- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- Konu Sahibi kaldi2sene
bende ailemdem gördüğüm üzere.. annem babamın elini öper.. eşimle biz aynı memleketteniz.. her bayramm öperimm oda beni öperr şakalaşırızz.... gülerizz harçlığımıda alırımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bayramlarda öperim eşimin elini osmanlılardan gelen gelenek öyle gördüm beni rahatsızda etmiyo2 yıldır evliyim. Birbirimize olan sevgimiz saygımız hala devam ediyor ama Ben batı insanıyim eşim ise doğu.. Bazı konularda ters düşüyoruz. Bugün elimi öp kız dedi Şakayla karışık. Bana çok abes ve ters geldi öpmedim. O da üstünlük filan değil bu saygı dedi. Bende madem saygı o halde sen benim elimi öp. Benim yapacağım hareket değil dedim. Hem saygı bu kadar basit bişey mi. BI insana saygısızlık yapmak istersen onun karşısında ceketinin düğmelerini iliklerken de yapabilirsin , dedim. saygı burada olur deyip kalbini gösterdim...
tamam yavrum deyip kapattı konuyu.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten öyle düşüncemi dillendirmişsinAnnem babamın elini öperdi. Böle bi ailede yetiştiğimden bana hiç tuhaf gelmez eşimde elini uzatır her bayram. Evli geçirdiğimiz ilk bayramda elini uzatıverdi ( daha önce hiç konusu geçmemişti) bende olumlu karşıladım bu böyle devam edip gidiyor. Bence sevgi ve SAYGI göstergesi. Eski evliliklere imreniriz hep aynı yastıkta senelerce diye . Nedenlerinden biri mi acaba özellikle yapılan yorumları okudukça...