Akil danismak istiyorum

Bence boşanacaksanız bile biraz bekleyin. Tam lohusalık sonrası hormonlarınız hala düzelmedi. Boşanınca da yine çocuğa bakacaksınız, temizlik yemek ütü yine olacak. Şimdi makyaj yapamıyorsanız, o zaman hiç yapamayacaksınız. Çocuk üşür diye dışarı çıkmıyormuşsunuz, boşanınca yine çıkmazsınız. Ekstradan bir de geçim derdiniz olacak. Şimdi en azından maddi yönden işe yarıyordur kocanız.

Zaten ayrilalim demedim hemen su an onunla hicbir sey konusmadim.
Şimdilik bi şey demeyin önce kendiniz plan yapın, bi süreç çizin önünüze, eğer doğru adımlar atar kararlı olursanız evde bu kadar bunalmazsınız. Şuan ona sinirde olduğunuz için ev cehennem gibi geliyor size, aslında hazır bi işe yaramazken kendine yönelebilirsin. Şimdi ayrındın diyelim babanda ev verdi, ha diyince iş bulması çocuğu kreşe vermek ki çok küçük daha, sonra adaptasyonu derken hırpalanacaksınız ikinizde.
Hazır şuan kurulu düzen varken önce adamdan para alıp kenara koymaya başla, özellikle banka hesaplarından attırma parayı , takı alacam de bilezik yaptır, dolar vs koy kenara bi şekilde biriktir. Çocukta az büyür sonra direk işe girersin iş-çocuk düzenini oturtur oturtmaz çıkar gidersin o evden.
Şimdi burda ayrıl boşan demesi kolay ama bide gerçekler var, en azından ailene söylediğinde onlarada laf düşmeyecek muhtaç olmayacaksın

Şimdilik bi şey demeyin önce kendiniz plan yapın, bi süreç çizin önünüze, eğer doğru adımlar atar kararlı olursanız evde bu kadar bunalmazsınız. Şuan ona sinirde olduğunuz için ev cehennem gibi geliyor size, aslında hazır bi işe yaramazken kendine yönelebilirsin. Şimdi ayrındın diyelim babanda ev verdi, ha diyince iş bulması çocuğu kreşe vermek ki çok küçük daha, sonra adaptasyonu derken hırpalanacaksınız ikinizde.
Hazır şuan kurulu düzen varken önce adamdan para alıp kenara koymaya başla, özellikle banka hesaplarından attırma parayı , takı alacam de bilezik yaptır, dolar vs koy kenara bi şekilde biriktir. Çocukta az büyür sonra direk işe girersin iş-çocuk düzenini oturtur oturtmaz çıkar gidersin o evden.
Şimdi burda ayrıl boşan demesi kolay ama bide gerçekler var, en azından ailene söylediğinde onlarada laf düşmeyecek muhtaç olmayacaksın
Cok tesekkurler ben de boyle yapmayi dusunuyorum. Onda taki dolar alacak para ne gezsin😀 bana sevgililer gununde gumus kolye almis trendyoldan ama sagolsun mutlu etti beni. 10 gun onceden ozel gunleri kutlayalim hediyeselim dedim diye

Cok tesekkurler ben de boyle yapmayi dusunuyorum. Onda taki dolar alacak para ne gezsin😀 bana sevgililer gununde gumus kolye almis trendyoldan ama sagolsun mutlu etti beni. 10 gun onceden ozel gunleri kutlayalim hediyeselim dedim diye
Zaten ot gibi yaşayan bi adam, sen istemekten çekinme. Bilezik istiyorum 10gramlardan yap de başının etini ye, zaten sessizlik istediğinden sus diye bile alabilir😄
Hiçbir şey olmasa evde düzen varken çocuğu büyüt 1-2 sene geçip 3 yaşına gelse zaten daha kolay olacak. Evdede kendini hırpalama iş yapacam diye
Bazen burada örnek verdiğim bi ablamız var o tam 4-5 sene sessiz sessiz boşanmak için planlı adım attı atandı ve boşandı iki çocukla hemde baştan okul falan okudu düşün. Yani yaparsın sende sadece acele agresif adım atma

Zaten ot gibi yaşayan bi adam, sen istemekten çekinme. Bilezik istiyorum 10gramlardan yap de başının etini ye, zaten sessizlik istediğinden sus diye bile alabilir😄
Hiçbir şey olmasa evde düzen varken çocuğu büyüt 1-2 sene geçip 3 yaşına gelse zaten daha kolay olacak. Evdede kendini hırpalama iş yapacam diye
Bazen burada örnek verdiğim bi ablamız var o tam 4-5 sene sessiz sessiz boşanmak için planlı adım attı atandı ve boşandı iki çocukla hemde baştan okul falan okudu düşün. Yani yaparsın sende sadece acele agresif adım atma
Altin isi olmaz ds bi sekildr para biriktirmeye calisacagim

Atanma şansınız var mı? Ben olsam sanırım kendimi garantiye alana kadar ayrılmazdım. Bomboş savsak bir adam ama sanmıyorum ki büyük bi zararı olsun size. En azından atanma, bebeğin kreş yaşına gelmesini sağlar sonra ayrılırdım.

Kuzenimin de böyle saksı bitkisi bir eşi var. 20 yıla yakındır bir evli. Adam yaş aldıkça daha da görünmez hale geldi. Görüntü dışında adamda ne ses var ne de ruh. Kuzenim de bu kadar senedir boşanma planı yapıyor.

Umarım sizin için en doğrusu olur çünkü bu ömür törpüsü ve enerji vampirleri ile yaşamak gerçekten çok zor.

Severek evlendim diyorsunuz,ailesiyle konuşsanız ,ya da sözünü dinleyecek bir aile büyüğü konuşsa..boşanmalara üzülüyorum..bazı adamlar böyle miskin bir hayat için evleniyor..

Siz boşanmayı düşünüyorsunuz ve boşanma sonrası kuracağınız hayat için eşiniz haberi olmadan sizi finanse mi edecek doğru mu anlıyorum?
Hiç doğru gelmedi bu bana kusura bakmayın.
Eğer kaçırdığım bir detay yoksa afedersiniz çok afedersiniz bana göre hırsızlık bu.

Kocanız soğuk, donuk biri olabilir. Bu finansal olarak aldatılmayı hakettiği anlamına mı gelir?

Başka imkan yoksa evden çalışıp kendi paranızı biriktirin ama yapmayın bunu eşinize.

Siz boşanmayı düşünüyorsunuz ve boşanma sonrası kuracağınız hayat için eşiniz haberi olmadan sizi finanse mi edecek doğru mu anlıyorum?
Hiç doğru gelmedi bu bana kusura bakmayın.
Eğer kaçırdığım bir detay yoksa afedersiniz çok afedersiniz bana göre hırsızlık bu.

Kocanız soğuk, donuk biri olabilir. Bu finansal olarak aldatılmayı hakettiği anlamına mı gelir?

Başka imkan yoksa evden çalışıp kendi paranızı biriktirin ama yapmayın bunu eşinize.
Ne diyosunuz konuyu iyice bir okur musunuz ? :)

Severek evlendim diyorsunuz,ailesiyle konuşsanız ,ya da sözünü dinleyecek bir aile büyüğü konuşsa..boşanmalara üzülüyorum..bazı adamlar böyle miskin bir hayat için evleniyor..
Babasi annesi ailesi boyle. Akrabalari ile bile konusmaz. Bayramlarda ben mesaj at derim.

Ne arabam ne ehliyetim var param da yok kafayi yemek uzrreyim
ücretsiz izinde misiniz? yoksa atanamadınız mı?
hemen boşanayım mı demeden iyice ölçün tartın
izindeyseniz çalışmaya başladığınızda bir bakın duruma
sonra eşinizle konuşun öyle karar verin

birde 1 yaşında çocukla dışarı neden çıkılamaz
eve tıkıl tıkıl ondan da böyle olmuşsunuz

Babanızla annenizle bir görüşün fikirlerini alın gel derslerse boşanmadan gidin yerlerşin babanızın evine. Sonra baktınız mutlusunuz eşiniz olmadan, boşanırsınız.

Yani ne yapabilirim su an bes parasiz sokaklarda mi kalayim benim hakkimi milyonlar verse odeyemez

Gerçekleşmemiş şartlar üzerinden konuyu manipüle ediyorsunuz.
Babanızın kira almaksızın sizi evine yerleştirebileceğinden de az evvel bahseden sizsiniz.

Annenizin uyarısına aldırış etmeden kendinize uygun olmayan bir eşte ısrar ettiniz. Daha ilk haftadan pişman oldunuz.
Buna rağmen evliliğe çocuk sahibi olacak kadarda devam ettiniz.
Bu evlilik başından sonuna kendi tercihiniz. Kimse de sizi zorlamadı.
Adam olduğundan farklı biri gibi de davranmamış. Bile bile yürümüşsünüz bu yola.

Aldatma yok, şiddet yok, hakaret yok, mal kaçırma yok. Dümdüz enerji emici olduğundan boşanmak istiyorsunuz.
Ve gelecek planlarınızda kendinizi garantiye alabilmek, az olduğunu söylediğiniz gelirinden ileride kullanmak için para kaçırmaya kalkıyorsunuz.
Varsa bir alacağınız yüzleşin adamla.
Ve bunun nafakası var, hakkınız varsa tazminatı var.
Donuk ve sevimsiz olmasının faturasını bu şekilde çıkartamazsınız.

'Benim hakkımı milyonlar verse ödeyemez' lafını bir anne baba söylese rızası dışında para alması makul olabilir mi? Evlilik içinde kocanıza karşı ahlaki sorumluluklarınız var. Karşılıklı korunması gereken şahsi sınırlar var.

Diğer konu eşiniz çizdiğiniz kadar yarı şeffaf gri bir profilse otizm ihtimalini gözden geçirin.

Burada bir başka konuda aynı sizin bahsettiğiniz sıfatlarda bir adam otizm öntanısı almıştı. Donuk, asla duygu sesi vermeyen, duygusal bağ kuramayan, evin genel geçer basit ihtiyaçlarında habersiz ve galesiz, asosyal, suskun, saf ve iyi niyetli gibi görünen, karısı çağırmasa yıl geçse cinsellik aklına gelmeyen bir adam. Kadında sizin gibi öğretmendi 7-8 sene evliliğin sonunda oğlunun otizm tanısı alması sonrası eşindeki tuhaflıklar aydınlanmıştı konu sahibinde.

Bu böyle ulu orta söylenecek bir şey de değil, uzman görüşü lazım.
Ama anlattığınız şekliyle adamdaki benzerlikler çok fazla ve çocuğunuza da dikkat etmek isteyebilirsiniz.

Kizlar ben bugun sinir krizi gecirdim artik dayanamadim agladim agladim cok agladim. 2 saat boyunca oturdum dusundum yapamayacagim diye. Esim de izinliydi israrla sordu noldu noldu diye. Kayinvalidem geldi o arada ona biraz anlattim cok uzuldu ama bana hak verdi. Babasi da boyle ben de cok cektim ama alistim dedi. Ben alisamam yapamiyorum bosanacagim dedim ciktim evden.
BEraber bir yere gittik oturduk dedi noldu niye boylesin mutsuzsun.
Dedim ben bosanmak istiyorum,cok mutsuzum. Seni degistiremem, zaten degismezsin. Birbirimizden cok farkliyiz enerjimi dusuruyorsun surekli suratin asik, evin isleriyle ilgilenmiyorsun oturup sohbet edecek konumuz bile yok dedim. Aldatmak ihanet yalan dolan olmasina gerek yok ben mutsuzum dedim. Evdeki süs bitkisinden farkin yok dedim burada bir uye oyke soylemisti cok hak vermisstim.Birden aglamaya basladi ama nasil bir aglama seni seviyorum boyle olsun istemezdim filan dedi. Evlilik terapistine gitmeyi teklif etti. Ben de evliligimize cocugum icin ve esime bu huylarina ragmen deger verdigim icin bir sans vermeye karar verdim.

Back