardi dokunurdum benim icimde de bi gun olur mu bebegim dedim hep ama hic inancim olmadi cunku hangi doktora gittiysem cocugun olmaz deyip gonderdi ne kadar zordu hergun icin icin aglardm esim cok destek oldu bu surecte ama onu da hic uzmek istemiyodum cok zordu neyse ki oyle boyle derken artik dusunmemeye bebek fikrini aklima getrmemeye calstm derken haziran ayinda 2 tane olusan yumurtayla tup bebek denedik malesef tutmadi tabi esiminde varikosal oldugunu ogrendik bunu bilerek yaptrdk tup bebegi sknti olmaz dediler bu surec icerisinde o kadar yiprandim ki....daha sonra Esim ameliyat oldu bende yumurta olusmaya basladi normal yolla gebe olurmuyum diye umut ediyorum ama umutttt.... Bu ayda kalirmiyim dedim geckmisti adetim gebe olmadigimi ogrendim hayalleere kapildm hamileyim sandim icim kipir kiprdi buna inanmak istedm belki de ama sonuc negatif...var oldugu hayal edip icinde hicbisey olmadigiyla karsilasmak ne kadar agir

cok sevındım canım sonucuna:)pekı adete 3gun kala kan testı yaptırmadan once hıc belırtın oldumu?nelerdı?
benım adetıme 5gun var gebelı testı yaptım negatıf..ama ovulasyon testı yapıorum sılık cızgı cıkıor.dıorlar ya LH testı erken gosterır.goguslerım 3haftadır dokunulmayacak kjadar acıor her tarafı.kasık agrılarım ozellıkle solda sureklı oluor.ama sımdı adet agrılarına donustu.

Amin inşallah saolun sizde büyütün hayirlisiyla inşallah
Hayırlısı olsun,senin adına çok sevindim, bizimde,Rabbimin mucizeleri ne çok ihtiyacımız var,Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Biz hala arıyoruz

Inan oyle iyi anlıyorum ki seni. ..Allah büyük hiç kaybetmeyin umudunuzu.cok şükür yumurta var bu iyiye isaret varikoselde cozulmeyecek birsey değil. Ben esime keci boynuzu kürü uygulamistim.esimde sıkıntı yoktu aslinda ama psikolojik işte o da saolsun uzmedi beni yaptik kürü. Belki iyi gelebilir cnm.doktor değişikliğide abartiya kaçmadan yani sık sık degistirmeden yapilabilir.her dr farklı görüşte. Cok yakin bi tanidigin esinde hiç spermi yokken tup bebek tedavisiyle hamile kaldi.olumsuz düşünmeyin sadece biraz naz yapıyo gelmek icin bu bebikler ))

Benim en buyuk belirtim 1 hafta önce olan yerlesme kanamasiydi.adet oldum zannettim ama pembe renkliydi hadi ordan degildir canim derken icime de umut düştü. tabi herkeste olacak diye bisey yok yapisal bi durum.baska hic belirtim olmadi cnm kendinizi dinlemeyin.ayni adet belirtileri zaten.

Hayırlısı olsun,senin adına çok sevindim, bizimde,Rabbimin mucizeleri ne çok ihtiyacımız var,Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Biz hala arıyoruz
Aradığını bulacaksin canım umudunu ancak inanmayanlar kaybeder biz inançlı oldukca gucluyuz.ben bu süreçte umudumu hic kaybetmedim cok yiprandim ama hic kaybetmedim canim sabirli olun sonra uykusuzluktan sikayet edersinz bebis olunca

Bir gün beni de böyle bir mucize yakalayacak eminim bundan. Her ay kırmızı kartı yer yemez cok değil bir iki saate yeni umutlar üretirim hep.

Insallah insallah gelir bebisler Rabbim buyuk bu onumuzdeki ocak ayi icerisinde tekrar deneyecektk tup bebek ama son iki aydir fsh yuksek ve yumurta gorunmuyo ins olusur hayirlisiylada ve bide tup bebek tutunursa bana ins tek temennim

Merhaba bana soracak olursanız adet gününüzde ilişkiye girin gerçekten biliyorum günah fakat ciddi anlamda ihtimal yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…