- Konu Sahibi dahadadogurmam
Öncelikle üzüldüm belli ki logosallığı tek başınıza atlatmışsınız. Eşinizle görücü usulü mü evlendiniz. Çocuğuna karşı nasıl bir baba en önemlisi o? Bir şey yapmıyor demişsiniz ya eve gelince oynayayım vakit ayırayım ilgileneyim demiyor mu? Evine karşı umursamaz bir adam onu anladık ? Ama şahsi olarak size tutumunda yada çocuğunuza tutumunda nasıl?Kizlar merhaba,
Ben bosanmaya karar verdim. Cok uzatmayacagim aldatma,ihanet yalan dolan yok. Ama ben mutsuzum. Bu sekilde devam edemeyecegim. 1 yasinda bir oglum var kendim sinif ogretmeniyim ve calismiyorun su an bebegim kucuk oldugu icin. Esim ozel sektorde calisiyor. Kafama koydum bosanacagim heyecan tutku mutluluk ne demek bilmiyorum benim hakkim degil miydi ? Neyse artik kabullendim bu adamla olmayacak ben de cocugumu bu sevgisiz evde buyutmeyecegim. Perde kopar bir takayim demez oylece durur. Cekmece kulpari cikar bir tamir edeyim demez. Makina bozulur evi su basar o zaman akli basina gelir. Evden disari cikmaz elindr telefon surekkli balik videolari izler. Yani boyle bir adam olur mu ?
Ben ise camasir bulasik utu ogluma 4 cesit yemek kocama yemek bi yandan mutlu olsun diye hamurisleri ogreniyorum. Aylar oldu makyaj yapmiyorum aylar oldu saclarimi yapmiyorum. Eve tikilip kaldim. Psikolojik tedavi goruyorum dogum surecini cok zor atlattim cunku. Disari tek cikamiyorum cocukla korkuyorum usur hasta olur diye bakkala gitmek disinda.
Eger ki ayrilirsam daha dogrusu ayrilmak istersem annem babam izin vermeyecek onlar da ayri baskalariyla evliler. Babamin kendi babasindan evler kaldi birine yerlestirir beni diye dusunuyorum. Sizce cocugumu babasiz buyutmeme deger mi?
Ayrilinca babamin durumu iyi bilmiyorum oturmak icin bana ev verir mi? Yorumlarinizi merak ediyorum. Bana cesaret verin. Duzelmeyecek adamin huyu bu. Yasama sevincim kalmadi
Son düzenleme: