Ben tesaduflere inanmam ama...

aslında sen de etkilenseydin
hoş bir anı ve tanışma olmuş

ancak böyle ajanstan fırlamış tiplere de pek güvenmemek lazım

bunları özel seçip salıyorlar piyasaya
:)
kız kandırsın diye

elbette böyle biri olduğunu söylemiyorum
ama 2 kere dikkat etmekte haklısın

halkın nabzı ölçülmüş dıyosun..

ama ne bilim ya o an metrobustekı herkes ılyas salman ve Ayşen gruda gıbıyse..

orda bende olurum şerin sıton
o da doğru ya milletin güzellik çıtasına bağlı...valla çocuğu merak ettim şimdi ismini verse de baksak ilyas mı kıvanç. mı biz karar versek

Hic sormayin.. hic tarzim degil ama bazen had bildirmekte gerekiyo.. neyseki gereken yapilmistir

Bir buluşmaya giderken çapkınlık yapmış resmen. Gözüm hiç tutmadı nedense. Mesela arkadaş oldunuz falan diyelim buluşacaksınız, sizle buluşmaya giderken de birinden numara isteyebilir. Onun dışında ne kadar yakışıklı olursa olsun oda bir kul sonuçta. Bence akışına bırakın ama çokta güvenmeyin derim

otobüste tanışmak kesişmek bunlar bana biraz şey geliyo kusura bakmayın :)

canım bence hiç bulaşma tatlı bir hatıra olarak kalsın çocuklarına anlatırsın çünkü şimdiden biraz belli sonu hüsran.

Ayy askim veriyim vermesine de valla cok guvenemiyorum ben sosyal aglara bu sitelere.. Adimi bile.milyon kez degistirdim.ben burda..

Yavrum öyle dediğin gibi milyon kere burda isim değiştirilmiyor yönetime sebebinide bildirip tek bir kere değiştirme hakkın var milyon kere değil..
Öbür türlüsü ikinci üyeliğe giriyor ve zaten yasak hani sen bunu ima ediyosan ona göre rapor edelim yönetime

Birde neyine güvenemiyon ki ben senin resmini istemedim çocuğun hesabını istedim..

yavaş gel biraz, sen buraya konu açarsan yorum yapıp yapmama lüksü bana aittir.

Aynı şeyleri kılığı düzgün olmayan, yakışıklı olmayan bir türk genci yapsa burada metrobüste tacize uğradım, belime dokundu, kolumdan çekti, rahatsız etti diye konu açardınız. Ah şu şekilcilik...

Ben bilmem eşim bilir yarışma programındaki evli çiftlerden birinin tanışma hikayesi aynı böyleydi, metrobüste tanışıp evlenmişler Sıradışı ama olabiliyormuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…