• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj oldum ve kendime gelemiyorum

galiba icimde kaldi herşey yaşiyamadim oğlumda hic birseyi. Haklısıniz inşallah bir gün bü özlem gider..tuaf olan şimdi bebek
istemeyen eşim kürtajdan sonra 2. ciye sıcak bakıyor ..anlamadım ..belmi pişmanlık benim yüzümden yaşamadı şey kalmadı keşke hayatında olmasam mutlu olurdu ama okadar cok seviyoruz ki birbirimizi onsuz yaşiyamam.. yorumunuz için teşekkür ederim.
Birbirinizi çok mu seviyorsunuz?
Adam git başkasından çocuk yap dedi ve seviyor himm

a lafin gelişi dedi ciddi değildi..Sizde eleştirmek icin yer arıyorsunuz.
Eleştiri mi. Siz yaptığınızı zaten normal olmadığını biliyorsunuz eleştirileri normal bulun bence. Ayrıca devlet hastanesine gidip psikolojik destek alabilirsiniz neden denemiyor aylarca bekliyorsunuz

galiba icimde kaldi herşey yaşiyamadim oğlumda hic birseyi. Haklısıniz inşallah bir gün bü özlem gider..tuaf olan şimdi bebek
istemeyen eşim kürtajdan sonra 2. ciye sıcak bakıyor ..anlamadım ..belmi pişmanlık benim yüzümden yaşamadı şey kalmadı keşke hayatında olmasam mutlu olurdu ama okadar cok seviyoruz ki birbirimizi onsuz yaşiyamam.. yorumunuz için teşekkür ederim.
İkiniz de git gel akıllısınız ne istediğinizi bilmiyorsunuz, bi tedavi olun.

Eleştiri mi. Siz yaptığınızı zaten normal olmadığını biliyorsunuz eleştirileri normal bulun bence. Ayrıca devlet hastanesine gidip psikolojik destek alabilirsiniz neden denemiyor aylarca bekliyorsunuz
yurt dışında devlet hastanesi gidip öxle randevu almak yok. Kac yeri aradim listeye yaziolar 6 ay en az bekliorsun

Esin sana defalarca çocuk istemediğini söyledi sen yıllarca depresyonda kalıp bütün sorumluluğu eşine yuklendin. hamile kalmak için eşini kandiracagini da kendin yazmistin , şimdi tekrar depresyona girmek için bahane aramayın o okula giden çocuğunuzdan 4 yıl gitti bir 4 yıl daha böyle şeyler yaşatmaya hakkınız yok ,toparlanin kendinize gelin.
Bu yorumu okuduktan sonra konu sahibine karşı aşırı öfke oluştu bende. İşte kimler kimler anne baba oluyor. Ehliyet gelmesi şart cidden.
Kendim yapdım kendim buldum ,eşimin sucu yok. İnsanlar bazen hormonlarin etkilerini yaşamadan bilemez. Umarım depresyon sizin kaçıs yolunuz diyen arkadaşlar bunla sinamazlar. Ve beyin kimyasina karşı hormonlara karşı düşünce gücüyle karşı gelinemez...

Kendi düşen aglamaz misali kendim etdim kendim buldum yapdıgmi yanlışin ömrümün sonuna kadar cezasıni cekicem...
Ay çek sende çek yani. Hiç kusura bakma ciddi anlamda sınavsın hem o adam için hem de çocuğun için.

Ay bu yorumlar da hep ayni %99 gidin tedavi olun her başlıkta ayni cevaplar anladık niye sürekli ayni şeyler tekrarlaniyor anladım ,bi daha diorum anladım gidip tedavi olayim
Diğer konunuzda sizi uyaran o kadar insana rağmen, eşinizi kandırıp hamile kalıp, hamile kaldığınız gibi tekrar depresyona girdiğinizden haklı olarak herkes anladığınızdan emin olmak istiyor olabilir?

Kocanın da psikolojisi bozuk.
İlk çocuğa 4 sene kendi bakmış. Yıldığı için çocuk istememiş. Buraya kadar normal.
Sonra sen katakulle ile hamile kalmışsın. Adam baskı yapıp çocuğu aldıttırmış. Sonra da pişmanlık oyunları oynamış.
Şimdi de ikinci hamileliğine tekrardan sıcak bakıyor.
Çocuk oyuncağı mı bu? Belki de senin tutumun, sürekli ağlaman,isyan etmen onu zoraki 2.çocuğa itiyor. Sonuçta 4 duvar arasında ne olduğunu bilmiyoruz. Ama adam da sıkıntılı. Sen de sıkıntılısın. Olan çocuklara oluyor. Yazık günah yaa. Millet evlat sahibi olmak için paralar döküyor iki aklı evvelde öyle mi böyle mi diye çocuk aldırıyor.

yurt dışında devlet hastanesi gidip öxle randevu almak yok. Kac yeri aradim listeye yaziolar 6 ay en az bekliorsun
Yani konunun başında yurtdışında olduğunuzu görmedim o yüzden. Üzüldüm yani bu kadar ihtiyacınız varken imkan olmamasına. Türk mu eşiniz de

Kocanın da psikolojisi bozuk.
İlk çocuğa 4 sene kendi bakmış. Yıldığı için çocuk istememiş. Buraya kadar normal.
Sonra sen katakulle ile hamile kalmışsın. Adam baskı yapıp çocuğu aldıttırmış. Sonra da pişmanlık oyunları oynamış.
Şimdi de ikinci hamileliğine tekrardan sıcak bakıyor.
Çocuk oyuncağı mı bu? Belki de senin tutumun, sürekli ağlaman,isyan etmen onu zoraki 2.çocuğa itiyor. Sonuçta 4 duvar arasında ne olduğunu bilmiyoruz. Ama adam da sıkıntılı. Sen de sıkıntılısın. Olan çocuklara oluyor. Yazık günah yaa. Millet evlat sahibi olmak için paralar döküyor iki aklı evvelde öyle mi böyle mi diye çocuk aldırıyor.

Bence orası hikaye, konu sahibesi sanrılarda ancak. Birbirimii çok seviyoruz yazmış orası da doğru değil bence adam çocuk var diye katlanmış, çocuğa da bakmış 4 yıl şimdi de tekrar çocuk diyince adam olmaz üstüne olmaz dedi ... bence adam normal, konu sahibesi hayallerde uçuyor.

Eee böyle bir kadının yanında hâlâ durmaya devam ettiğine göre seviyormuş gerçekten.

Ferhans o öyle olmuyor, arada yeni doğmuş çocuk var, kadının kafa uçmuş gitmişken dizini kırıp bebeğe bakmak zorunda kalmış adam . Her evlilik sevgiyle yürümüyor, arada görev bilinci de var.

Bence orası hikaye, konu sahibesi sanrılarda ancak. Birbirimii çok seviyoruz yazmış orası da doğru değil bence adam çocuk var diye katlanmış, çocuğa da bakmış 4 yıl şimdi de tekrar çocuk diyince adam olmaz üstüne olmaz dedi ... bence adam normal, konu sahibesi hayallerde uçuyor.
Adamın sevdiğini düşünmüyorum ben de. Çocuk istiyorsan git başkasından yap demez seven bir adam.

Ferhans o öyle olmuyor, arada yeni doğmuş çocuk var, kadının kafa uçmuş gitmişken dizini kırıp bebeğe bakmak zorunda kalmış adam . Her evlilik sevgiyle yürümüyor, arada görev bilinci de var.
Valla bence gitmek isteyenin önünde hiçbir şey duramaz.adam gitseydi paşa paşa bakacaktı.öldürecek hâli yok ya çocuğu.adamin da niyeti varmış demek ki.neler gördük, duyduk, okuduk.

Ay bu yorumlar da hep ayni %99 gidin tedavi olun her başlıkta ayni cevaplar anladık niye sürekli ayni şeyler tekrarlaniyor anladım ,bi daha diorum anladım gidip tedavi olayim
Size bi mesajdada yazmıştım genelde bu durumu yaşayan çiftlerde kürtaj isteğe bağlı olsada zorunlu olsada (sonradan üzüntü yaşandıysa sorgulama vs) tekrar hamile kalma çocuk isteği daha baskın bi duyguyla geliyor.
Eşiniz ve size olacak olanda kaçınılmaz bu yüzden yardım alın diyolar.
2. Çocuğu yapmak isterseniz yaparsınız tabiki ama sağlıklı psikolojide ve telafi vicdan azabından uzak düşüncelerle olması gerek yoksa yine depresyon kaçınılmaz. Dahası 2 çocuk olduğu için evlilikte çatırdayabilir.

Size bi mesajdada yazmıştım genelde bu durumu yaşayan çiftlerde kürtaj isteğe bağlı olsada zorunlu olsada (sonradan üzüntü yaşandıysa sorgulama vs) tekrar hamile kalma çocuk isteği daha baskın bi duyguyla geliyor.
Eşiniz ve size olacak olanda kaçınılmaz bu yüzden yardım alın diyolar.
2. Çocuğu yapmak isterseniz yaparsınız tabiki ama sağlıklı psikolojide ve telafi vicdan azabından uzak düşüncelerle olması gerek yoksa yine depresyon kaçınılmaz. Dahası 2 çocuk olduğu için evlilikte çatırdayabilir.
Haklısıniz haftaya inşallah bi yer bulurum olmasa özele gidicem. Ama ne bilim piskologlar konuşarak neyi cözucek ki . 5 sene önce gitdim anlıyorum sizi kendinize vakit ayirindan başka birsey olmadi ama yinede gidicem .

Back