- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
-
- Konu Sahibi Yokuspokus
Niye bize yakışmadı yahu?
Herkes tamam niye milana ve ben?
İlk başta yorumlarda gördüm o yüzden sizi etiketledim :)
Milana22
Şekercim fikirlerini çok beğendiğim insanlardansınız .
Aklı başında ne dediğini ne konuştuğunu bilen ,Doğruyu yanlışı ayırt eden . Elbette biliyorsunuz zararlarını ama ne bileyim bile bile devam etmenize , Kendinizi nasıl düşünmezsiniz . Kızdım
Unu ve şekeri bırakmışım. Şu soğuk havalarda sıcak bir poğaça, simit, mantı, pizza, makarna, tarhana çorbası bile yok...
Akşam filmin yanına triliçe, sensebastian, muffin, turta, olmadı bir boza bile yok.
Menemene bandıracağım ekmek yok ya...kaşarlı tost, patatesli gözleme hayal olmuş.
Sigara mı, pfffff demeye geldim
İçmeyin şu laneti.. koah, kanser, kalp naklinde sıra bekleyen insanlar oldu çevremde. İçmeyin, en fazla kaç gününüz sigarasızlıktan size zehir olacak ki? Az iradee
Unu ve şekeri bırakmışım. Şu soğuk havalarda sıcak bir poğaça, simit, mantı, pizza, makarna, tarhana çorbası bile yok...
Akşam filmin yanına triliçe, sensebastian, muffin, turta, olmadı bir boza bile yok.
Menemene bandıracağım ekmek yok ya...kaşarlı tost, patatesli gözleme hayal olmuş.
İçmeyin şu laneti.. koah, kanser, kalp naklinde sıra bekleyen insanlar oldu çevremde. İçmeyin, en fazla kaç gününüz sigarasızlıktan size zehir olacak ki? Az iradee
Abla sen sigaraları karıştırmış olma dkdkdkdkdkİçince valla ne keder ne dert, ohh pamuk gibi aynen devam
Kac yillik iciciydiniz?
Ben 10 yil ictim biraktim elbette tekrar baslamayi asla dusunmuyorum ama oyle "aaa bunun tadi varmiş, aa nefes aliyorum" durumlari olmadi. Herseyin tadi ayni.Birakan hemen hemen herkes sizin gibi soylerdi biraktim ama bende ayni sey olmadi.
Şekeri bırakmaktan kastınız içinde şeker olan tüm yiyecekler mi yoksa tatlılar mı ya da çaya kahveye şeker atmamak mı? Pasta, kurabiye, kek ya da ayda bir çikolata vs istediğinizde nasıl bir çözüm buluyorsunuz?Sigara ve türevlerine bağımlı olan insanlara çok üzülüyorum. Lütfen bırakın. Ben kendimden örnek veriyim ben de 4 ay öncesinde şekeri bıraktım. Ne alaka demeyin şeker de hepimizin bir bağımlılığı. Sigara kadar da zararlı görünmüyor ama zararlı,neyse diyeceğim o ki bir anda bırakın ve aklınızdan silin.
Tam 5 seneydi, bıraktığım aylar bile aynı
Ne kadar oldu ki sizin bırakalı?
Niye yahu , biz insan değil miyiz
Niye bize yakışmadı yahu?
Herkes tamam niye milana ve ben?
Mideni mi aldırdır benim gibiUnu ve şekeri bırakmışım. Şu soğuk havalarda sıcak bir poğaça, simit, mantı, pizza, makarna, tarhana çorbası bile yok...
Bunu eşimde dedi biz sevgili olunca bıraktıGeçen yaz baslarinda birakmistim. Biraktiktan sonra hiç tat degisimi filan hissetmedim.
Bunu eşimde dedi biz sevgili olunca bıraktısabah kalktığimda ki o ağızın kötü tadı gitti yrmeklerin tadi bile değişti demisti hele kokusuna değinmiyorum bile