- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
Bende öpüyorum hemde mis gibi çok hoşuma gidiyor bide benden 4 yaş küçük eşimbizimki zaten öyle ciddi bişey değil ne yani kocamın elini öpsem ne olur ayağını yıkasam ne olur kendiside yapar gocunmaz
Ah ne güzel anlatmışsin benim duygularimi. Ben de öperim eşimin elini ama o hiç talep etmedi ben istedim bide harçlık alıyorum gülerek. Bunun üstünlükle alakası yok benim evimin direği oBenim annem de babamin elini operdi, babam da annemin alnini. Biz boyle gorduk bana ayri bir huzur veriyor.
Ben de esimin elini opuyorum geleneği surdurmek istiyorum. Bende ayri bir yeri var bu adetin çünkü. Ustunlukle falan alakasi yok. Ha tabi isteyen öper istemeyen opmez.
Bayram bayram gerilmeyin. Guzel guzel bayraminizi gecirin iste. Hayirli bayramlar.
Benim annem de babamin elini operdi, babam da annemin alnini. Biz boyle gorduk bana ayri bir huzur veriyor.
Ben de esimin elini opuyorum geleneği surdurmek istiyorum. Bende ayri bir yeri var bu adetin çünkü. Ustunlukle falan alakasi yok. Ha tabi isteyen öper istemeyen opmez.
Bayram bayram gerilmeyin. Guzel guzel bayraminizi gecirin iste. Hayirli bayramlar.