benim hikayem♡ (hamile kalma çabaları)

Aynen baya iyi olmus hatta ama prolaktin yükselmesi adeti geciktirir normalde yani benim bildiğim yanlış sonuc olabilir mı acaba mesela ben ters vereceğim zaman adetin 3. Gunu ac karnına sabah 10 dan once kan veriyorum doktorum söylemişti
ben aynı zamanda inofolic kullanıyorum canım o yüzden bu ay adetim yoğun ve erken oldu

Cnm inofolic adını çok duydum.bnede mi kullansam acaba ?
gebelik düşünüyorsan kullan tabi
bana ilk zaman doktor vermedi ben burda okudum ve kullanmaya başladım.
1 ay sonra kontrolüm vardı, doktorum dedi ki folik asit kullanıyor musun evet inofolic şase kullanıyorum dedim. iyi yapmışsın onu tercih etmekle çünkü hamile kalmaya yardımcıdır dedi.

gebelik düşünüyorsan kullan tabi
bana ilk zaman doktor vermedi ben burda okudum ve kullanmaya başladım.
1 ay sonra kontrolüm vardı, doktorum dedi ki folik asit kullanıyor musun evet inofolic şase kullanıyorum dedim. iyi yapmışsın onu tercih etmekle çünkü hamile kalmaya yardımcıdır dedi.
Ozaman bende alayım. Tam adı infolic şase mi cnm

Hmmm soğan kürü gibi. Peki herseferinde taze taze yapıcaz dimi? Belli mi olur belki bana faydan dokunur :) bende bu gece rüyamda birinin bana hamile olduğumu soylemesini gördüm; )
Allah Allah :) bu bir işaret mı acaba :) insallah darısı her isteyenin basına :) bu arada evet guzelim taze yapılıp içiliyor sogan kuru gibi

yan etkisi yok canım... içebilirsin ama yanında başka bir folik asit kullanma
Tamam Canim benim zaten o kadar bıktım ki ilaçtan bitkiden falan yaklaşık 4 aydır folikasit kullanmıyorum tek kullandığım sey coraspin birde Canim Pahalı bir ilac mı

Ben başlayacağım cnm..sende başla. .yan etkisi mutlaka ki vardır. Her ilacın oluyor .Aman aman bi rahatsızlık verirse bırakırız. .
Haydi hayirlisi olsun arkadaslar insallah hamile kalırız da yine burda yazısiriZ :) o degil de arkadaslar rahim filmi çektireceğim ve korkuyorum yaptıran varmı aranız da

X