- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
- Konu Sahibi Yokuspokus
Yemek yemeyi sevmemek nasıl oluyor acaba hiç tanıdık bir durum değil benim için iştahlı geldim iştahlı gideceğim bu hayattan sanırım, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama akşamdan sabah ne yesem derdine düşüyorum kahve ve çay benimde vazgeçilmezim biri bitip diğeri başlıyor bende.Nasıl bir imaj yaratmisim ben boyle
Ben yemek işini hiç sevmem , bana kalsa hap ile beslenilen doneme ışınlanmak isterim o derece haz etmem , hele yeşil olan sevdiğim sadece semizotudur , onun dışında hiç yeşil bir yiyecek sevmem
Ben güne kahve sigara ile başlarım , bir kaşarlı tost ya da bir kase corn flakes yerim , öğlen yemek yemem , akşam da genelde eşim ne yaptıysa ondan az bişey atistiririm , yemekten sonra da kuruyemiş yerim
Gün içerisinde bol bol kahve içerim , bir de sabah ile öğlen arası bir kadeh kırmızı ya da Pembe şarap
Valla niye böyle uzun uzun anlattım ne yiyip içtiğini bende bilemedim ama sanırım sen yazınca bı görmek istedim ne yiyormusum diye , pek bı sağlıksız geldi gözüme, sanırım kendime biraz daha iyi bakmam lazım
Bu arada eşime ve çocuklarıma ise sabah güzel bir kahvaltı hazırlarım , en az dört yumurtalı peynirli vs omletler , meyve suları , bal , pekmez vs vs
Sadece kendime karşı bu kadar kötüyüm çünkü sevmiyorum yemeyi
Yine az yeseniz ama sağlıklı beslenseniz, tost yerine omlet yemek gibi mesela. Ben sağlıksız beslensem bir süre vücut enerjim direkt düşüyor. Sabah yorgun uyanıyorum, halsiz oluyorum gün içerisinde. Sadece daha dinç olabilmek adına yediklerime dikkat ediyorum. Sizin aksinize yemek yemeği çok seviyorum, buna engel olmaya çalışıyorum.