- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 40
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Eşerden biri üstünlük kurarsa sağlıklı bir ilişki olmaz. Ortak kararlar alınan karşılıklı sayfı duyulan bir evlilik lazım. Ben erkek üstünlüğünü kabul etmiyorum. Benden iki kilo daha ağır yük taşıması neyi değiştirirki? Başka fark var mı? Oo eskidenmiş. Kadınlarınn eğitimsiz ve güçsüz oldukları zamanlardan...bende esımden 5 ay buyugum
bunun buyuklukle veya ustunlukle alakası yokkı...
allahtan senede 2 bayram var
ayrıca dusundum de esımız evde üstünlük kursa nolur kı? nikahlı esımden ve yuvamızın sınırları dahılındekı 180 metre kareden bahsedıyoruz
kadınlar nelere takılıyor yahu
Eşerden biri üstünlük kurarsa sağlıklı bir ilişki olmaz. Ortak kararlar alınan karşılıklı sayfı duyulan bir evlilik lazım. Ben erkek üstünlüğünü kabul etmiyorum. Benden iki kilo daha ağır yük taşıması neyi değiştirirki? Başka fark var mı? Oo eskidenmiş. Kadınlarınn eğitimsiz ve güçsüz oldukları zamanlardan...
nesi ergence açıklar mısın, eşit görmüyo musun kocanla kendini
Feminizm kadının erkekten ustunlugunu savunur.oysa arkadaşin savundugu sey esitligidirçok fsavunduğu şeyn. yorma bu kadar kendini
çok feministsin. yorma bu kadar kendini
ergen ve feminist çok farklı konular olduğu için. her ikisinide barındırabilirsin. Türk toplumu ataerkil bi toplum. her ne kadar batının etkisi üzerimizde olsa bile bu durum değişmez. sadece el öpme mevzusu bu kadar büyütülmemeli . kimse sana sen git tarlada çalış kocan kahvede otursun. ayaklarını leğende yıka demiyor.ergen miyim feminist mi bi karar ver, ayrıca yorulmuyorum, benden el öpmemi bekleyen bir eşim yok, yorulmak zorunda olmadığım için evliyim
eşim de feminist
tamam peki öyle olsun. ama hiç bi zaman kadın ve erkek birbirine eşit olamaz ki.Feminizm kadının erkekten ustunlugunu savunur.oysa arkadaşin savundugu sey esitligidir
ergen ve feminist çok farklı konular olduğu için. her ikisinide barındırabilirsin. Türk toplumu ataerkil bi toplum. her ne kadar batının etkisi üzerimizde olsa bile bu durum değişmez. sadece el öpme mevzusu bu kadar büyütülmemeli . kimse sana sen git tarlada çalış kocan kahvede otursun. ayaklarını leğende yıka demiyor.
tövbesi :) karakter analizi yaptığımı düşünmüyorum sadece yazdığın cümlelerden çıkardığım anlamı dile getirdim.evet barındırabilirim de sen burdaki iki satırdan karakter analizi yapamazsın
neyse uzatacak bişey yok
tamam peki öyle olsun. ama hiç bi zaman kadın ve erkek birbirine eşit olamaz ki.
Erkeğin fiziksel olarak farklı yapıda olması ona el öptürme hakkı da vermez. Eşit değil sadece farklı. Hiçbiri diğerinden üstün olamaz.
valla çok abartıyorsunuz.Erkeğin fiziksel olarak farklı yapıda olması ona el öptürme hakkı da vermez. Eşit değil sadece farklı. Hiçbiri diğerinden üstün olamaz.
bazı sığ adamların bakışı bu, madem eşitiz hadi madende çalışın falan :))
halbuki eşitlikten kasıt sosyal ve hukuk alanında eşitliktir genel itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?