- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- Konu Sahibi kaldi2sene
çok ergence bi düşünce kusura bakmayınArkadaşlar bir geçin yaa yok şaka yollu yok eğlence, baya baya üstünlük bu, adı üstünde eş, birbirinize eşsiniz esitsiniz el öpmek ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ergence bi düşünce kusura bakmayınArkadaşlar bir geçin yaa yok şaka yollu yok eğlence, baya baya üstünlük bu, adı üstünde eş, birbirinize eşsiniz esitsiniz el öpmek ne
2 yıldır evliyim. Birbirimize olan sevgimiz saygımız hala devam ediyor ama Ben batı insanıyim eşim ise doğu.. Bazı konularda ters düşüyoruz. Bugün elimi öp kız dedi Şakayla karışık. Bana çok abes ve ters geldi öpmedim. O da üstünlük filan değil bu saygı dedi. Bende madem saygı o halde sen benim elimi öp. Benim yapacağım hareket değil dedim. Hem saygı bu kadar basit bişey mi. BI insana saygısızlık yapmak istersen onun karşısında ceketinin düğmelerini iliklerken de yapabilirsin , dedim. saygı burada olur deyip kalbini gösterdim...
tamam yavrum deyip kapattı konuyu.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
benım babamın ayakları cok agrırdı romatızmadan , yıkardım masaj yapardım trnagını bıle keserdım,,Bende ailemden böyle gördüm ve sabahta öptüm, üstünlükle falan alakası yok benim esim ayaklarımı bile yıkar, bu sadece hoş bir gelenek :)
bende esımden 5 ay buyugumşimdi bir sorum olacak ben eşimden 3 yaş büyüğüm geleneklerimize gere büyüğe olan saygıdan o mu benim elimi öpecek yoksa aterkil toplumumuzun getirdiği erkek üstünlüğünden dolayı ben mi onunkini?
Bunu tüm dünyaya vurduğun zaman bayağı çok metrekare oluyor.bende esımden 5 ay buyugum
bunun buyuklukle veya ustunlukle alakası yokkı...
allahtan senede 2 bayram var
ayrıca dusundum de esımız evde üstünlük kursa nolur kı? nikahlı esımden ve yuvamızın sınırları dahılındekı 180 metre kareden bahsedıyoruz
kadınlar nelere takılıyor yahu
herkes kendı esınden sorumlu dıger eslerın el öpmesınden bıze ne kı ?Bunu tüm dünyaya vurduğun zaman bayağı çok metrekare oluyor.
çok ergence bi düşünce kusura bakmayın