Ben tesaduflere inanmam ama...

madem beğenmedim, umurunda değil, kelimeler dolusu yazarak niye yoruluyorsun.
herkes onu, o seni beğendi ama sen beğenmedin.
özet çıkarttım da anafikir ne hala onu bulamadım.
ergence hareketler bunlar.

Klasik kız Tavlama

bence kestirip atmayın,buraya yazdığınıza göre hoşlantı olmuş sizde de azıcık, biraz tanımaya çalışısn sonra olmadı bırakırsınız, bazön ön yargıyla yaklaştığımız insanlar diğerlerinden çok daha iyi çıkabiliyor,anlaşıcağımızı sandığımız insanlarda tam tersi olabiliyor,denemekte fayda var

Umarim hayirlisi olur..

madem beğenmedim, umurunda değil, kelimeler dolusu yazarak niye yoruluyorsun.
herkes onu, o seni beğendi ama sen beğenmedin.
özet çıkarttım da anafikir ne hala onu bulamadım.
ergence hareketler bunlar.
Ben bunu ona aciklamali miyim yoksa onyargili mi davraniyorum anlaminda sormustum tabi sizin anlama kapasitenize gore degisebiliyor olay. İnsanlar burda yprum yaparak bana akil.veriyorlar bunlarda sizinle ayni metni okudular bunca insan anladiysa siz baska bi sekilde anladiysaniz o sizin sorununuz.

Canisi oyle deme yaaa begenmemisimdir belki...

Bugün doğal güzelim

Konu Sahibi itiraf etsene
Cocugu Beğendim desene
Bu bir suç değil
Carrie vallahi ugrastin da ugrastin benimle... Yahu begenmedim yani tipi bana uygun degil. Belki kizlar boyle hayran hayran bakiyolae diye azcik sey oldum..

ay pek şeker bi heyecan
kendini kaptırmadan görüş bi kere..
çocuğun öyle bir görüşte aşık olup vurulacak biri olduğunu düşünmüyorum anlattıklarından ama kendini kaptırmazsan da bişi kaybetmezsin..
madem çok yakışıklıymış azıcık havan olur

Carrie vallahi ugrastin da ugrastin benimle... Yahu begenmedim yani tipi bana uygun degil. Belki kizlar boyle hayran hayran bakiyolae diye azcik sey oldum..

Peki o zaman ne istiyorsun
Ne yönde öğüt verelim sana
Vallahi ben senle baş edemiyorum artık

Sorcia o pislige yazdığın mesaj çok güzel tebrik ederim. Bak bi de nasıl unutacagim diyordun.

Şimdi Kıvanç'a gelince bence temkinli davran. Sonuçta daha yeni ayrildin hemen katılma. Ama ben olsam tanımak isterdim.

Hey gidi heyyy. Ah genclik

Bir kıvançla sevgili olmak kolay değl birde kıskanç bir yapıya sahipsen vayy haline

uzak dur bence kız avına çıkmış biri gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…