Ben tesaduflere inanmam ama...

Bu ne ya ,apaçimi bu,koldan tutmalar,ısrar etmeler ,omzuna dokunmalar ,belden tutmalar filan ,yani yarım saatte adam sana temas etmek için bi dünya hareket yapmış,bu kadar yakışıklı biri bu denli kadına aç olabilirmi,tuhaf geldi.

Kadina aclik degil yaptigi hareketlere kizimiz her ne kadar tipim degil vs desede etkilenmis ve yumusak davranmis :)ben eminim gercekten rahatsiz olsa bambaska tavir sergilerdi yapmamis oda ben bu kizdan yururum diye takilmis pesine olay bundan ibaret tesadufi bi ask masali filanda yok ortada :)

bulaşma yol ver derim ben.Sonuçta anlattığın kadar yakışıklıysa gece kluplerinde takılan biriyse neden metrobüste gördüğü tanımadığı bir kıza bu kadar ısrar etsin kiii.Bir kez denerdi şansını sen yok - hayır felan deyince tmm der gider cafeye.

kiz cok yakisikliymis bul bi resmini koy cocugun bende merak ettim simdi :) gorelim ona gore yorum yapalim dimi ama

Bi'cacik olmaz.
Sahsen ben ilgiyi bi'gostersin bi'ceksin isterim.
Bu ne boyle issiz adada kiz bulmus gibi abarti tavirlar. Ayrica ten temasindan nefret ederim her firsatta dokunmus.

Sen de begenmesen numarani vermezdin simdi surada bizbizeyiz acikca soyle : D

Ben anlamadim yazip duruyo beni yanlis anlama diye du bakalim gorcez

Ayy askim veriyim vermesine de valla cok guvenemiyorum ben sosyal aglara bu sitelere.. Adimi bile.milyon kez degistirdim.ben burda..

Yazdigimi.nerenizle okudunuz acaba sabahtan.beri kendinizi ispat etme cabasindasiniz konumda guzellik yarisina bile girdiniz buyugumsunuz saygi duyuyorum ama yeter ben orda dert olmadigini belirttim zaten. Artik daha azla uzatmayin ve konumdan uzaklasin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…