Ben tesaduflere inanmam ama...

Kızcağız bir hayalini anlatmış pardon, yaşadığını.. Ne var bunda nepçim bozmuşsunuz :)) Aiiyyy öyle bir şey yaşadıysan hemen sevgili olma, koştur peşinden, sana sevgisini kanıtlasın filan..

Ben de tesadüflere inanmam, iki gün önce mail adresime biri dadanmış, zamanında telefonumu verdiğim çocuktan diye feryat figan ediyordunuz. Bugün tanımadığınız birine telefon veriyorsunuz, telefon numarasından isim soyisim bulmak-- doğru ya kolyede de yazıyor, ordan diğer bilgilere ulaşmak yapabilen için zor bir şey değil.

Öncekinin saçma sapan karakterini geç anlamıştınız, umarım bu sefer de başınıza kötü bir şey gelmez, çabucak sıyrılırsınız bir sonraki tesadüfe kadar.

Tamam taşlar şimdi oturdu. O eski sevgili niye öyle acayip fotoğraflar yollamış filan. Adamı ben güzelim sen çirkinsin diye ezdin mi yoksa, öyle değişik değişik hareketlerle kendini ispatlamaya çalıştı diye düşünüorum şuan

Çocuk hiç tipiniz, tarızınız değilse neden bu kadar çok kafaya takıp uzun uzun yazdınız ki? Bariz hoşlanmışsınız tipim değil demekle biraz ego sezdim.

Tüüü güzellik yarışmasını kaçırmışızzz

Bu arada konu sahibi aşırı meraklı birisiyim ciddi diyorum ver şunun hesabını tipini sevmediğin ama herkesin ayılıp bayıldığı tipi birde biz görelim..Nedense buna hiç cevap bile vermemissin ama bekliyorum yaniii.. kaçmaa..

Ergen kızlar güzellik yarışması yapmış kaçırmışım
Yakışıklı erkekler böyle güzel gizemli kızların peşinden koşar aşık edincede bırakır,aşık olmıcaksan devam et. Benimki esmerdi bende kumral severim daha güvenilir geliyorlar bana. Yani nası tipler sana güvenilir geliyorsa onlar sana uygundur. Bunu basta beğenmemişsin güvenilir gelmemiş ya öyle gidebilir, bu işler belli de olmaz denemeden bilinmez.

Ben burda bir dert goremedim. Madem cocuk tipin degil niye konuyu actin ki? Herkes cocuga bakiyormus da cocuk sana bakiyormus herkes cocugun pesindeymis falan hem de sevgilisi varken seni tavlamayi dusunmus.. anlatis tarzin itici olmus . Burda ego tatmininden baska bir sey goremedim.

Uzulmeyin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…