- 14 Nisan 2022
- 572
- 553
- 33
- Konu Sahibi Sadecebenbb
Benim esim herkesle konusur, benimlede bi esim konusur zaten. Bakin belki imkansiz geliyor ama aynen boyleler. Bir kere ortamin tekine kayinvalidem de denk geldi hatta. Kadin kendi ogluna sen bunlarin icine nasil dustun diye sordu hatta kayinvalidem o gun bana da senin tipin giyimin bile yeter seni sevmemeleri icin dedi. Ama gelde esime anlat. Esimle konusurken kahkahanalar atiyorlar Gormeniz lazim cok tuhaflar. Kimseye kusur bulamam soyle kotu boyle kotu diyemem oyle bir sey degil. Yani laf soyleyince sen durduk yere insanlarin arkasindan konusmus oluyorsun, yuzune oyleler arkamdan esime yenge ne kadar iyi birisi cok sevdik diyorlar bu sefer ben onlara kotu davranan gicik kadin durumuna dusuyorum. Ya gercekten ifade etmesi zor. Ortam da degersiz hissediyorsun, sadece susup kaliyorsun, konusmayi denesen kisa kesiliyor kimse sohbete merakli degil. 1 dene 2 dene tepkiler belli. Esime karsi cok farklilar. Bu arada esimin her arkadasi oyle degil. O gruptan degil teke teke gorustugumuz 2 arkadasi daha var mesela cocuklari evimdede misafir ettim cok cok eglendik. Bu grup boyle ama.Eşiniz aynı ortamda görmüyor mu halinizi , diğer kadınlar kendi aralarında konuşuyorlar mı? Anlattıklarınız garip geldi. Bir odanın içinde dipdibe sadece erkekler konuşup gülüşüyor , ama kadınların hepsi susuyor sessizce duruyor, bir kadın bir şey söylerse dikkate alınmıyor, cevap verilmiyor. Aynen bu durum mu, peki diğer kadınlar sizinle aynı muameleyi mi görüyor?