Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18 nisana çok var fakat belim sırtım kopuyor, göğüslerim büyüdü şimdiden 3 nisanda sağ kasıkta çok ağrım oldu ertesi gün solda hafif derecede oldu, insan umutlanıyor işte acaba mı diyorum. adet belirtileriyle de uyumlu olunca.. yine regl olacağım diyorum.. hayırlısı bakalım.

Kızlar ben kan verdim sonu 8.93 pozitif ama kimyasal oluyor sanırım çok fena adet sancısı var sizce gebelik olsa böyle sancı olurmu olmadım daha ama olucak gibi

Son düzenleme:
Kızlar ben kan verdim sonu 8.93 pozitif ama kimyasal oluyor sanırım çok fena adet sancısı var sizce heleki olsa böyle sancı olurmu
Canm seni üzmek istemem ama benmde 9 cktı iki gün snra 8 cktı kimyasal oldu ama şükür şimdi tekrar hamle kaldm hiç üzülme diğer aya hemen hamile kaldm sende kalrsn inş:)

Bende öyle tahmin ettim canım daha öncede 12 çıktı adet olmuştum ağrım var zaten ama daha küçük değerler ciki gebelini devam edenlere var o ndan insan ümit ediyor

Bende öyle tahmin ettim canım daha öncede 12 çıktı adet olmuştum ağrım var zaten ama daha küçük değerler ciki gebelini devam edenlere var o ndan insan ümit ediyor
Bende senn gibi öleydim canm ama sonra anldm olmaddgnı düzensiz gitti ve adet oldum o zaman şükrettim rabbime diğer aya sağlıklı vebelgm oldu minigim geldi bak sennde ole olur canm ondan sen üzülme şükret rabbime :)

Arkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
Cok sevindim kuzum bana da dua et nolur bat yarın iş çıkışı test alacağım ınsallah bende goreyim usandim bıktım tek cizgiden 2.5 yil oldu kokusuna hasret duyali ...

Ayy benim yarın kontrolüm var yumurtalar buyuduyse iğne yapılacak iki hafta sonra benimde test telaşı başlar Allah'ım hayırlısıni versin

X