Bayramda eşin elini öpmek ???

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
2 yıldır evliyim. Birbirimize olan sevgimiz saygımız hala devam ediyor ama Ben batı insanıyim eşim ise doğu.. Bazı konularda ters düşüyoruz. Bugün elimi öp kız dedi Şakayla karışık. Bana çok abes ve ters geldi öpmedim. O da üstünlük filan değil bu saygı dedi. Bende madem saygı o halde sen benim elimi öp. Benim yapacağım hareket değil dedim. Hem saygı bu kadar basit bişey mi. BI insana saygısızlık yapmak istersen onun karşısında ceketinin düğmelerini iliklerken de yapabilirsin , dedim. saygı burada olur deyip kalbini gösterdim...
tamam yavrum deyip kapattı konuyu.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Günaydın ve iyi bayramlar.
Annem babamın elini öperdi. Sülalemizde genel olarak böyle bir adet var. Eski zamanların erkek egemen toplum ve ailenin reisi erkektir kafasıyla şekillenmiş gelenekleri bunlar, elbette saygıyla filan alakası yok. Benim kabul edebileceğim bir şey değil, eşim de o kafada bir insan değil. Öyle illaki elimi öp diye diretecek bir adam olsaydı, önce o ele dişlerimi geçirir, sonra üstüne tuz basar, sonra da kendi elimi öptürürdüm.

Benim annem de babamin elini operdi, babam da annemin alnini. Biz boyle gorduk bana ayri bir huzur veriyor.
Ben de esimin elini opuyorum geleneği surdurmek istiyorum. Bende ayri bir yeri var bu adetin çünkü. Ustunlukle falan alakasi yok. Ha tabi isteyen öper istemeyen opmez.
Bayram bayram gerilmeyin. Guzel guzel bayraminizi gecirin iste. Hayirli bayramlar.

Ben öperdim annemde öperdi şimdi abiminde öpüyorum.öyle yanakları kızararak mutlu oluyor ki ben ve eşi öpünce niye mutlu etmiyim ki.bayanlar olarak zaten evin reisliği mertebeliğini aldık ellerinden bir bu kaldı .eşim gülsün bende güleyim ne güzel :)

Ben öpmezdim.Esimden o konuda bir şakada gelmedi zaten diretmediyse yani saka yaptiysa uzatmanin bir manasi yok

Bu durumu doğal karsilayanlar evde kucuklugunden beri ayni seye defalarca tanik olduklarindan kendi anne ve babalarindan gordugunden cok dogal geliyor hakli olarak
Birak annemi nine ve dedemde oyle sey gormedim ben

Hos vakit gecirip, eglenmek =eş eli opmek onada cok guldum kimbilir ne hos oluyordur

Niye güldün ki, olay espri şeklinde geçtiği için haliyle farklı oluyo eşim hep elini çeker tamam öpme falan diye öyle şakalarız tabi baskıyla olan ayrı ona bişey diyemem, illa olsun diyen bi çift değiliz

Bilmem esin senin elini opup senden harclik alarak eglenebilir miydi acaba sonrada yok ustunluk degil bilmem ne
Neyse herkes kendi bilir ama kilifa gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…