benim hikayem♡ (hamile kalma çabaları)

Tıkanıklık çok değilse basınçla verdiği ilaç o sırada açıyor zaten cnm.
Az bisi açılmış Canim ama doktor dedi sol taraf cok iyi sağ taraf fena degil ilk basta zor gecmis Sıvı ama sonrasinda biraz açılmış dedi. Biz sol taraftaki yumurtaya ağırlık verelim bu ay denemeyin dedi birdaha ki ay adetin 3. Gunu gel yumurta gelişimine bakalım ilaçla büyütüp çatlatma iğnesi yapalım falan dedi ama Allah nasip ederse pazartesi ise başlayacağım nasıl izin Alıp giderim ki of ya

Doktor sana da dedimi rahim filmi çektirdiğin icin bu ay cocuk yapmayın bir sonraki ay yapın dedimi

Benim 5 aylık evliyken 3 aylık meleğim kalbi durduğu için kürtaj oldum daha sonra prolaktin hormonu yükseldiği için yılebegim olmadı sonra rahim filmi ekindigim ay hamile
É kaldım
Şimdi 16 aylik dünya
Tatlısı oğlum var rabbim isteyen herkesin kucağına doldurun isteyen herkese mu annelik gibi mucize duyguyu yatmayı nasip etsin insallah

6 yıllık evliyim bebek için çok sabretmek ve o kadar çok şey öğrendim ki bu konuda bilgi isteyen arkadaslara yardimci olmak isterim

Cok sevindim senin adına Allah seni oğluna oğlunu da sana bağışlasın :) film sonucunda birsey varmiydi peki benim sağ tüp biraz sıkıntılı

o kadar sevindim ki anlatamam Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin

Yoo hic öyle bişey demwdiler canm ama ilk 1 ay ilac aldigindan herkes korunduk diyordu.
Evet Canim doktor da aynısını dedi bana ilac aldığın icin bu ay Korunun dedi birdaha ki ay adetin 3. Gunu gel yumurtaya bakalım ilaçla geliştirip çatlatıriz dedi

Canim fitil kullanirkn iliskin oldu mu fitilden hemsn sonra mi hamile kaldin

Ne mutlu sana bebek kabul olan bir duymuş kalbine göre vermiş sağlıkla alırsın inşallah kucağına........ bende hayır tohumunu kullandım 2 ay sonra gebe kaldım şükür oğlum 1 buçuk yaşında isteyene nasip eder rabbim insallahhh

merhaba hayit tohumunu nasil kullandin biraz bahsedermisin bnde damlasini kullaniyorum sende herhangi bi saglik problemi varmiydi?

Merhaba hayır tohumu çok sert bir cicim aldigim baharatcidan çektirir toz haline getti tırı yordum Sora 1 şu bardağına sıcak suyun icine1 tatlı kaşığı hayır tohumunu An atıp 10 dk demeyi şurup içiyorum çok faydasını gördüm acayip hormon düzenliyor prolaktin hormonu mu 1 yıl 3 ay ilaçla kontrol altına alamazken2 ay kullandım ve gebe kaldım

Hayır doktorum Korun demedi rahim filminden sonraki ay aşılama için bütün inne ilaç fan alıp bekleyip adetin 4 günü dk gidecektik ama o ay zaten hamile kalmışım hiç bişeye gerek kalmamıştı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…