Belalım sigara

Kokuyosunuz cok kotu hem de bi bilseniz ne kadar kotu koktugunuzu
Cildiniz bole sarimtirak bi hal aliyor.cok icenlerin o surat resmen ben hastayim diyor.

Allah Allah ya
Cidden herkes boyle diyor tek degişim yaşamayan ben miyim yahu
Acaba esin cok mu iciyordu?? Bu degisim cok icenlerde oluyordur belki?
Ben 1 paketi 2 gunde iciyordum cok az sayilmaz ama az.
Bi paket falan içiyordu aslında çook uzun senelerde icmiş sayılmaz benle 20 de tanıştı bıraktı simdi ortamlarda keyfine içiyor bazen

Allah Allah ya
Cidden herkes boyle diyor tek degişim yaşamayan ben miyim yahu
Acaba esin cok mu iciyordu?? Bu degisim cok icenlerde oluyordur belki?
Ben 1 paketi 2 gunde iciyordum cok az sayilmaz ama az.
Sigara markasından bence.
Hamile kalana kadar senelerce en ağırlardan birini içtim, ağzımda acı tat olurdu.
Hamileliklerle slimlere geçtim, 01 nikotinlere.
Tabi filtreyi kırıp içiyorum ama ne acı tat var ağzımda, ne baş ağrısı yapıyor aç karına falan.

Hamileyken de mi içtin gız Allah seni

Bir miktar şaşırmış olabilirim, sizi elinde yeşil sebze içeceği olan, gayet sağlıklı beslenen biri olarak düşürdüm sanırım sorsalar

Hele sigarayı hiç bağdastıramadım

Son düzenleme:
Paketli gıda bırakmayı da bu kadar küçümsemen üzdün
Krize girmiycen yavrim sonuçta beynin uyuşmayacak ellerin titremeyecek sinirli hatta bir adet mamyak karı gibi gezmiycen ortada..eşime dedim az önce de ben yarın bir kaç günlüğüne bir yeremi kaçsam dedi şakayla düşün yani

Kızlar teşekkür ederim yorumlara; sabah beri kendimi tuttum, bir miktar zorladım; 8 tane içtim. Hiç içmeyeceğim diye başladım ama baktım yapamayacağım, "10 taneyi geçirmeyeceksin" diye sınır getirdim ve aç karnına içmemek için kahvaltı yaptım.

Günde 30 dalı bulup arada geçiyor içtiğim, bugün 8deyim, 10 geçmeyeceğim.

Bir miktar şaşırmış olabilirim, sizi elinde yeşil sebze içeceği olan, gayet sağlıklı beslenen biri olarak düşürdüm sanırım sorsalar

Hele sigarayı hiç bağdastıramadım

Nasıl bir imaj yaratmisim ben boyle
Ben yemek işini hiç sevmem , bana kalsa hap ile beslenilen doneme ışınlanmak isterim o derece haz etmem , hele yeşil olan sevdiğim sadece semizotudur , onun dışında hiç yeşil bir yiyecek sevmem

Ben güne kahve sigara ile başlarım , bir kaşarlı tost ya da bir kase corn flakes yerim , öğlen yemek yemem , akşam da genelde eşim ne yaptıysa ondan az bişey atistiririm , yemekten sonra da kuruyemiş yerim
Gün içerisinde bol bol kahve içerim , bir de sabah ile öğlen arası bir kadeh kırmızı ya da Pembe şarap

Valla niye böyle uzun uzun anlattım ne yiyip içtiğini bende bilemedim ama sanırım sen yazınca bı görmek istedim ne yiyormusum diye , pek bı sağlıksız geldi gözüme, sanırım kendime biraz daha iyi bakmam lazım

Bu arada eşime ve çocuklarıma ise sabah güzel bir kahvaltı hazırlarım , en az dört yumurtalı peynirli vs omletler , meyve suları , bal , pekmez vs vs

Sadece kendime karşı bu kadar kötüyüm çünkü sevmiyorum yemeyi

Topik mopik destek grubu olalım ya valla, ses bet beniz gidiyor.
Sesim iki haftadır hele bademciklerle beraber kargaya döndü. Soğukta kalmış üşümüş karga sesi gibi.

Bizde benle eşim içiyor Boleyn, anne-baba-kardeşim içmez, eşimin anne-baba içmez.
Biz keş çıktık aralarından, nasıl olduysa. :/
Evet, kokusu da rahatsız eder içmeyeni ki ben içtiğim halde biri suratıma üflese dumanını, o kokuyu istemem.
Ürünlerde koku olmaz, seramik-tahta şeylere koku işlemez de tablolar kumaş ya, ona bi şey diyemem. :)) Ben koku almıyorum zaten efil efil içtiğim için.
Sağlık gidiyor esas...

2 sene bıraktığımda, o kokunun rahatsız ediciliğini hatırlıyorum çünkü benle beraber eşim de bırakmıştı destek olmak için, arada kaçamak yaptığında hemen yakalıyordum çünkü ağzı küllük gibi kokuyordu. Dişlerini fırçalasa da, nefesinde o koku, nane-maydanoz yaprağı çiğnemeden nefesinden tam tekmil temizlenmiyordu.
O tat olayını da 2 senede hatırlıyorum. Sütün tadı meğer başkaymış demiştim. :)
En çok süt ürünlerinin tadı değişivermişti, dondurmanın tadı daha iyiydi.

Rafine şekeri bıraktım, doğal tatlılara yöneldim Pasta,kurabiye gibi yiyecekleri doğal tatlandırıcılar kullanıyorum mesela keçiboynuzu özü,bal gibi ürünler kullanıyorum daha farklı tatlandırıcılar da var ama daha onları deneme fırsatım olmadı Açıkçası hurma,kuru incir,kuru kayısı yiyorum her gün az miktarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…