Bayramda eşin elini öpmek ???

bende ailemdem gördüğüm üzere.. annem babamın elini öper.. eşimle biz aynı memleketteniz.. her bayramm öperimm oda beni öperr şakalaşırızz.... gülerizz harçlığımıda alırımm :-)

Ben eşim bana sinirlendiğinde bile bazen öpüyorum elini gülüyo gayet eğleniyoruz yani ikimizde iç anadolu insanıyız :KK70: oda şakasına benim elimi öper her şey bu kadar derin mevzu olmamalı bence

Esimin elini operim o da benim alnimdan oper.
O dogulu ben batili. Gul gibi gecinip gidiyoruz.

Daha hic ayaklarimi yika demedi. El ustunde tutar. Sevgisini her yerde belli eder.

Bayramda o opulesi ellerine bir buse kondurmusum cok mu?

Siz opmek istemiyorsaniz gurur meselesi yapiyorsaniz opmeyin.

herkesin aile yapısı örf adeti sanırım bu sıkıntılara sebep olan. her bayram eşim kayınpederim ve kaynım namazdan geldikten sonra kahvaltıdqan önce bayramlaşma yaparız evde büyüktan küçüğe sıraya gireriz ve kayınvalidem kayın pederimin elini öperek başlar ve büyükten küçüğe doğru herkes birbirinin elini öper. bende eşimin elini öperim annemde babamın elini öperdi. gerekirse ayağınıda yıkarım gocunmam kibirlenmem ve oda benim yıkar ayağımı gerekirse. bu üstünlük değil bence birbirimize değer vermemiz saygı ve sevgi duymamız. ben böyle düşünüyorum

bende öpecekmişim eşimin elini.. benden 4 ay küçük eşimin elini öpcekmişim öpmedim. kv devreye girdi küçük büyük fark etmez el öpülür dedi bana garip geliyor ne bilim.

Şaka yapmıştır. Çoğu erkek bu espriyi yapar. Sizde 100 dolardan aşağı olmaz " deyip espriyle kapatsaydınız konuyu. :)
Eski bir konu ama önümüz bayram :)

bana da garip geliyor bu adet ama yapıyorum. eşim yapmasan da olur diyor ama ben yeni adetler edinmeye çalışıyorum galiba.

yabızdede annem babamın elını operdı bayramda oda annemı operdıbayramlasırlardı 4 yıllık evlıyım hıc opmedım elını esımın ama en son gecen bayram ılk kez kayınvaldem yerıne annemlerle bayram sabahında bır araya geldık orda bayramlasırken anem dedı elını opse dıye esımde saolsun vermedı opturmedı yanı elını omuzuma attı elını bayramlasmıs olduk sanırım rahatsız olucagımı hısettı.

benim eşimin ailesinde yok ama benim annemde öperdi babamın elini bayramda. bu sene ilk bayramımız oldu bende eşimin elini kendi isteğimle öptüm kendisi bile şaşırdı. bende eşe saygıdan öpülür dedim. benim cevremde arasnda 1 yas olan kardeşlerde el oper. üstünlük oldugundan degıl saygıdan bence benım hosuma gıdıyo

Annem babamın elini öperdi. Böle bi ailede yetiştiğimden bana hiç tuhaf gelmez eşimde elini uzatır her bayram. Evli geçirdiğimiz ilk bayramda elini uzatıverdi ( daha önce hiç konusu geçmemişti) bende olumlu karşıladım bu böyle devam edip gidiyor. Bence sevgi ve SAYGI göstergesi. Eski evliliklere imreniriz hep aynı yastıkta senelerce diye . Nedenlerinden biri mi acaba özellikle yapılan yorumları okudukça...

2 yıldır evliyim. Birbirimize olan sevgimiz saygımız hala devam ediyor ama Ben batı insanıyim eşim ise doğu.. Bazı konularda ters düşüyoruz. Bugün elimi öp kız dedi Şakayla karışık. Bana çok abes ve ters geldi öpmedim. O da üstünlük filan değil bu saygı dedi. Bende madem saygı o halde sen benim elimi öp. Benim yapacağım hareket değil dedim. Hem saygı bu kadar basit bişey mi. BI insana saygısızlık yapmak istersen onun karşısında ceketinin düğmelerini iliklerken de yapabilirsin , dedim. saygı burada olur deyip kalbini gösterdim...
tamam yavrum deyip kapattı konuyu.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben bayramlarda öperim eşimin elini osmanlılardan gelen gelenek öyle gördüm beni rahatsızda etmiyo

Annem babamın elini öperdi. Böle bi ailede yetiştiğimden bana hiç tuhaf gelmez eşimde elini uzatır her bayram. Evli geçirdiğimiz ilk bayramda elini uzatıverdi ( daha önce hiç konusu geçmemişti) bende olumlu karşıladım bu böyle devam edip gidiyor. Bence sevgi ve SAYGI göstergesi. Eski evliliklere imreniriz hep aynı yastıkta senelerce diye . Nedenlerinden biri mi acaba özellikle yapılan yorumları okudukça...
Gerçekten öyle düşüncemi dillendirmişsin

X