Ah şu kadinlar...
biri guzel oldugunu, yakisikli bir sevgilisi oldugunu ya da böyle yakisikli birileri tarafından begenildigini yazmaya görsün.
Hemen boyle pencelerimizi cikaririz :)
ne var yani begenilmis olamaz mi, niye hemen aksi iddia ediliyor :)
Hic sormayin.. hic tarzim degil ama bazen had bildirmekte gerekiyo.. neyseki gereken yapilmistir
Ben zaten begenilmedi demedimki. Kız güzel değilde demedim, erkek cirkinde demedim.
Konunun amacını çözemedim
istemem, yan cebime..Konu boyunca kendini kandırıp durmuşsun. Tipim değil diye diye tanımadığın kişiye numara vermişsin, yetmemiş araştırmışsın. Bir kere çocuk benim tipim değilse ağzımı bile açmam. Azcık dürüstlük...
konunun maksadını ben de anlamadım
o yorumu da herhangi bir kişiye ( ya da size) yazmadım aslında, genelde öyle bir hava sezdim.
hani bazı konular açılıyor ya, 'kocam çok yakışıklı herkes ona bakıyor' tarzında,
o zaman yorumların büyük çoğunluğu kişinin hastalıklı yapısına değil de kocasının aslında o kadar yakışıklı olmadığına dair olunca da gülüyorum
burdaki tavrı da biraz ona benzettim de o sebepten yazdım
yakışıklı olup,bu kadar usteleyenını görmedim..emınsın dımı,anlattıklarından ben soğudum..ne bu boyle
Aynen konu basligi tacize ugradim filan olurdu herhaldeAynı şeyleri kılığı düzgün olmayan, yakışıklı olmayan bir türk genci yapsa burada metrobüste tacize uğradım, belime dokundu, kolumdan çekti, rahatsız etti diye konu açardınız. Ah şu şekilcilik...
Pesimi birak nolurrHiç tarzı değilmiş. Koy resmi dedim 2 ci defa dememi beklemediaynı konu sahibesi gibi, tipi olmayana tel nosunu vermek.
Kusura bakma tarz degilsin