Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim 16 nisan. Yeni yeni baş dönmem falan oluyo sık sık akıntım oluyo. Psikolojik mi diyorum ama hemen ümitlenmek istemiyorum belli olur mu ki şimdiden
ya regl için de aynı olduğundan. aslında fizyolojik belirtiler bence inşallah daha fazla takılmadan gelsinler:KK66:

Cok sevindim kuzum bana da dua et nolur bat yarın iş çıkışı test alacağım ınsallah bende goreyim usandim bıktım tek cizgiden 2.5 yil oldu kokusuna hasret duyali ...
Sağolasın canım
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bizler gibi bebek isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Bizde şurada şu kadar haftalik hamileynisim falan dicez mi acaba yaa:dua:
Diyeceksiniz inşallahhhhh, ama inan var yaa hiç takmadığın zaman oluyor, ilk üç ay taktım ovulasyon testleri bilmem ne eşimi darladım bunalttım, son ay hiç umrum olmadı ve tek ilişkiyle yani. Şoklara girmiştim :-):-):-)

bir güzel haberden bende o zaman doktora gidemedim yalnış hastane anlamışız poliklinik başka yerdeymiş falan diğerine yetişemedik. Çok sinirlendim. Test aldım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür binlerce şükürler olsun Rabbim hepimizi bazarlardan korusun :nazar: isteyen herkese nasip etsin bir an önce bundan sonra hep bu şekilde hergün dua edeceğim canlarım. Haftaya salıda kontrele gideceğim hem o zamana kadar inşallah kesede görünür. İnşallah sorunsuz sağlıksız alırız bebişlerimizi kucağımıza. Hepinize dualarınızdan ötürü çoook teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin. Pko ve haşimato sahibi olarak Rabbim bu günleri yaşattı herşeyin bir zamanı var demekki. Hayırlısını istedim hep ama hala korkum var tabi henüz kese görmedik kalp atışı duymadık bakalım o sevinçlerde nasip olur umarım. ❤️❤️❤️

X