Akil danismak istiyorum

Kizlar merhaba,
Ben bosanmaya karar verdim. Cok uzatmayacagim aldatma,ihanet yalan dolan yok. Ama ben mutsuzum. Bu sekilde devam edemeyecegim. 1 yasinda bir oglum var kendim sinif ogretmeniyim ve calismiyorun su an bebegim kucuk oldugu icin. Esim ozel sektorde calisiyor. Kafama koydum bosanacagim heyecan tutku mutluluk ne demek bilmiyorum benim hakkim degil miydi ? Neyse artik kabullendim bu adamla olmayacak ben de cocugumu bu sevgisiz evde buyutmeyecegim. Perde kopar bir takayim demez oylece durur. Cekmece kulpari cikar bir tamir edeyim demez. Makina bozulur evi su basar o zaman akli basina gelir. Evden disari cikmaz elindr telefon surekkli balik videolari izler. Yani boyle bir adam olur mu ?
Ben ise camasir bulasik utu ogluma 4 cesit yemek kocama yemek bi yandan mutlu olsun diye hamurisleri ogreniyorum. Aylar oldu makyaj yapmiyorum aylar oldu saclarimi yapmiyorum. Eve tikilip kaldim. Psikolojik tedavi goruyorum dogum surecini cok zor atlattim cunku. Disari tek cikamiyorum cocukla korkuyorum usur hasta olur diye bakkala gitmek disinda.
Eger ki ayrilirsam daha dogrusu ayrilmak istersem annem babam izin vermeyecek onlar da ayri baskalariyla evliler. Babamin kendi babasindan evler kaldi birine yerlestirir beni diye dusunuyorum. Sizce cocugumu babasiz buyutmeme deger mi?
Ayrilinca babamin durumu iyi bilmiyorum oturmak icin bana ev verir mi? Yorumlarinizi merak ediyorum. Bana cesaret verin. Duzelmeyecek adamin huyu bu. Yasama sevincim kalmadi
Öncelikle üzüldüm belli ki logosallığı tek başınıza atlatmışsınız. Eşinizle görücü usulü mü evlendiniz. Çocuğuna karşı nasıl bir baba en önemlisi o? Bir şey yapmıyor demişsiniz ya eve gelince oynayayım vakit ayırayım ilgileneyim demiyor mu? Evine karşı umursamaz bir adam onu anladık ? Ama şahsi olarak size tutumunda yada çocuğunuza tutumunda nasıl?

Son düzenleme:
Yani o kadar güzel anlatmışsın ki hocam halini, bişey demeye korkuyorum ama ücretsiz izni kesip işe geri donseniz hem kafanız hem keseniz biraz rahatlar, şu anda aşırı bunalmişsiniz bu ruhsuz herifle muhatap olmaktan ama kafanızı biraz toplayıp , bütçenizi doğrultup sonra mi karar alsanız?

Böyleleri asla değişmez sizi de yavaş yavaş öldürür ama içkisi dayağı kumarı yoksa en azından bir iki yıl kendi maaşını biriktir, çocuk kreş yaşına gelsin o sırada full hazırlığını yap, onu da görmezden gel, sana zararı yoksa, maaşını eline veriyorsa , bırak kenarda balıklara bakarak uyusun ruhsuz gudubet....

Kenarında parası olmayan kadınların ücretsiz izne ayrılmasını doğru bulmuyorum.
Geçen de üyenin bırı çocuğuma kendim bakcam calısmıcam diyordu borç batağında.
Sızın durumunuz öyle olmasa da kenarda paranız yokmuş.
Bence ise gerı dönün .
Ücretsiz ızın artık luks.
Bu da acı ama gerçek.

Kenarında parası olmayan kadınların ücretsiz izne ayrılmasını doğru bulmuyorum.
Geçen de üyenin bırı çocuğuma kendim bakcam calısmıcam diyordu borç batağında.
Sızın durumunuz öyle olmasa da kenarda paranız yokmuş.
Bence ise gerı dönün .
Ücretsiz ızın artık luks.
Bu da acı ama gerçek.
Ucretsiz izin almadim.ki ben sozlesmemis yenilemediler ben calismak istedim ayrica cocuguma bakacak kimse yok

Özel
Özelde mı çalışıyorsunuz?
Ayrılsanız esınıZ nafaka verır mı?
Çocuğa karsı ilgili mı?
Nafaka verir ama o nafaka yeter mi ayrica benim de calismam gerekecek calisirim zaten evde bunaldim. Ben universitede de hem okudum hem calistim aktif 10 yil calisma hayatim oldu. Hamile kalinca sozlesmemi yenilemedi okul. Cocuga karsi sifir ilgi gelince sarilir oper ben mutfagi toparlicam al dersem alir onune oyuncaklari yigar sessiz sessiz durur. Bir konusmuyor ogluyla oynamiyor allahim dusundukce kafayi yiyesim geliyo

Anneme actim konuyu hayir bosanmayacaksin diyor kendin istedin diyor
Ya bırak ciddiye alma, bende de vardı öyle bı anne, sayesinde 20 yılım yandı, dinledigime köpek gibi pişmanım şimdi....Sen acil iş bul, çocugu da kreşe ver, kocan ödesin kreşi, babana abine anlat durumu, gerekirse ayil bayıl.... Versinler sana da bı ev, sakın gitme kiraya babanne evine filan.

Nafaka verir ama o nafaka yeter mi ayrica benim de calismam gerekecek calisirim zaten evde bunaldim. Ben universitede de hem okudum hem calistim aktif 10 yil calisma hayatim oldu. Hamile kalinca sozlesmemi yenilemedi okul. Cocuga karsi sifir ilgi gelince sarilir oper ben mutfagi toparlicam al dersem alir onune oyuncaklari yigar sessiz sessiz durur. Bir konusmuyor ogluyla oynamiyor allahim dusundukce kafayi yiyesim geliyo
Cidden ne kolay boşanmak için sebepler sayıyorsunuz,çocuk varsa ortada her şeyi iki kere düşünmek zorundasınız. Her yolu deneyin,tüm çabaları harcayın ,sonra eksi artı değerlendirmesi yapın.Zamanla oturuyor pek çok evlilik. Erkekler daha geç olgunlaşıyor.Yarın çocuk neden ayrıldığjnızı sorduğunda ne diyeceksiniz, kendiniz seçmişsiniz bu adamı bir de.

Ne kadar bunaldığınızı, haklı olduğunuzu anladım ama şu kısımda yanlışsınız. Şuan boşanmak için doğru zamanda değilsiniz kucağınızda bi bebek, para yok ev yok plan yok böyle ilerlemeyin. Bırak köşe minderi ne yaparsa yapsın saksı gibi otursun köşede, sen kendinle ve oğlunla ilgilen sadece. İşe dön, para koy kenara çocuk kreşe verilcek seviyeye geldiğindede ayır yollarını.
Böyle duygusal fırtınada yanlış kararlar verebilirsin çocuğunun menfaatini düşünmek zorundasın.
Kocan ne yaparsa yapsın ona hizmet etme belki biraz canlanır balık kafalı herif

Cidden ne kolay boşanmak için sebepler sayıyorsunuz,çocuk varsa ortada her şeyi iki kere düşünmek zorundasınız. Her yolu deneyin,tüm çabaları harcayın ,sonra eksi artı değerlendirmesi yapın.Zamanla oturuyor pek çok evlilik. Erkekler daha geç olgunlaşıyor.Yarın çocuk neden ayrıldığjnızı sorduğunda ne diyeceksiniz, kendiniz seçmişsiniz bu adamı bir de.
Cocuk icin mutsuz oldugum bir adamla sirf evlendim diye bir omrumu heba mi edeyim ? Elimde meslegim var kariyerim en cok da cesaretim var zorluga. Her yolu denemedigimi kim soyledi? Evlilik iki kisilik caba ister. Eksi arti degerlendirmesi yapacakmisim. Yapmadigimi nereden biliyorsunuz? Cocuk neden diye sordugunda ben uzman yardimi ile anlatirim. Zaten ayrildim diye adamla dusman olmayacagim. Ne olursa olsun oglumun babasi. Ayrilirken dr saygimizi korumaliyiz.

Ne kadar bunaldığınızı, haklı olduğunuzu anladım ama şu kısımda yanlışsınız. Şuan boşanmak için doğru zamanda değilsiniz kucağınızda bi bebek, para yok ev yok plan yok böyle ilerlemeyin. Bırak köşe minderi ne yaparsa yapsın saksı gibi otursun köşede, sen kendinle ve oğlunla ilgilen sadece. İşe dön, para koy kenara çocuk kreşe verilcek seviyeye geldiğindede ayır yollarını.
Böyle duygusal fırtınada yanlış kararlar verebilirsin çocuğunun menfaatini düşünmek zorundasın.
Kocan ne yaparsa yapsın ona hizmet etme belki biraz canlanır balık kafalı herif
Zaten ayrilalim demedim hemen su an onunla hicbir sey konusmadim.

Allah Allah.en libidolu, tutkulu, şehvetli, heyecanli burçtur halbuki.adam balık videoları izliyormuş.bence o da aslında insan değil balık olması gerektiğini düşünüyor.
Libido ve tutkunun anlamini bile bilmiyordur anca yatsin uyusun kiyamam ya sanki işi de o kadar kolay ki ruhu ölü bunun annesi babasi da öyle.

Back