benim hikayem♡ (hamile kalma çabaları)

Benim calistigim aile hekimligi esimin akrabalarinin olduğu bi yerde.evlendim düşük yaptim herkes öğrenmiş aaa niye düştü ki nedenki nasil ki aaa tüh vah yazik neler cektim.bebegim olmadi uzunca bi süre aa neden olmuyo sorun sende mi bak belki rahmin de yapisiklik vardir belki parca unutmuslardir.benden iyi biliyolar ya hatta bigun bi kadin geldi dediki çocuğun olmuyo heralde tuhhh nasil kovdum ocaktan anlatamam yapmamam lazimdi ama yaptim bikere.cok yaralandim cok uzuldum gittim odalara agladim dedim Rabbim sen büyüksun hatta hamileyken bile bebegin olmuyomu diye birsuru akraba sordu karnim belli degilken.beraber calistigim cok yakin arkadaşım da hamileydi cok fena bi durumdu biliyorum. Uzme kendini gececek insallah beni hatirlarsin sonra az cekmedim bende.eksiklik o kalpsizlerde sende degil canim

ne kadar ortak şey yaşamışız. Belli ki sende çok uzulmuşsun. Rabbim kabul etmiş dualarını işte.. En acısı da o kalp seslerini duyup , o heyecanı yaşayıp sonrada meleğini kaybetmek..
neden ben diye sorguluyo insan. Bi defa oldu yaşadım neden 2. Si de oldu diyosun. Oyle bir acı ki insanı haşa isyana kadar goturebilir..
çocuğu doğup çope atan insanları goruyosun allahım ona vereceğine bana verseydin diyosun. Ben o bebeği ne kadar çok istiyorum diyosun..
gunlerce gecelerce ettiğim dualar neden kabul olmuyor diyosun..
sonra rabbimin bir bildiği vardır diyip şukrediyorsun

rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. bende ilk bebeğim için 4.5 yıl bekledim şiddetli pco vardı bende de ne ilaçlar ne iğneler aşılama hepsini denedim bu arada da kendimi saldım kilo aldıkça aldım . sonra bi ümit yeni bi drile tanışıp onu dinledim son kez aşılama deneyelim dedim ve hamile kaldım . sabır isteyen bir iş tevekkül lazım sürekli dua ettim ve her zaman anne olduğum günlerin hayalini kurdum hiç umutsuz olmadım. oğlum doğdu ve bana kalan kilolar fazla idi protein diyeti yaptım yiyerek 21 kilo verdim pco kendiliğinden oratadn yok oldu hayatımda ilk kez düzenli regl oldum ki 31 yaşındayım ilaçsız hiç regl olmadım daima söktürücü veya düzenleyici ilaç kullanmak zorunda kalırsım. dukan diyeti sayeisnde 3 -4 ayda 21 kilodan kurtuldum bu arada adetim öyle bir düzene girdi ki ben ve beni tanıyan herkes şok oldu bu aradada hiç düşünmediğim ve korunduğum bi anda hamile kalmışım yeniden öyle şok oldum ki kızlar rabbim sizlerinde inş yüzünü güldürsün. ve hiç unutmayın rabbim yaşatyamacağını şeyin hayalini kurdurmaz hz osman ın bu sözü kulağınıza küpe olsun haima umut edin hayal edin dua edin. inş en kısa sürece kucaklarınız dolacak.

sakın yoruldum deme pes etme bende 5 yıl her ay bir ay bile ara vermeden tedavi oldum insanlar 3 4 aydan sonra dr gitmekten usanır her ay 4-5 kez dr gittim bıkmadan usanmadan regl iken muayane ayrı dert yumurta takibi ayrı dert. ama bıkma usanma benim 5. yılımda geldi seninde olur yeterki rabbimden umudunu kesme .

İnşallah Rabbim bana da bu mucizeyi nasip eder cnm

eder eder sen yeter ki umudunu eksme bana balcalıda bi kebndimi bilmez prof senle uğraştığıma değmez git evlad edin bile demişti düşünsene 20 tane yumurta oluşuyordu pco yüzünden hepsi milim milim inci gibi
Rabbim büyük. O yeter ki ol desin olsun.bazen böyle gelenler geliyor işte. Ayrıca o doktor da nasıl bir Doktor sinir oldum.

evet kendisinin adı zaten gzel bi olay ile anılmadı hiç haberlerekonu oldu en son ikiz bebek annesini bebeğin tekini kürtaj ederken anneyi bebekleri kaybetti sürekli adı davalık ama ünlü diye gittik benim gibi bi arkadaşımd aha var ona da aynını söyledi o da evliliğinin 9. yılında bebeği oldu kendiliğinden .

2.BOLUM çabalar
♡öncelikle doktor kontrolü tabiki iyi bir doktor.ben devlet hastanesinde bi doktora gitmiştim muayene oldum ve sonuç rahimde perde var,düşük sebebin bu olabilir hemen rahim filmi çekilecek dedi nasıl çıktım ordan bilemezsiniz kaynar su döküldü tepemden aşağı eşim sakinlestirmeye çalışıyo ben ağla ağla neyse bastığım yer çukur oldu sanki mahvoldum.ogun ne yedim ne içtim ertesi gün hemen başka doktora Allah için çok iyi bi insandı bakti bakti baktı eee perde nerde o doktorun gözlüğe ihtiyaci var sanirim dedi ve ben havalara uctum ve binlerce şükür Rabbime çocuk için uğraşırken birde böyle bisi olsaydı neyse diyecegim doktorunuzu iyi secmelisiniz.sonra biraz enfeksiyonun olduğunu söyledi ve 1 kutu fitil kullandim sonra yumurta takibi oldum 1 yada 2 defa olgunlaşmis yumurtam vardi ve ben hamile kalamadim düşünün kac defa sonra psikolojik olarak hormonlarim bozuldu ve yumurta baskilandi belli bi süre lütfen sakin olun hep kendi kendimize ediyoruz.

♡ovulasyon testleri :cogu kisi icin uygundur ama ben yapamadim yaptim ama sartladigim icin kendimi sanırım olmadi misafirlige gittigum evde bile yaptım sonuç:takıntı oldu iyice psikolojim bozuldu akışına bırakmak lazım çünkü her kadin yumurta zamanini kestirebilir mesela adet dongunuzden 14 cikardiginizda muhtemel tarihi bulursunuz orn:28-14=14.gun 2 gün once ve sonrasi beraberlik olabilir ve her kadinda akinti olacak diye bisi yok hamile kaldığım ay hic sumuksu akintim olmadı
♡saglikli beslenme neler yaptim:
1mevsim sebze meyvesini tüketim hormon bozmamak icin
2 yağlı yiyecek hiç tuketmedim kizartma vs
3 hazir ürün asla yemedim mesela cips,pizza,burger,konserve gibi
4 asitli ve kafeinli gida asla tuketmedim kahve kola vs
5 bol bol süt ürünü ve balik tüketim 1 kutu balik yağı içtim kilom çok yok ama yinede dikkat ettim sonuc:gebelik için zemin hazırladım vucutta ve bikac ay sonra bebegim geldi dikkat edin mutlaka

♡aktarda satılan mecitwefendi hayit suyu sonuç:sabah aksam ac karna hic tadina kokusuna aldırış etmeden yari yariya sulandirilmis 1 cay bardagi ictim adetin 3.gunu başladım ve o ay kimyasal gebelik oluştu hayitmi sebep oldu asla benim gen mutasyonum engel oldu benden kaynakli yani mutlaka deneyin hic bir zarari yok ben bilsem tedaviye baslar oyle kullanirdim bebek dusmesin diye ben bidaha oyle olur diye psikolojik acidan kullanamadim ama denemekte cok fayda var

♡2.dusuk sonrasi tip fakultesi yolu gözüktü sonuc:ucretsiz olarak genetik test yaptirdik eşimle sonuç:1 ay sonra çıktı heterezigot â1298c yaşasın bulduk sebebi insan buna bile sukrediyo hemen coraspin tedavisine basladik yaklasik 5 ay sonra hamile kalmistim.benin doktor coraspini normal gebe kalamayanlarada veriyordu kani sulandirdigi icin gebelik olusuyomus kullanin demiyorum ama bebe aspirininden zarar gelmez hamile kalinca birakirsiniz düşünün ben 33 hafta kullandim ama heterezigottum ondan.hatta bi arkadasinda 1 düşük olmuştu hamile kalamiyodu benden dolayi oda gitti yaptirdi genetik test ve ondada çıktı ama tip fak.en az 2 düşük istiyo test icin arkadas Allah affetsin 2 dusugum var demis ve yaptılar aklinizda olsunnn :)))

♡folbiol yada folik asit :hamilee kalamadigim 2.5 yil surekli kullandim kullanirken b12 degerinzede baktirin gebelik icin b12 seviyesi normal olmali şart. Folik hem gebelige yardimci hemde kansızlık icin birebir hemde saglikli bebekler icin olmazsa olmaz

♡sogan kürü:hersabah namaza kalktigimda yaptim usenmedim icim temizlendi neden yaptim psikolojik olarak yumurtlama baskilandi ve 4 cm kist oluştu ertesi ay yokoldu kıstim soganla o ay korundum bebek olursa dusmesin diye aklinizda olsun. Nasil yaptim:1 orta küçük boy beyaz soğanı n kabuklarini elimle soydum sakaliyla sapiyla yumrukla kırarak bicak yok 2.5 su bardagi hazir su kaynayinca icine attim 5 dk kaynattim cok sifasini gordum sabah aksam ac karna ictim ah bebek neler yaptiriyo

♡incir havuç kürü uyguladim burda bi postta yazmis arkadas sanirim incir kuru ile hamileyim diye ondaki kurun aynısını yaptim sonuc:2 ay sonra hamile kaldim

♡klomen tabiki:doktora gidip israrla istedim insan herseyi yapıyo doktor gerek yok dedi ama incir kurunden sonra olmayinca umudum bitti artik sonuç o ayda hamile kalamadim ertesi ay kaldim cunku biraktim olmadi diye meger etkisi 1 yada 2 ay devam ediyormuş incir havuc kuruylede birlesince etkisi hemen oldu mutlaka deneyin bu kürü

♡hafif akintim vardi mixovul fitil kullandim o ay gerçekten cok etkisi oldu hamile kalmamda

♡pozisyon vs aslı olabilir ama hic yapmadim kizlar sadece o tek gecede kaldim ya hamile annemlerde kaldik sahur için ve olan oldu iste Allah tan yani.yakalanacaz korkusuna yani iceri biri girecek korkusuyla oldu hamile kaldim yanlis anlasilmasin kusurabakmayin nolur bu bilimsel olarakta aciklanmis heyecanla oldugu icin rahim agzi daha cok açılır kizlar neden istenmeyen gebelik ler cok iste bu kacamak ve heyecan yüzünden başka bir yerde deneyin derim bu arada ogun orucumuzu tuttuk :)))))

♡koyverin gitsin bosverin unutun 1 yada 2 ay ben biraktigim pes ettiğim ay hamile kaldım hep derlerdi inanmazdim vallahi

♡DUALAR
☆her cuma vakti 1000 ya evvel çektim
☆41 gün boyunca meryem suresi okudum ama ne okumak once turkce mealini okudum ne anlatıyor diye tek sefer ve cok duygulandim her okuyusta arapca olarak aglaya aglaya hissederek okudum okuyup gecmeyin hissedince farkli oluyo sonuç:ertesi ay hamile kaldim :))

☆silsilei aliyye buyuklerimizin ismini her namazdan sonra okuyup onlarin ismiyle dua ettim onlariin yuzu suyuna

☆adak adadim bu hayvan da olabilir yasini serifte ben 20 adet yasin serif adadim bebek olursa diye

☆her duamda actim kalbimi rabbime oyle cok dua ettimki hem psikolojim düzeldi hemde paylasmis oldum rabbimle hep dua edin büyüklerden hamilelerden cocuklardan dua isteyin ben hep oyle yaptim aimdi sizlwrede dua ediyorum.

☆ Kadının hamile kalabilmek için tıbbi bir sorunu bulunmuyorsa ve çocuk sahibi olamıyorsa, adet döneminin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerine yakın bir dönemde temiz bir kağıdın üzerine 110 kez"Bismillahirrahmanirrahim" yazarak, bu kağıdı üzerinde taşıyıp, eşiyle birlikte olursa, Allah'ın izniyle hamile kalacaktır. Bu kağıdı hamile kalıncaya kadar üzerinizde taşıyın.bunu yaptim

☆okunmuş su yada zemzem le karışmış su tuketin faydasi sifasi gercekten var

☆salavat cekin bolca rahatlarsiniz

♡♡♡duanin ve Allah c.c gücüne varligina gercekten inanin yer gök dua ile...
SEVGILER♡♡♡♡♡♡

Son düzenleme:
Kabul edilmeyecek dua yok canim istemesini bil yeter bak bende öyleydim ama sabır biraz daha sabır isyan yok Allah var

incir kuru. Sogan kuru .havuc kuru. Farkli sacma salak pozisyonlar. Polen vb turevleri. Ilaclar. Nasip olmayinca olmuyor. Umarim senin anlatacaklarin vesile olur. Bu arada Allah nazardan saklasin. Rabbim ayirmasin bebisinden.[/QUOTE]
Rabbim sanada herkese nasip etsin canim insallah cok saol

Inşallah ne guzel yazmissin cnm

Canım meryem süresini okumaya başladım 18 gün okudum ama adet oldum temizlenince devam etsem olur mu 41 e tamamlamak için

Canım meryem süresini okumaya başladım 18 gün okudum ama adet oldum temizlenince devam etsem olur mu 41 e tamamlamak için
Aaa bak orayi atladim canim annen arkadasin kim varsa ona okut ara verme sakin ben annemle gorumceme okumuştum cnm temizlenince devam etmistim

değil 6 ay değil 6 yıl tamı tamına 10 yıl oldu benim sınavımda buymuş sınav arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…