Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlardan beklentiniz şaşırdı. Sekiz aydır çalıştığım yerde doğum tarihimi bilseler şaşırırom. Belli resmiyette insanların kutlama yapması da bana garip geliyor. Benim de inlarınkininkutlamam lazım istemem. İnsanlardan beklentiniz fazla. Onu geçelim.Merhaba herkese öncelikle konuya şurdan başlayayım ben 10 ay önce işe başladım ve bana zaten özel günlerde veya işe başladığım zamanlarda tek çiçek alan kişi eşimdi. Sevgiliyken de evlendikten sonra da bana çiçek alıyordu bazen içinden geliyordu hatta nedensiz alıyordu falan bu işe girişimde çiçek almadı ben çok beklemedim aslında sonradan o da ben unuttum dedi hatırlayınca da geç olmuştu falan. Bende bu zamana kadar girdiğim tüm işlerden ayrıldığım için bu sefer çiçek alma işten ayrılmayayım burda uzun süreli düşünüyorum dedim totem yaptım ama doğum günüm var yıl dönümümüz falan var başka zaman alırsın şirkete çiçek gönderirsin demiştim. Neyse dün benim doğum günümdü ve öncesinde hani işe girerken çiçek almadın ya bu sefer alırsın artık falan dedim yani söylememe rağmen unutmuş dün salak gibi bütün gün telefonun çalmasını bekledim mail bekledim çiçek gelince bina içine almıyorlar falan güvenlikten gidip alıyorsun bütün gün bekledim çiçek falan gelmedi. Akşam ailemle bana kutlama hazırlamışlar kardeşim pasta yapmış yemek hazırlamış eşim de 5 gün önce saç ekimi oldu 10 gün evde kalacak bakımıyla hep ben ilgilendim süreç zorlu her gün kafasını yıkamak gerekiyor köpük sürüp serum sürüp bekletiyoruz falan düz yatması lazım tuzsuz yemek yemesi lazım vs her şeyiyle ben ilgilendim bandajlar varken hatta duşa bile ben soktum. Yani eşim bunları tabii yapıcam ama ben böyle ümitlendim çiçek falan bekleyip tüm gün almayınca çok üzüldüm ve sinirlendim. Üstüne bir de doğum günümü unutan iş arkadaşım hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem deyip tüm gün gelmedi işte de tek olunca iyice sinirlendim. İş arkadaşlarımla küçük bir kutlama yaptık şükür ama benim moralim çok bozuktu gerçekten ailemin yanında belli etmedim ama akşam bütün gün çiçek bekledim falan dedim o da gerçekten ne desen haklısın benim düşüncesizliğim falan dedi ama adam akıllı özür dilemedi. Ben baya konuştum hep böyle olur zaten insanlar beni unutur iş arkadaşım da unuttu falan derken ağladım ve yatağa gittim ona da beni yalnız bırakır mısın dedim ben öyle ağlaya ağlaya tek başıma uyudum. O duşa girdi çıktı falan ben uyuduktan sonra öpmüş vs ama ben hatırlamıyorum bile uyuyordum çünkü. Sabah evden çıkarken se hiçbir şey demedim ona işe geldim yolda beni aradı neden beni öpmedin giderken diye benden doğru düzgün özür bile dilemedin giderken öpmedim diye mi arıyorsun falan dedim. Orda da anlattım bir de akşam tartışırken bana işte bir sürü hazırlık yaptık sana kutladık sen bir çiçeğe takılıp mutsuz oluyorsun sen o zaman maddi şeylere önem veriyorsun amacın çiçeğin fotoğrafını paylaşmak mı falan böyle saçma salak kendini haklı çıkarmak için konuştu iyice sinirlendim. Annem de normal bir döneminde değil saçları yok şu an hala iyileşmedi ondan böyle bir zamana denk geldi takma falan dedi gerçekten kafası delik içinde ama bir hastalığı yok yani bütün gün elinde telefon çiçek alacak paramız da var şükür zaten evde bir gideri yok. Benim amacım öyle hava atmak falan da değildi masamda hiç çiçek olmadı seviyorum insanlara ben de çiçek gönderirim buna özenmek benim de hakkım değil mi insanlara sürekli çiçekler alınıyor yani bu o kadar da büyük bir olay değil. Bir de şu an regl olduğum haftadayım ondan da duygusal ve sinirli olabilirim ama düşünülmek istedim ve artık çiçek dosyasını kapatıyorum dedim bu gündem sonra artık çiçek falan istemiyorum bana alma dedim zaten bir o alıyordu o kadar arkadaşım var ben almama rağmen hiçbiri bana çiçek göndermedi işe girdim diye zaten onlar da artık eskide kaldı görüşmüyorum. sizce çok mu abartıyorum? Üzüntüm nasıl geçer? Bir de şunu düşündüm evlenmeden önce alıyordu yapıyordu şimdi 1.5 sene oldu artık eskisi gibi değer vermiyor mu ? İnsanlar böyle nankördür çünkü götünü bile yıkadığın insanı zamanla gözünde değerleştirir ama bu kişinin en sevdiğin insan olması çok üzüyor
Aynen kendi alıp götirmiyor da telefondan sipariş yani iki dakikalık iş. Enteresan..ben evine gittiğim arkadaşa bile çiçek alırım. Bu kadar basit şeylerGünümüzde erkekler kadinlaştı yeminle alacaklari iki boynu bükük cicek ona da unuttum cart curt zahmet etmeyin beyler onu da biz alalimAyhh icimi dökesim varmış haklısınız ha ben cicek yerine tatliyla daha cok mutlu olurum o ayrı ama düsünülmek önemli olan cicek sadece bir arac
Iki haftadir tanidiginiz insana neden boyle jestler yapiyorsunuz? Biri bana yapsa bunu sahsen samimi bulmazdim ve bunu biraz emrivaki olarak gorurdum. Siz belki boyle jestler yapmayi seviyorsunuz ama herkes bu tarz hareketlerden hoslanmak zorunda degil. Sizin baslattiginiz seylerin devamini getirmek zorunda da degil. Eger bir jest yapiyorsaniz karsiligini beklemeden yapin bence.İş arkadaşımın ben işe girdikten 2 hafta sonra doğum günüydü ve ben ona süpriz yapıp hediye alıp masasına koymuştjm kız bilmesine rağmen birkaç sefer doğum günün 12 siydi dimi demesine rağmen unuttu
Bence de işte düşünmek böyle bir şey ilgi görmek de sevilen bir insanın beklentisi olabilir yani bazısı 12 yaşında mısın yazmış dikkate almıyorum pekAynen kendi alıp götirmiyor da telefondan sipariş yani iki dakikalık iş. Enteresan..ben evine gittiğim arkadaşa bile çiçek alırım. Bu kadar basit şeyler
Ya kutlama benim ailem tarafından yapıldı yani eşim beni ayrı yemeğe götürürdü mesela ya da hediye alırdı ama bu sefer saç ekiminden dolayı bende bir şey istemedim herkes gösterişe takmış çiçek evimize de alıyor ve evde duruyor kimseye gösteriş yapmadım şirkete çiçek gönderse iş arkadaşım zaten izinliydi öyle hava atacağım insan da pek yok zaten kimsenin umrunda da değil ofiste em genç benim çoğunluk 50 yaş üstü yani benim isteğim düşünülmekti sevildiğimi hissetmekti ben çünkü sevdiklerime bunu hissettirmeye çalışıyorum. Bir arkadaşım mesela istediği bir şeyi varsa aylar öncesinden aklımda tutup onu alıyorum falan bence siz hiç sevilmemişsiniz çünkü bu çocukluk değilBir çiçek için mi bunca tantana ? İş arkadaşlarınıza gösteriş yapamadınız diye üzüldünüz herhalde kıyamam.Ben olsam bin kere söylerse birisi alacağım varsa da almam içimden gelmez.Size verdiği değeri eşyayla ölçnmek mantıksız bu sefer almaz başka zaman alır çocuk gibisiniz gerçekten.
Sizinle yaşayanlara sabır diliyorum insanlar kutlama yapmış yine de yaranamamış.
Neden insanların sizi sevmesini,size birşeyler yapmasını bekliyorsunuz? İnsanların size zoraki bir şey yapması ne kadar içten ya da samimi olabilir ki? Eşin de olsa kendi ağzınla istediğin bir hediyenin ne önemi olabilir ki? Ya da sana çiçek alınınca o solan çiçek ne kadar seni değerli kılar ki?Merhaba herkese öncelikle konuya şurdan başlayayım ben 10 ay önce işe başladım ve bana zaten özel günlerde veya işe başladığım zamanlarda tek çiçek alan kişi eşimdi. Sevgiliyken de evlendikten sonra da bana çiçek alıyordu bazen içinden geliyordu hatta nedensiz alıyordu falan bu işe girişimde çiçek almadı ben çok beklemedim aslında sonradan o da ben unuttum dedi hatırlayınca da geç olmuştu falan. Bende bu zamana kadar girdiğim tüm işlerden ayrıldığım için bu sefer çiçek alma işten ayrılmayayım burda uzun süreli düşünüyorum dedim totem yaptım ama doğum günüm var yıl dönümümüz falan var başka zaman alırsın şirkete çiçek gönderirsin demiştim. Neyse dün benim doğum günümdü ve öncesinde hani işe girerken çiçek almadın ya bu sefer alırsın artık falan dedim yani söylememe rağmen unutmuş dün salak gibi bütün gün telefonun çalmasını bekledim mail bekledim çiçek gelince bina içine almıyorlar falan güvenlikten gidip alıyorsun bütün gün bekledim çiçek falan gelmedi. Akşam ailemle bana kutlama hazırlamışlar kardeşim pasta yapmış yemek hazırlamış eşim de 5 gün önce saç ekimi oldu 10 gün evde kalacak bakımıyla hep ben ilgilendim süreç zorlu her gün kafasını yıkamak gerekiyor köpük sürüp serum sürüp bekletiyoruz falan düz yatması lazım tuzsuz yemek yemesi lazım vs her şeyiyle ben ilgilendim bandajlar varken hatta duşa bile ben soktum. Yani eşim bunları tabii yapıcam ama ben böyle ümitlendim çiçek falan bekleyip tüm gün almayınca çok üzüldüm ve sinirlendim. Üstüne bir de doğum günümü unutan iş arkadaşım hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem deyip tüm gün gelmedi işte de tek olunca iyice sinirlendim. İş arkadaşlarımla küçük bir kutlama yaptık şükür ama benim moralim çok bozuktu gerçekten ailemin yanında belli etmedim ama akşam bütün gün çiçek bekledim falan dedim o da gerçekten ne desen haklısın benim düşüncesizliğim falan dedi ama adam akıllı özür dilemedi. Ben baya konuştum hep böyle olur zaten insanlar beni unutur iş arkadaşım da unuttu falan derken ağladım ve yatağa gittim ona da beni yalnız bırakır mısın dedim ben öyle ağlaya ağlaya tek başıma uyudum. O duşa girdi çıktı falan ben uyuduktan sonra öpmüş vs ama ben hatırlamıyorum bile uyuyordum çünkü. Sabah evden çıkarken se hiçbir şey demedim ona işe geldim yolda beni aradı neden beni öpmedin giderken diye benden doğru düzgün özür bile dilemedin giderken öpmedim diye mi arıyorsun falan dedim. Orda da anlattım bir de akşam tartışırken bana işte bir sürü hazırlık yaptık sana kutladık sen bir çiçeğe takılıp mutsuz oluyorsun sen o zaman maddi şeylere önem veriyorsun amacın çiçeğin fotoğrafını paylaşmak mı falan böyle saçma salak kendini haklı çıkarmak için konuştu iyice sinirlendim. Annem de normal bir döneminde değil saçları yok şu an hala iyileşmedi ondan böyle bir zamana denk geldi takma falan dedi gerçekten kafası delik içinde ama bir hastalığı yok yani bütün gün elinde telefon çiçek alacak paramız da var şükür zaten evde bir gideri yok. Benim amacım öyle hava atmak falan da değildi masamda hiç çiçek olmadı seviyorum insanlara ben de çiçek gönderirim buna özenmek benim de hakkım değil mi insanlara sürekli çiçekler alınıyor yani bu o kadar da büyük bir olay değil. Bir de şu an regl olduğum haftadayım ondan da duygusal ve sinirli olabilirim ama düşünülmek istedim ve artık çiçek dosyasını kapatıyorum dedim bu gündem sonra artık çiçek falan istemiyorum bana alma dedim zaten bir o alıyordu o kadar arkadaşım var ben almama rağmen hiçbiri bana çiçek göndermedi işe girdim diye zaten onlar da artık eskide kaldı görüşmüyorum. sizce çok mu abartıyorum? Üzüntüm nasıl geçer? Bir de şunu düşündüm evlenmeden önce alıyordu yapıyordu şimdi 1.5 sene oldu artık eskisi gibi değer vermiyor mu ? İnsanlar böyle nankördür çünkü götünü bile yıkadığın insanı zamanla gözünde değerleştirir ama bu kişinin en sevdiğin insan olması çok üzüyor
ahahah çok komiksiniz gerçekten ben sizin gibi yüz kere söylemeden çiçekte alındı başka hediyeler de.Sevgilimle tanıştığımızda 10 gün olmuştu doğum günümde altın bileklik aldıYa kutlama benim ailem tarafından yapıldı yani eşim beni ayrı yemeğe götürürdü mesela ya da hediye alırdı ama bu sefer saç ekiminden dolayı bende bir şey istemedim herkes gösterişe takmış çiçek evimize de alıyor ve evde duruyor kimseye gösteriş yapmadım şirkete çiçek gönderse iş arkadaşım zaten izinliydi öyle hava atacağım insan da pek yok zaten kimsenin umrunda da değil ofiste em genç benim çoğunluk 50 yaş üstü yani benim isteğim düşünülmekti sevildiğimi hissetmekti ben çünkü sevdiklerime bunu hissettirmeye çalışıyorum. Bir arkadaşım mesela istediği bir şeyi varsa aylar öncesinden aklımda tutup onu alıyorum falan bence siz hiç sevilmemişsiniz çünkü bu çocukluk değil
Bana bu doğumgünlerine bu kadar önem vermek ergenlikten sonra özellikle değişik geliyor ya.Evet beklentiye giriyorum verdiğim değeri görmek istiyorum neden böyle bilmiyorum insanlara çok duygusal yaklaşıyorum terapi alıcam sanırım . İş arkadaşımın ben işe girdikten 2 hafta sonra doğum günüydü ve ben ona süpriz yapıp hediye alıp masasına koymuştjm kız bilmesine rağmen birkaç sefer doğum günün 12 siydi dimi demesine rağmen unuttu ve işi bana kitledi onun yüzünden geç çıktım işten. Bir de şirketten hikaye atınca görüp aa doğum günün bugünmüydü diyor yani bilemiyorum çok takıyorum insanları ya gereksiz
Allah adama sabir versinMerhaba herkese öncelikle konuya şurdan başlayayım ben 10 ay önce işe başladım ve bana zaten özel günlerde veya işe başladığım zamanlarda tek çiçek alan kişi eşimdi. Sevgiliyken de evlendikten sonra da bana çiçek alıyordu bazen içinden geliyordu hatta nedensiz alıyordu falan bu işe girişimde çiçek almadı ben çok beklemedim aslında sonradan o da ben unuttum dedi hatırlayınca da geç olmuştu falan. Bende bu zamana kadar girdiğim tüm işlerden ayrıldığım için bu sefer çiçek alma işten ayrılmayayım burda uzun süreli düşünüyorum dedim totem yaptım ama doğum günüm var yıl dönümümüz falan var başka zaman alırsın şirkete çiçek gönderirsin demiştim. Neyse dün benim doğum günümdü ve öncesinde hani işe girerken çiçek almadın ya bu sefer alırsın artık falan dedim yani söylememe rağmen unutmuş dün salak gibi bütün gün telefonun çalmasını bekledim mail bekledim çiçek gelince bina içine almıyorlar falan güvenlikten gidip alıyorsun bütün gün bekledim çiçek falan gelmedi. Akşam ailemle bana kutlama hazırlamışlar kardeşim pasta yapmış yemek hazırlamış eşim de 5 gün önce saç ekimi oldu 10 gün evde kalacak bakımıyla hep ben ilgilendim süreç zorlu her gün kafasını yıkamak gerekiyor köpük sürüp serum sürüp bekletiyoruz falan düz yatması lazım tuzsuz yemek yemesi lazım vs her şeyiyle ben ilgilendim bandajlar varken hatta duşa bile ben soktum. Yani eşim bunları tabii yapıcam ama ben böyle ümitlendim çiçek falan bekleyip tüm gün almayınca çok üzüldüm ve sinirlendim. Üstüne bir de doğum günümü unutan iş arkadaşım hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem deyip tüm gün gelmedi işte de tek olunca iyice sinirlendim. İş arkadaşlarımla küçük bir kutlama yaptık şükür ama benim moralim çok bozuktu gerçekten ailemin yanında belli etmedim ama akşam bütün gün çiçek bekledim falan dedim o da gerçekten ne desen haklısın benim düşüncesizliğim falan dedi ama adam akıllı özür dilemedi. Ben baya konuştum hep böyle olur zaten insanlar beni unutur iş arkadaşım da unuttu falan derken ağladım ve yatağa gittim ona da beni yalnız bırakır mısın dedim ben öyle ağlaya ağlaya tek başıma uyudum. O duşa girdi çıktı falan ben uyuduktan sonra öpmüş vs ama ben hatırlamıyorum bile uyuyordum çünkü. Sabah evden çıkarken se hiçbir şey demedim ona işe geldim yolda beni aradı neden beni öpmedin giderken diye benden doğru düzgün özür bile dilemedin giderken öpmedim diye mi arıyorsun falan dedim. Orda da anlattım bir de akşam tartışırken bana işte bir sürü hazırlık yaptık sana kutladık sen bir çiçeğe takılıp mutsuz oluyorsun sen o zaman maddi şeylere önem veriyorsun amacın çiçeğin fotoğrafını paylaşmak mı falan böyle saçma salak kendini haklı çıkarmak için konuştu iyice sinirlendim. Annem de normal bir döneminde değil saçları yok şu an hala iyileşmedi ondan böyle bir zamana denk geldi takma falan dedi gerçekten kafası delik içinde ama bir hastalığı yok yani bütün gün elinde telefon çiçek alacak paramız da var şükür zaten evde bir gideri yok. Benim amacım öyle hava atmak falan da değildi masamda hiç çiçek olmadı seviyorum insanlara ben de çiçek gönderirim buna özenmek benim de hakkım değil mi insanlara sürekli çiçekler alınıyor yani bu o kadar da büyük bir olay değil. Bir de şu an regl olduğum haftadayım ondan da duygusal ve sinirli olabilirim ama düşünülmek istedim ve artık çiçek dosyasını kapatıyorum dedim bu gündem sonra artık çiçek falan istemiyorum bana alma dedim zaten bir o alıyordu o kadar arkadaşım var ben almama rağmen hiçbiri bana çiçek göndermedi işe girdim diye zaten onlar da artık eskide kaldı görüşmüyorum. sizce çok mu abartıyorum? Üzüntüm nasıl geçer? Bir de şunu düşündüm evlenmeden önce alıyordu yapıyordu şimdi 1.5 sene oldu artık eskisi gibi değer vermiyor mu ? İnsanlar böyle nankördür çünkü götünü bile yıkadığın insanı zamanla gözünde değerleştirir ama bu kişinin en sevdiğin insan olması çok üzüyor
Ben okurken boğuldum adam napsin ozellike çiçek almamasini bne soylerim evde solup gidiyor saksı da alsa bakamıyorum vs zaten içinden gelerek yapmiyorsa sen agzinla istiyosan anlami da kalmiyor baskalarini bilmem ama ke di fikrim bu doğum günü sevgililer günü falan cok sacma be içinden gelerek herhangi bir gün anlamli bir hediye vs alınması daha mantıklı ben iki gune solup gidecek ciceklerin alinmasini para tuzagindan baska birseu olarak görmüyorumMerhaba herkese öncelikle konuya şurdan başlayayım ben 10 ay önce işe başladım ve bana zaten özel günlerde veya işe başladığım zamanlarda tek çiçek alan kişi eşimdi. Sevgiliyken de evlendikten sonra da bana çiçek alıyordu bazen içinden geliyordu hatta nedensiz alıyordu falan bu işe girişimde çiçek almadı ben çok beklemedim aslında sonradan o da ben unuttum dedi hatırlayınca da geç olmuştu falan. Bende bu zamana kadar girdiğim tüm işlerden ayrıldığım için bu sefer çiçek alma işten ayrılmayayım burda uzun süreli düşünüyorum dedim totem yaptım ama doğum günüm var yıl dönümümüz falan var başka zaman alırsın şirkete çiçek gönderirsin demiştim. Neyse dün benim doğum günümdü ve öncesinde hani işe girerken çiçek almadın ya bu sefer alırsın artık falan dedim yani söylememe rağmen unutmuş dün salak gibi bütün gün telefonun çalmasını bekledim mail bekledim çiçek gelince bina içine almıyorlar falan güvenlikten gidip alıyorsun bütün gün bekledim çiçek falan gelmedi. Akşam ailemle bana kutlama hazırlamışlar kardeşim pasta yapmış yemek hazırlamış eşim de 5 gün önce saç ekimi oldu 10 gün evde kalacak bakımıyla hep ben ilgilendim süreç zorlu her gün kafasını yıkamak gerekiyor köpük sürüp serum sürüp bekletiyoruz falan düz yatması lazım tuzsuz yemek yemesi lazım vs her şeyiyle ben ilgilendim bandajlar varken hatta duşa bile ben soktum. Yani eşim bunları tabii yapıcam ama ben böyle ümitlendim çiçek falan bekleyip tüm gün almayınca çok üzüldüm ve sinirlendim. Üstüne bir de doğum günümü unutan iş arkadaşım hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem deyip tüm gün gelmedi işte de tek olunca iyice sinirlendim. İş arkadaşlarımla küçük bir kutlama yaptık şükür ama benim moralim çok bozuktu gerçekten ailemin yanında belli etmedim ama akşam bütün gün çiçek bekledim falan dedim o da gerçekten ne desen haklısın benim düşüncesizliğim falan dedi ama adam akıllı özür dilemedi. Ben baya konuştum hep böyle olur zaten insanlar beni unutur iş arkadaşım da unuttu falan derken ağladım ve yatağa gittim ona da beni yalnız bırakır mısın dedim ben öyle ağlaya ağlaya tek başıma uyudum. O duşa girdi çıktı falan ben uyuduktan sonra öpmüş vs ama ben hatırlamıyorum bile uyuyordum çünkü. Sabah evden çıkarken se hiçbir şey demedim ona işe geldim yolda beni aradı neden beni öpmedin giderken diye benden doğru düzgün özür bile dilemedin giderken öpmedim diye mi arıyorsun falan dedim. Orda da anlattım bir de akşam tartışırken bana işte bir sürü hazırlık yaptık sana kutladık sen bir çiçeğe takılıp mutsuz oluyorsun sen o zaman maddi şeylere önem veriyorsun amacın çiçeğin fotoğrafını paylaşmak mı falan böyle saçma salak kendini haklı çıkarmak için konuştu iyice sinirlendim. Annem de normal bir döneminde değil saçları yok şu an hala iyileşmedi ondan böyle bir zamana denk geldi takma falan dedi gerçekten kafası delik içinde ama bir hastalığı yok yani bütün gün elinde telefon çiçek alacak paramız da var şükür zaten evde bir gideri yok. Benim amacım öyle hava atmak falan da değildi masamda hiç çiçek olmadı seviyorum insanlara ben de çiçek gönderirim buna özenmek benim de hakkım değil mi insanlara sürekli çiçekler alınıyor yani bu o kadar da büyük bir olay değil. Bir de şu an regl olduğum haftadayım ondan da duygusal ve sinirli olabilirim ama düşünülmek istedim ve artık çiçek dosyasını kapatıyorum dedim bu gündem sonra artık çiçek falan istemiyorum bana alma dedim zaten bir o alıyordu o kadar arkadaşım var ben almama rağmen hiçbiri bana çiçek göndermedi işe girdim diye zaten onlar da artık eskide kaldı görüşmüyorum. sizce çok mu abartıyorum? Üzüntüm nasıl geçer? Bir de şunu düşündüm evlenmeden önce alıyordu yapıyordu şimdi 1.5 sene oldu artık eskisi gibi değer vermiyor mu ? İnsanlar böyle nankördür çünkü götünü bile yıkadığın insanı zamanla gözünde değerleştirir ama bu kişinin en sevdiğin insan olması çok üzüyor
Ben okurken boğuldum adam napsin ozellike çiçek almamasini bne soylerim evde solup gidiyor saksı da alsa bakamıyorum vs zaten içinden gelerek yapmiyorsa sen agzinla istiyosan anlami da kalmiyor baskalarini bilmem ama ke di fikrim bu doğum günü sevgililer günü falan cok sacma be içinden gelerek herhangi bir gün anlamli bir hediye vs alınması daha mantıklı ben iki gune solup gidecek ciceklerin alinmasini para tuzagindan baska birseu olarak görmüyorum