ben bir kayınvalideyim hep mi biz haksızız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tii teyze gelinini azad et artık
Bırak taşınsınlar oradan, diğer çocuklarınla vakit geçir
Ne evini verip sen daral
Ne hayatlarına karış onlar daralsın
Bir daha da kimseye ben senin çocuğunu senden iyi bakarım deme
Dünyanın en iyisi olsan bir çocuğu annesinden iyi bakamazsın
Gelinin ifade tarzı çirkin, senin müdahale tarzın çirkin
Haaa bunların sorumlusu kim ? Oğlun tabi ki, anasıyla karısı arasında denge kuramayan avanak hiiiiççç kusura bakmayasın konunun özü budur ve de umarım tii dir =)))

EEE yuh be teyze, Zorla yanıma gelin demişsin, 3 mahalle ötede uzak mı oluyordu. Sonra evimden kiracıyı çıkardım diye kira istiyosun, yok temizlik yapayım, çocuk bakayım para verin diyosun. Milletin evine girip, kendine iş üretiyosun. Yok yemeğini yapayım da bilmem ne, Bi de kendini acındırıyosun. Gelinini tebrik ediyorum. İçine atmamış söylenmesi gereken herşeyi size de oğlunuza da söylemiş ama oğlunuzda siz gibi ana kuzusu, hamile kadını suçluyor. Çocuk olunca zaten sizden rica ederlerdi ve gereken yardımı da yaparlar, yapmazlarsa zaten haksızlık ama bakıcıya vereceğinize bana verin ben senden iyi bakarım ne demek, tam cinnet geçirtirecek insansınız .....Umarım trollsünüzdür. Yoksa tepeden tırnağa haksız ve hadsizsiniz. Yakında oğlunuz boşanır o çocukla o kadının vebali de size öbür dünyada yeter.

Gelininizin söyledikleri seçtiği cümleler çok çok ağır netice de karşısındaki yaşça büyük bir bayan sevdiği adamın annesi.. onun dışında bence herkesin kendine göre kırmızı alanları çizgileri var saygı çervesinde bunlar aşılmaması gerekiyor.
Kızınızın gelininizin odasına girmesi vs hoş değil. yada yemek yapmanız vs. bırakın sizden istesin talep etsin.

Bir de kıza senden daha iyi bakarım torunuma demiş Sırf burdaki gelinleri cıldırtmak için açmışsın konuyu. Tam damara basmalık detayları yazmıssın cünkü.

İşte tam bu nokta damar ya, bildiğin damar.
3 aylık bebem var, değil kv, kendi anam "Senden iyi bakarım" diyecek, çirkefleşir, kendimi göstererek senin baktığını da gördük derim

sizin tarafınızdan bakınca çok masumane de, gel bu taraftan bak bide ablacım.Yapayalnızda değilsin ki evde 2 çocuğun daha var ne demeye evli çocuğunu yanında istersin? bende istemediğim halde evime girilse dolabım karıştırılıp ütülerim yapılsa, parfümlerim sıkılsa rahatsız olurum.Kendi torununuza bakmak için para istemenizde hoş olmamış bana göre :/

Tam yolmalık kadınsın vallahi
Oglun sana niye para versin yahu ?

Bence konuyu siz değil gelininiz açsın , biz se ona üzülme geçer diyelim ..Pardon da benim yatak odama girilse daha fazla tepki verirdim..ve daha bir sürü kabahat var

sizin asıl derdiniz bakıcılara güvenmemek falan değil gelinin dediği gibi para.hem onları siz çağırın hemde kira isteyin.bu ne saçmalık ya.oğlunuz evli zaten onun bir yuvası var size para yağdırmak zorunda değil.resmen yolmaya çalışıyorsunuz ama gelininiz akıllıymış bravo

Konu gerçekse
Şunu söylüyorum anne bile olsanz onlar yokken evlerine girmeniz yemek fln yapmanız çok yanlış bırakın yumurta kırıp yesinler huzur olsun
Ayrıca durumunuz kötüyse yardım etsin oğlunuz size para vermesi için çocuğa bakmanıza yada evi temizlemenize gerek yok

İşte tam bu nokta damar ya, bildiğin damar.
3 aylık bebem var, değil kv, kendi anam "Senden iyi bakarım" diyecek, çirkefleşir, kendimi göstererek senin baktığını da gördük derim

Anne bile değilim de dusunuyorum bana kalkacak kendi doğurduğum çocuk için diyecek onu cidden olay olur
En efendi kadını zivanadan çıkarır o cümle

Bak bacım gel seni evlendirelim ne dersin,hemde başında bir erkeğin olur..
Gelinde kocasıyla başbaşa kalsın ne dersin?

Çocuğuyla zaman geçirir dediğiniz kız 3 aylıkken bebeği bıraksın çalışsın derdindesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…