Ben tesaduflere inanmam ama...

Ah şu kadinlar...
biri guzel oldugunu, yakisikli bir sevgilisi oldugunu ya da böyle yakisikli birileri tarafından begenildigini yazmaya görsün.
Hemen boyle pencelerimizi cikaririz :)
ne var yani begenilmis olamaz mi, niye hemen aksi iddia ediliyor :)

bir kere buluşacağı kıza giderken onu yüzüstü bırakıp seninle uğraşıyor
ikincisi de resimleri hep gece kulüplerinde falanmış bu iki şey negatif demektir şimdi romantik başlar ondan sonra üzülürsün bu çocuk senle tanışınca %100 değişecek değil ya

Bi kere otobuste basima gelmisti boyle birsey.
Esimle sevgiliydim o zaman.
Cocuga de get demistim.
Hic guven verici degil bence ya,
sanki onune gelen begendigi kizlari deniyorlarmis gibi duruyor.
Sapik gibi takip etmeler falan..

Tipiniz degilmis zaten, guvenilirde bulmamissaniz eeee zaman ortada bir sorun ve konuda olmamasi gerekmiyor mu? Ayrica anlatis tarziniz acaba aramizda birseyler olabilir mi diye sormak gibi degil.
cok yakisikli biri benim pesimden kosuyor , superim, cok guzelim gibi olmus.
Ortada bir konu ve yardimci olunacak bir konu yok yani.

Ben zaten begenilmedi demedimki. Kız güzel değilde demedim, erkek cirkinde demedim.
Konunun amacını çözemedim

Hic sormayin.. hic tarzim degil ama bazen had bildirmekte gerekiyo.. neyseki gereken yapilmistir

Hiç tarzı değilmiş. Koy resmi dedim 2 ci defa dememi beklemedi aynı konu sahibesi gibi, tipi olmayana tel nosunu vermek.
Kusura bakma tarz degilsin

Ahahahh sen bunu anlatırken bir anımı hatırladım. Metrobüste aynı durum başıma gelmişti. Sarışın, uzun boylu, omuzlu biriydi. Tam zincirlikuyuda peşimden gelip bir yere yetişmeye çalısıyorum ama, sizinle tanışmayı gercekten cok istiyorum, xxx de bulusalım mı dedi. Hayır demiştim. Sonra kız arkadaşlarım cok kızmıstı, aman kısmetimde bir daha görürüm, o zaman kabul ederim demiştim. Görmemiştim tabi Ama hiç içimde kalmadı, çünkü hayatımın aşkını buldum iki ay sonra =)

Gel gelelim senin olayına =) Ben sevemedim bu çocuğu. Bir insan kendini nasıl göstermek istiyorsa o değildir çünkü. Baktı siz tatlı tatlı yer tarif ediyorsunuz, bu kızı ben de bu şekilde tavlar mıyım dedi, yer sorarak konuşma başlatmaya çalıştı.araba muhabbetinde bayağı soğudum zaten. Varsa var, neden belirtiyorsun ki. Arabana kıymet verip bir de hava mı atıyorsun. Ahh bu tarz insanlar deli ediyor beni. Kaldı ki bulusmaya gittiği kız sevgilisi olsa da zaten söyler miydi ki size. Yok yok sevemedim ben. Diyorum ama, benim sevmem de önemli değil zaten Hayırlısı olsun canım, karar senin. Yalnız bu tiplere karşı her zaman temkinli ol =)

Ben zaten begenilmedi demedimki. Kız güzel değilde demedim, erkek cirkinde demedim.
Konunun amacını çözemedim

konunun maksadını ben de anlamadım
o yorumu da herhangi bir kişiye ( ya da size) yazmadım aslında, genelde öyle bir hava sezdim.
hani bazı konular açılıyor ya, 'kocam çok yakışıklı herkes ona bakıyor' tarzında,
o zaman yorumların büyük çoğunluğu kişinin hastalıklı yapısına değil de kocasının aslında o kadar yakışıklı olmadığına dair olunca da gülüyorum
burdaki tavrı da biraz ona benzettim de o sebepten yazdım

AKlima cocukluk arkadasim geldi.Ben söför kilikli hafif göbekli tiplerden hoslanirim derdi..Nitekimde öyle esmer bir cocukla evlendi.Hatta simdilerdie hahif göbegi ve biyigi var.Tipin degilse düsünme ..bence senin ki biraz merak..

'begenmedim, ilgilenmedim, tipim degil' diye diye kendini agirdan sattigin (satmak dedim diye saldiri olmasin, bi deyimdir, bilirsiniz) izlenimi olusturmak istiyosun ama hemen vermissin numarani?

Orası öyle , bende o konulara benzettim zaten o yüzden o tepkiyi verdim. konuyu okuyanlarin çoğuda bana katılıyor ilk yorumumum beğeni sayısına bakılırsa
Kisacasi heyecanlanmistim, cok güzel şeyler bekliyordum
Bide ilk satırda yazıyordu ya tuhaf bi olay diye ,ona kandım. Herkesin başına gelmiştir böyle birşey, paranormal Activity imiş gibi konu açılınca insanın beklentiside yüksek oluyor.

Tamam ya benim de başıma gelmişti hatırladım...

Bi kere deniz kenarında oturuyordum, Konak iskelesinde
Simitçi çocuk geldi
Abla dedi şurdaki abi senin telefonunu istiyor
Ay benim sevgilim var deyip kalkıp gitmiştim

Demiştim ama ben kezbanlık yaparım diye

Çocuğun tipe bile bakmamıştım ya
Bi baksa mıydım acaba

yakışıklı olup,bu kadar usteleyenını görmedim..emınsın dımı,anlattıklarından ben soğudum..ne bu boyle

Merhaba millan, keske profil isminizin altinda yazan "La havle vela kuvvete" kismindan sonrakini silip onun yerine "illa billahil aliyyil aziym" diye devam etseniz ne iyi olurdu...diye düsündüm bir an... vesselam

konu sahibi, hosuna gitmis, bizi de kendini de kandirma ; )

yerinde olsam tel vermeye ikna olduysam denerdim...

Aynen konu basligi tacize ugradim filan olurdu herhalde

Benimde başıma böyle birşey gelmişti lise yıllarımda...
Arkadaşımla otobüsten indik aynen sarışın bir çocuk peşimize takıldı, konuşmaya çalışıyor fln ben tersliyırum baya ama arkadaşım vermişti numaramı...sonra 2 3 hafta ikna etmeye uğraştı meğer çok yakın yerlerde oturuyormuşuz tabi ozaman face yok bişi yok... Ama velhasıl meğer bizim paşanın 1i uzatmalı 2 sevgilisi varmış, benide 3. Olarak haremine katıcaktı demekki:) velhasıl ben bunu birşekilde öğrendim ve birdaha görüşmemiştim:)
Ama o zamanlar biz saftirikler 16 17 yaş böle ne kadar tesadüf işte romantik fln demiştik haha meğer tam ş nin önde gideniymiş ya ya :) bu kınuyu görünce anlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…