Ben tesaduflere inanmam ama...

Ya amma dövdünüz kızı ha ayrıca çocuğun popüler olması beğenilmesi çapkın olacağı anlamına gelmez bence. Nice bağrı kıllı erkeklerimizi görüyoruz ne çapkınlıklar ne olaylar Düzgün biri de olabilir ve bence de sen bu çocuktan etkilendin bence bir dene bakalım

Bu konu ya dötten uydurma konu sahibi ego tatmin etmek için açmış hiç öyle birşey olmamış.
Yada konu sahibi çocuğa kapılıp gitti bizede yem atıyor tipim değil diye..
İkidir çocuğun hesabını ver bakalım tipine dedim ve başkalarıda dedi bana gelen cevap ama ben güvenemiyorum böyle ortamlara
Ne alaka gülüm sanki senin tc kimlik numaranı adresini ana baba adını istedik.. seni bağlayan birşey yok ki çocuğu göstereceksin ama gel gelelim açıklama tıırrtttt

ben olsam asla numaramı vermezdım.vermek ısterdım orası ayrı :) amma velakın boyle otobuste yahut durakta gördugu kızın peşinde koşup yuzsuzleşen erkek bana göre her durakta bı sevgılı edınıyodur zaten.yakışıklıysa buna guvenerek pek tabık kı....aman dıkkat derım boylelerınden adam cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…