gelir birazdan sitede su andaAGzindan yel alsın
gelir birazdan sitede su anda
Allah çirkin şansı versin beyaa güzellikte neymişUzulmeyin canım
İyi cesaret
Herhalde ben olsam "kezban" gibi suratımı büzüp
"Hıyır!" der döner giderdim
Ne biliyim çok rahatsız edici
Tanımadığın birinin hayatına böyle huop müdahil olması
İrrite olurum ben
anem kediye de makyaj yapsaydın ya carrie ehehheIrriten olayım yavrrrum
Kadina aclik degil yaptigi hareketlere kizimiz her ne kadar tipim degil vs desede etkilenmis ve yumusak davranmis :)ben eminim gercekten rahatsiz olsa bambaska tavir sergilerdi yapmamis oda ben bu kizdan yururum diye takilmis pesine olay bundan ibaret tesadufi bi ask masali filanda yok ortada :)Bu ne ya ,apaçimi bu,koldan tutmalar,ısrar etmeler ,omzuna dokunmalar ,belden tutmalar filan ,yani yarım saatte adam sana temas etmek için bi dünya hareket yapmış,bu kadar yakışıklı biri bu denli kadına aç olabilirmi,tuhaf geldi.
Ay abla koymasina koyim de sonrasi sikinti allah korusun bi tanidigina denk gelir burda falan..kiz cok yakisikliymis bul bi resmini koy cocugun bende merak ettim simdi :) gorelim ona gore yorum yapalim dimi ama
Hahahaah askim bende oyle ama veriverdim iste...İyi cesaret
Herhalde ben olsam "kezban" gibi suratımı büzüp
"Hıyır!" der döner giderdim
Ne biliyim çok rahatsız edici
Tanımadığın birinin hayatına böyle huop müdahil olması
İrrite olurum ben
Ben anlamadim yazip duruyo beni yanlis anlama diye du bakalim gorcezbulaşma yol ver derim ben.Sonuçta anlattığın kadar yakışıklıysa gece kluplerinde takılan biriyse neden metrobüste gördüğü tanımadığı bir kıza bu kadar ısrar etsin kiii.Bir kez denerdi şansını sen yok - hayır felan deyince tmm der gider cafeye.
Dimi bence de surunsun azcik.Kızcağız bir hayalini anlatmış pardon, yaşadığını.. Ne var bunda nepçim bozmuşsunuz :)) Aiiyyy öyle bir şey yaşadıysan hemen sevgili olma, koştur peşinden, sana sevgisini kanıtlasın filan..
Ayy askim veriyim vermesine de valla cok guvenemiyorum ben sosyal aglara bu sitelere.. Adimi bile.milyon kez degistirdim.ben burda..Tüüü güzellik yarışmasını kaçırmışızzz
Bu arada konu sahibi aşırı meraklı birisiyim ciddi diyorumver şunun hesabını tipini sevmediğin ama herkesin ayılıp bayıldığı tipi birde biz görelim..Nedense buna hiç cevap bile vermemissin ama bekliyorum yaniii.. kaçmaa..
Sekerim, iki cumlenden biri tipim degil, bana uygun degil vs vs, o zaman niye topik actin, konu nedir yani?
Taniyip etmiyorsun sonucta, sana uygun bir insan olup olmadigini hemen nasil anladin? Bence bir sans ver. Gece klubu fotolari artislik olabilir, uygun olmadiginizi dusunseydi zaten yazmazdi sana.
Yazdigimi.nerenizle okudunuz acaba sabahtan.beri kendinizi ispat etme cabasindasiniz konumda guzellik yarisina bile girdiniz buyugumsunuz saygi duyuyorum ama yeter ben orda dert olmadigini belirttim zaten. Artik daha azla uzatmayin ve konumdan uzaklasin lutfenBen aynı şeyi söyledim, az kalsın idam ediliyordum.
Derdi anlamadım ben. Yakışıklı bir oğlan var, güzel bir kız var. Ama oglan kızın tipi değil.
Ee dert Nerde?
Biz çık desek tipi olmayan ve isinamadigi bir insanlami Çıkacak?
Bir olay olsaydı, rahatsız etseydi, taciz etseydi, takip etseydi yardimci olurduk tabiki.
En azından bende hoslandim sizce güvenilir birimi, hayat tarzı böyle olan bir insan deseydi eyvallah.
Ama yok