Belalım sigara

😂
Niye bize yakışmadı yahu?
Herkes tamam niye milana ve ben?😂

İlk başta yorumlarda gördüm o yüzden sizi etiketledim :)
Milana22 Milana22

Şekercim fikirlerini çok beğendiğim insanlardansınız .
Aklı başında ne dediğini ne konuştuğunu bilen ,Doğruyu yanlışı ayırt eden . Elbette biliyorsunuz zararlarını ama ne bileyim bile bile devam etmenize , Kendinizi nasıl düşünmezsiniz . Kızdım 🤨

İlk başta yorumlarda gördüm o yüzden sizi etiketledim :)
Milana22 Milana22

Şekercim fikirlerini çok beğendiğim insanlardansınız .
Aklı başında ne dediğini ne konuştuğunu bilen ,Doğruyu yanlışı ayırt eden . Elbette biliyorsunuz zararlarını ama ne bileyim bile bile devam etmenize , Kendinizi nasıl düşünmezsiniz . Kızdım 🤨
😂
Teşekkür ederim güzel yorumunuza, mahçup ettiniz💖

Aklı başında kalabilmek için, bir stres atıcı yöntem lazım.
Biz sigaradan yana tercih kullanmışız zamanında.
İçince valla ne keder ne dert, ohh pamuk gibi aynen devam😂😂
Yoksa nerde, bu dünya çekilecek çile mi😂😂

Unu ve şekeri bırakmışım. Şu soğuk havalarda sıcak bir poğaça, simit, mantı, pizza, makarna, tarhana çorbası bile yok...

Akşam filmin yanına triliçe, sensebastian, muffin, turta, olmadı bir boza bile yok.

Menemene bandıracağım ekmek yok ya...kaşarlı tost, patatesli gözleme hayal olmuş. :KK70:

Sigara mı, pfffff demeye geldim :duduk:

İçmeyin şu laneti.. koah, kanser, kalp naklinde sıra bekleyen insanlar oldu çevremde. İçmeyin, en fazla kaç gününüz sigarasızlıktan size zehir olacak ki? Az iradee

bunu nasil yaptiniz? ben 2 kez deneyip sonunda aglayarak burger yerken buldum kendimi. sirf o yuzden shake shack ekmeksiz burgere sardim yok o da olmadi. hiiiccc mi seker ve un yok nasil yapiyorsunuz? 🤦🏻‍♀️

konuya yorumum da lisede baslayip 6 sene sigara ve turevi seyler ictim, kanser atlatip belami tersten gorunce mecburen biraktim. 🤷🏻‍♀️

Sigara ve türevlerine bağımlı olan insanlara çok üzülüyorum. Lütfen bırakın. Ben kendimden örnek veriyim ben de 4 ay öncesinde şekeri bıraktım. Ne alaka demeyin şeker de hepimizin bir bağımlılığı. Sigara kadar da zararlı görünmüyor ama zararlı,neyse diyeceğim o ki bir anda bırakın ve aklınızdan silin.

Unu ve şekeri bırakmışım. Şu soğuk havalarda sıcak bir poğaça, simit, mantı, pizza, makarna, tarhana çorbası bile yok...

Akşam filmin yanına triliçe, sensebastian, muffin, turta, olmadı bir boza bile yok.

Menemene bandıracağım ekmek yok ya...kaşarlı tost, patatesli gözleme hayal olmuş. :KK70:

İçmeyin şu laneti.. koah, kanser, kalp naklinde sıra bekleyen insanlar oldu çevremde. İçmeyin, en fazla kaç gününüz sigarasızlıktan size zehir olacak ki? Az iradee

eh biz sigaradan sen açlıktan ölecen samsonn:)

Annem, dayım, amcam ve halamı akciğer kanserinden kaybettim. Babam koah hastası. Günde en az 1 paket sigara içiyorum ve bırakmayı aklımın ucuna dahi getiremiyorum.
Annemin doktoru yüzüme yüzüme "anneniz çok mu sigara içiyordu? Ben hayatımda bu kadar hızlı ilerleyen kanser hiç görmedim, dün tertemiz olan karaciğerde bugün sayamadığım kadar çok tümör var. " dediğinde çıkıp hemen bi sigara daha yakmak istemiştim. Çok tuhaf bir duygu bu. Sigara içmediğimde eroin bağımlıları gibi ileri boyutta yoksunluk krizi yaşıyorum. Gözlerimi açamıyorum, sinirleniyorum, ellerim titriyor. Sanırım sigarayı bırakmam gerek ama ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yolunu bulursanız bana da haber verin. 🥴

Ben de senin kadar iciyordum.Fazlasi var eksigi yoktu.Bir gun karar verdim ertesi gun birakacagim diye.O gundur tek nefes cekmedim,4 yili gecti.Karar vermek yeterli. Ilk zamanlar kahve,cekirdek,odaklanamayan bakislar esliginde geciyor ama geciyor yani. Bunu kendime niye yapmisim diyorum simdi.Mis gibiyim valla :halay:

Sigara bırakma ilaçları bipolarlarada yasak, kendimden biliyorum.
Ve bu konuda destek verip yardımcı olamayacak kadar sizdenim malesef.

Kac yillik iciciydiniz?
Ben 10 yil ictim biraktim elbette tekrar baslamayi asla dusunmuyorum ama oyle "aaa bunun tadi varmiş, aa nefes aliyorum" durumlari olmadi. Herseyin tadi ayni.🙄 Birakan hemen hemen herkes sizin gibi soylerdi biraktim ama bende ayni sey olmadi.

Tam 5 seneydi, bıraktığım aylar bile aynı

Ne kadar oldu ki sizin bırakalı?

Sigara ve türevlerine bağımlı olan insanlara çok üzülüyorum. Lütfen bırakın. Ben kendimden örnek veriyim ben de 4 ay öncesinde şekeri bıraktım. Ne alaka demeyin şeker de hepimizin bir bağımlılığı. Sigara kadar da zararlı görünmüyor ama zararlı,neyse diyeceğim o ki bir anda bırakın ve aklınızdan silin.
Şekeri bırakmaktan kastınız içinde şeker olan tüm yiyecekler mi yoksa tatlılar mı ya da çaya kahveye şeker atmamak mı? Pasta, kurabiye, kek ya da ayda bir çikolata vs istediğinizde nasıl bir çözüm buluyorsunuz?

Yalnız değilsiniz. Ben de 12 yıldır içiyorum. Hiç bırakmayı denemedim.

Her şeye paragrafı, noktayı sigara koyuyor gibi... Bir iş yaptıysam, bir sayfa okuduysam sigarayla başlayıp sigarayla bitiriyorum.

Ama enterasan bir şekilde hiç öksürüğüm balgamım yok. Acaba beynime mi daha fazla etki ediyor bu sigara çünkü çok baskı ve ağrım oluyor. Beni de bu korkutuyor. Böyle düşününce gidip bir sigara daha yakıyorum.. İşte paradoks.

2 saat içmesem karakterim dört dönüyor. Herkesle birlikte kendime falan da sinirleniyorum. Onu geçtim cansız eşyalara bile çemkiriyorum.. Velhasıl çevremin ruh sağlığı için hiç denemedim bırakmayı, bir gün bile ciğerlerimin dinlendiği olmadı. Eğer bırakırsam nasıl bıraktığımı azimle yazarım..Belki umut olur...

ben bırakırsam herkes bırakır bence.

Mideni mi aldırdır benim gibi :KK70: ameliyattan sonra öyle yaşadım uzun süre gayet yaşanıyor ekmeksiz tatlısız falan ama simdi çayıma bisküvi basıyorum az boraz yiyebiliyorum :KK53:

Bunu eşimde dedi biz sevgili olunca bıraktı :KK53: sabah kalktığimda ki o ağızın kötü tadı gitti yrmeklerin tadi bile değişti demisti hele kokusuna değinmiyorum bile :KK14::ruh:

Allah Allah ya 😂😂😂
Cidden herkes boyle diyor tek degişim yaşamayan ben miyim yahu 😁😁
Acaba esin cok mu iciyordu?? Bu degisim cok icenlerde oluyordur belki?
Ben 1 paketi 2 gunde iciyordum cok az sayilmaz ama az. 😕

Sigaranın abartıldığı kadar Zararlı OLdupunu düşünmüyorum ama çok pis kokuyor.
Sigara içenler fark etmiyor bunu
Belki bu Bırakma icin motivasyon olur

X