- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Yokuspokus
Abla sen sigaraları karıştırmış olma dkdkdkdkdk
Bi paket falan içiyordu aslında çook uzun senelerde icmiş sayılmaz benle 20 de tanıştı bıraktı simdi ortamlarda keyfine içiyor bazenAllah Allah ya
Cidden herkes boyle diyor tek degişim yaşamayan ben miyim yahu
Acaba esin cok mu iciyordu?? Bu degisim cok icenlerde oluyordur belki?
Ben 1 paketi 2 gunde iciyordum cok az sayilmaz ama az.
Sigara markasından bence.Allah Allah ya
Hamileyken de mi içtin gız Allah seniSigara markasından bence.
Hamile kalana kadar senelerce en ağırlardan birini içtim, ağzımda acı tat olurdu.
Hamileliklerle slimlere geçtim, 01 nikotinlere.
Tabi filtreyi kırıp içiyorum ama ne acı tat var ağzımda, ne baş ağrısı yapıyor aç karına falan.
İlkinde 1 ikincide 3 tane hakkım vardıHamileyken de mi içtin gız Allah seni
Ben günde 1 yada 2 adet iciordym bu içmek sayilirmi sizceAllah Allah ya
Bir miktar şaşırmış olabilirim, sizi elinde yeşil sebze içeceği olan, gayet sağlıklı beslenen biri olarak düşürdüm sanırım sorsalarOyyy bende öyleyim bu aralar , günde iki paket içiyorum herhalde
Bende bı stresin azaldı bırakacağım , işler yoluna girsin bırakacağım diye diye iki pakete çıkardım
Aslında iş kafada bitiyor da niyeyse ben bı turlu bitiremiyorum sigarayı kafamda
Günde 5-6 fincan kahve , 2 paket sigara düzensiz beslenme derken kendi kendimi mahvediyorum
Çaresini bulursan bana da haber et kuzum
Acı yok rockyAy beni bir korku sardı ya..
He yok tabi bir paketli gıda değil kiAcı yok rocky
Paketli gıda bırakmayı da bu kadar küçümsemen üzdünHe yok tabi bir paketli gıda değil ki
Banada demediler yav sanki 7/24 keş geziyoz ve bunu burda belli ettik deUlan be bana hiç diyorlar mı Des senden beklemezdik. Biliyorlar ki müptezelim dkdkdkdk
Krize girmiycen yavrim sonuçta beynin uyuşmayacak ellerin titremeyecek sinirli hatta bir adet mamyak karı gibi gezmiycen ortada..eşime dedim az önce de ben yarın bir kaç günlüğüne bir yeremi kaçsam dedi şakayla düşün yaniPaketli gıda bırakmayı da bu kadar küçümsemen üzdün
Bir miktar şaşırmış olabilirim, sizi elinde yeşil sebze içeceği olan, gayet sağlıklı beslenen biri olarak düşürdüm sanırım sorsalar
Hele sigarayı hiç bağdastıramadım
Aynı durumdayım. Bu ara bagrimda bir ağırlık var üstelik.sanki için de birşey var hareket ettikçe basınç yapıyor ıçerden.yarin doktora gideceğim.
Belki de sadece üşüttüm ama sigara içtiğim için aklıma herşey geliyor korkuyorum açıkçası.
Bir zamanlar bırakmış 1 yıl içmemiştim bir ilaç sayesinde..şimdi ne o irade var ne de istek sanki bıraktım kendimi salak salak içiyorum.
Dediginiz fikir hoşuma gitti sigarayı bırakma topigi açarsanız lütfen benide etiketleyin.
Bizde sigara içen yoktur. Annem babam ablam eşim ya da ben...hiç-bir sigrara geçmişiniz yok. Bu sebeple çok bi fikrim yok .
Fakat şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki; içenle içemeyen bir bakışta anlaşılıyor. Sigara cildi çok değiştiriyor. Karartıyor.
Bir diğeri de sigaranın kokusu içmeyen biri tarafından cok daha hassas olarak alınıyor.
Bir işe başladın. Insanlara ürün yapacaksın. Gonderdigin üründe sigara kokusu olmamalı.
O bal kabağindaki ya da tablodaki kokuyu benim gibiler hisseder. Bunu yapma.
Heğ hiç aklıma gelmezdi bir gün böyle kardiyo yapabileceğim.
Zaten sigara bırakınca kilo verdim o yüzden, oh be nefes alabiliyorum diye spora abanınca:)
Sigara içenler nasıl kokuyor fark edeceksin, dayanamayacaksın hatta
Kahvenin bile tadı varmış biliyor musun?
Rafine şekeri bıraktım, doğal tatlılara yöneldimŞekeri bırakmaktan kastınız içinde şeker olan tüm yiyecekler mi yoksa tatlılar mı ya da çaya kahveye şeker atmamak mı? Pasta, kurabiye, kek ya da ayda bir çikolata vs istediğinizde nasıl bir çözüm buluyorsunuz?