- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
Tesekkur ederim sanirim.boyle yapicam..Biraksan pisman olcan gibi.ayni yollardan gectim zamaninda.kendini kaptrmadan gorus.yanlisini gordunmu yolu verirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim sanirim.boyle yapicam..Biraksan pisman olcan gibi.ayni yollardan gectim zamaninda.kendini kaptrmadan gorus.yanlisini gordunmu yolu verirsin.
Aynen oyle arkadasimSevgilisi tarafından çirkin bi şekilde terkedilen arkadaş değil mi konu sahibi? Adam kızlarla fotoğraflarını falan yollamıştı sanki o kadar çok şey okudumki devreler yandı artık
Klasik kız TavlamaKizlar bugun basimdan tuhaf bir olay gecti sizle paylasmak istiyorum. Okuldan ciktim eve gitmek icin metrobuse binicem metrobus bekliyorum. O sirada yasli bi amcayla da sohbet ediyorum iste "hangi bolum kizim benim gozum gormuyo hangisi bizim binecegimiz" falan diye. Cok tontis bi amca. O sirada bi cocuk omzuma dokundu gercekten allahi var cok yakisikli bi cocuk fakat benim hic tarzim ve tipim degil. Neyse yanima geldi butun kizlarin agzinin suyu akiyo ama. Koca koca kadinlar bakiyo.cocuga boyle. E bende esmer delisi bi bayan oldugumdan acikcasi dikkatimi cekmedi cok fazla. Neyse efendim velhasil bu bana :
-"pardon bu xxx yonune giden mi yoksa karsiya gecmek icin xxx mi binmeliyim?"
*Ah bizde amcayla onu bekliyoruz bizimle ayni metrobuse binceksiniz.
-oyle mi peki bekliyim sizinle o zaman.
O sirada ben amcayla konusmaya devam ediyorum. Derken metrobus geldi. Bindik. Ama o kadar sikis tepis ki cocukla dip dibe kaldik boyle. Sonra tay tay tay gidiyoruz telefonum caldi iste arkadasimla konusuyorum whats apptan arkadasim yaziyo falan. Bi anda metrobus bi fren yapti bi yerede tutunmuyodum cocuk o an o refleksle mi bilmiyorum belimden tuttu goz goze kaldik.
-ya ben cok ozur dilerim sen bi yere tutunmayinca ben dusceksin diye bi anda cok pardon sakin yanlis anlama lutfen
* yok tamam onemli degil.
Arkami dondum. Ulan o ara bi baktim metrobusteki kizlarin yarisindan fazlasi cocugu gozleriyle baya yiyolar. Upuzun bi boy sarisin vucutlu falan boyle. ay bana gotunuzle gulceksiniz belki ama ben boyle esmer sakalli azcik gobekli falan bi bey seviyorum yani... Neyse sonra bu telefonla konusuyo ;
-ya gelebilir miyim o saate bilmiyorum yetisemeyebilirim ilk kez gecicem oraya yolu bile bilmiyorum hi hi tamam konusuruz.
(bana dondu)
Saat 6 gibi xxx cafede olabilir miyim pardon ters sordum xxxx semtindeki xxxx kafeyi biliyo musunuz?
*evet ben orda oturuyorum 6 ya yetisemezsiniz bucugu bulabilir.
-anladim nasil gidebilirim ben o cafeye?
*iste su yoldan sapip surdan girin cikin falan anlatiyorum ben ya bi baktim bu baya bildigin beni kesiyo onumu duzeltiyorum bakiyorum allahim bi yerim mi acik yooo. Sonra bu bi anda;
-haddimi asmazsam adiniz Sorcia mi?
*nerden bildiniz?
-Kolyenizde yaziyo :)
*ahh evet unutmusum evet sorcia ama ailem sorcia der arkadaslarim ilk ismimi kullanir xxxx.
Derkenn biz baya sohbeti ilerlettik. Bi kere bana gore bi cocuk olmadigi kesin. İndim metrobusten iyi gunler dedim. Baktim arkamdan kostur kostur geliyo.
-beni yanlis anlicaksiniz belki kabul bile etmiceksiniz ama bana lutfen numaranizi verir misiniz?
*bence bu guzel sohbet metrobuste kalsin .
-o zaman sosyal aglarinizdan birini en azindan?
*ben sosyal ag kullanmiyorum. İyi aksamlar yolunuz daha uzun sizin.
-peki iyi aksamlar..
Dondum tam duraga dogru yuruyorum. Biri kolumdan tuttu bi baktim bu saftirik.
-bakin umrunuzda degil belki biliyorum suan bi bulusmaya gidiyorum sabahtan beri beni bilmem kacinci kez ariyo fakat ben sizi bulmak icin her gun ayni durakta metrobus beklemek istemiyorum lutfen rahatsiz olursaniz msj atmam.
*peki 05xxxxxxxx .
-cook tesekkur ederim. Sizi evinize birakmayi yani sakin yanlis anlayin en azindan semtinize birakmayi cok isterdim fakat arabami xxxxde biraktim trafige girmemek icin.
*gerek yok ben kendim giderim.
Simdi kizlar bunu size neden anlattim bilmiyorum. Bu bi dertte degil. Cocuk kizin yanina gidene kadar yazdi bana bi coguna cevap bile vermedim arkadasima adini soyadini verdim netten bi bakmis bi kere bu kadar yakisikli olmasindan hayranlarinin cok olmasini tahmin etmek zor olmasa gerek dimi? Fotograflar o bicim kizlar altlarina yorumlar atmis bu cevap vermemis falan. Ama cidden hic tipim degil sonradan numarami verdigime de pisman oldum. Ona metrobusten indikten sonra burda yollarimiz ayriliyo siz burdan ben burdan dedim. Bana ayri dunyalarin insanlariyiz mi demek istediniz dedi. Bende bunu metrobuse bindigimizden beri anlamaniz gerekiyodu diyip bozdum. Benim aile yapima falan uygun degil bu cocuk. Fotolarinin yarisindan fazlasi gece kuluplerinde. Benim oyle bi hayatim yok. Simdi yazip duruyo. Sizce ona bunu bu sekilde aciklamali miyim? Yoksa herseyi akisina mi birakmaliyim?
Kizlar bugun basimdan tuhaf bir olay gecti sizle paylasmak istiyorum. Okuldan ciktim eve gitmek icin metrobuse binicem metrobus bekliyorum. O sirada yasli bi amcayla da sohbet ediyorum iste "hangi bolum kizim benim gozum gormuyo hangisi bizim binecegimiz" falan diye. Cok tontis bi amca. O sirada bi cocuk omzuma dokundu gercekten allahi var cok yakisikli bi cocuk fakat benim hic tarzim ve tipim degil. Neyse yanima geldi butun kizlarin agzinin suyu akiyo ama. Koca koca kadinlar bakiyo.cocuga boyle. E bende esmer delisi bi bayan oldugumdan acikcasi dikkatimi cekmedi cok fazla. Neyse efendim velhasil bu bana :
O sirada ben amcayla konusmaya devam ediyorum. Derken metrobus geldi. Bindik. Ama o kadar sikis tepis ki cocukla dip dibe kaldik boyle. Sonra tay tay tay gidiyoruz telefonum caldi iste arkadasimla konusuyorum whats apptan arkadasim yaziyo falan. Bi anda metrobus bi fren yapti bi yerede tutunmuyodum cocuk o an o refleksle mi bilmiyorum belimden tuttu goz goze kaldik.
-ya ben cok ozur dilerim sen bi yere tutunmayinca ben dusceksin diye bi anda cok pardon sakin yanlis anlama lutfen
Arkami dondum. Ulan o ara bi baktim metrobusteki kizlarin yarisindan fazlasi cocugu gozleriyle baya yiyolar. Upuzun bi boy sarisin vucutlu falan boyle. ay bana gotunuzle gulceksiniz belki ama ben boyle esmer sakalli azcik gobekli falan bi bey seviyorum yani... Neyse sonra bu telefonla konusuyo ;
-ya gelebilir miyim o saate bilmiyorum yetisemeyebilirim ilk kez gecicem oraya yolu bile bilmiyorum hi hi tamam konusuruz.
(bana dondu)
Saat 6 gibi xxx cafede olabilir miyim pardon ters sordum xxxx semtindeki xxxx kafeyi biliyo musunuz?
*iste su yoldan sapip surdan girin cikin falan anlatiyorum ben ya bi baktim bu baya bildigin beni kesiyo onumu duzeltiyorum bakiyorum allahim bi yerim mi acik yooo. Sonra bu bi anda;
*nerden bildiniz?
*ahh evet unutmusum evet sorcia ama ailem sorcia der arkadaslarim ilk ismimi kullanir xxxx.
Derkenn biz baya sohbeti ilerlettik. Bi kere bana gore bi cocuk olmadigi kesin. İndim metrobusten iyi gunler dedim. Baktim arkamdan kostur kostur geliyo.
-beni yanlis anlicaksiniz belki kabul bile etmiceksiniz ama bana lutfen numaranizi verir misiniz?
-peki iyi aksamlar..
-bakin umrunuzda degil belki biliyorum suan bi bulusmaya gidiyorum sabahtan beri beni bilmem kacinci kez ariyo fakat ben sizi bulmak icin her gun ayni durakta metrobus beklemek istemiyorum lutfen rahatsiz olursaniz msj atmam.
*peki 05xxxxxxxx .
-cook tesekkur ederim. Sizi evinize birakmayi yani sakin yanlis anlayin en azindan semtinize birakmayi cok isterdim fakat arabami xxxxde biraktim trafige girmemek icin.
Simdi kizlar bunu size neden anlattim bilmiyorum. Bu bi dertte degil. Cocuk kizin yanina gidene kadar yazdi bana bi coguna cevap bile vermedim arkadasima adini soyadini verdim netten bi bakmis bi kere bu kadar yakisikli olmasindan hayranlarinin cok olmasini tahmin etmek zor olmasa gerek dimi? Fotograflar o bicim kizlar altlarina yorumlar atmis bu cevap vermemis falan. Ama cidden hic tipim degil sonradan numarami verdigime de pisman oldum. Ona metrobusten indikten sonra burda yollarimiz ayriliyo siz burdan ben burdan dedim. Bana ayri dunyalarin insanlariyiz mi demek istediniz dedi. Bende bunu metrobuse bindigimizden beri anlamaniz gerekiyodu diyip bozdum. Benim aile yapima falan uygun degil bu cocuk. Fotolarinin yarisindan fazlasi gece kuluplerinde. Benim oyle bi hayatim yok. Simdi yazip duruyo. Sizce ona bunu bu sekilde aciklamali miyim? Yoksa herseyi akisina mi birakmaliyim?
bence kestirip atmayın,buraya yazdığınıza göre hoşlantı olmuş sizde de azıcık, biraz tanımaya çalışısn sonra olmadı bırakırsınız, bazön ön yargıyla yaklaştığımız insanlar diğerlerinden çok daha iyi çıkabiliyor,anlaşıcağımızı sandığımız insanlarda tam tersi olabiliyor,denemekte fayda var
Ben bunu ona aciklamali miyim yoksa onyargili mi davraniyorum anlaminda sormustum tabi sizin anlama kapasitenize gore degisebiliyor olay. İnsanlar burda yprum yaparak bana akil.veriyorlar bunlarda sizinle ayni metni okudular bunca insan anladiysa siz baska bi sekilde anladiysaniz o sizin sorununuz.madem beğenmedim, umurunda değil, kelimeler dolusu yazarak niye yoruluyorsun.
herkes onu, o seni beğendi ama sen beğenmedin.
özet çıkarttım da anafikir ne hala onu bulamadım.
ergence hareketler bunlar.
Canisi oyle deme yaaa begenmemisimdir belki...Bi'cacik olmaz.
Sahsen ben ilgiyi bi'gostersin bi'ceksin isterim.
Bu ne boyle issiz adada kiz bulmus gibi abarti tavirlar. Ayrica ten temasindan nefret ederim her firsatta dokunmus.
Sen de begenmesen numarani vermezdin simdi surada bizbizeyiz acikca soyle : D
Bugün doğal güzelimanem kediye de makyaj yapsaydın ya carrie ehehhe
Carrie vallahi ugrastin da ugrastin benimle... Yahu begenmedim yani tipi bana uygun degil. Belki kizlar boyle hayran hayran bakiyolae diye azcik sey oldum..Bugün doğal güzelim
Konu Sahibi itiraf etsene
Cocugu Beğendim desene
Bu bir suç değil
Carrie vallahi ugrastin da ugrastin benimle... Yahu begenmedim yani tipi bana uygun degil. Belki kizlar boyle hayran hayran bakiyolae diye azcik sey oldum..
kiz cok yakisikliymis bul bi resmini koy cocugun bende merak ettim simdi :) gorelim ona gore yorum yapalim dimi ama
uzak dur bence kız avına çıkmış biri gibi geldiKizlar bugun basimdan tuhaf bir olay gecti sizle paylasmak istiyorum. Okuldan ciktim eve gitmek icin metrobuse binicem metrobus bekliyorum. O sirada yasli bi amcayla da sohbet ediyorum iste "hangi bolum kizim benim gozum gormuyo hangisi bizim binecegimiz" falan diye. Cok tontis bi amca. O sirada bi cocuk omzuma dokundu gercekten allahi var cok yakisikli bi cocuk fakat benim hic tarzim ve tipim degil. Neyse yanima geldi butun kizlarin agzinin suyu akiyo ama. Koca koca kadinlar bakiyo.cocuga boyle. E bende esmer delisi bi bayan oldugumdan acikcasi dikkatimi cekmedi cok fazla. Neyse efendim velhasil bu bana :
(bana dondu)
*nerden bildiniz?
-peki iyi aksamlar..
*peki 05xxxxxxxx .
Hahahaah askim bende oyle ama veriverdim iste...
bi metrobüs ağzı açık bakmış göbele kızım daha ne diyonyakışıklı olup,bu kadar usteleyenını görmedim..emınsın dımı,anlattıklarından ben soğudum..ne bu boyle