İnşallah çift çizgi görürsün bize güzel haberi verirsin tatlımAyyu dua edin kızlaaarrr çok heyecanlandım.. bu defa ne umut var ne umutsuzluk bambaşka bi his var içimde
Erken gebelik testleri guvenılmez bende cıft ciZgi çıkmıştı ama gebe degıldım.ogluma kardeş düşünüyoruz bakalımBiliyodum aslında çıkmıcağını ama bazen okuyorum çıktı diye, o yüzden bi anlık gaza geldiminternette gezerken gördüm güya ilişkiden 5 gün sonra belli eden bir test varmış ovula ultra erken gebelik testi onu mu yapsam diye düşünüyorum şimdi
inşallahHayırlısı kuzum bir dahaki ay olur inşallah
inşallah canım evet en önemlisi sağlıklı olmasısağlık olsun canım içini ferah tut rabbim doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin en önemlisi o..
Test yapmismiydin tatlim?Kızlar doktora gittim bugün ultrasonda hiç bir şey görünmüyo dedi . Beta hcg yapalım dedi sonucu bir türlü alamadım . Yarına kaldı sanırım internetten de göremiyorum . Hayırlısı olsun diyorum artık
Teste pozitif mi çıkmıştı canım daha erkendir ki ultrason için bence görünmemesi normal saankiKızlar doktora gittim bugün ultrasonda hiç bir şey görünmüyo dedi . Beta hcg yapalım dedi sonucu bir türlü alamadım . Yarına kaldı sanırım internetten de göremiyorum . Hayırlısı olsun diyorum artık
Evet canım normal ultrasonda çıkmaz ben ikizlerimi iki haftalıkken ögrendim hemen doktora gitmiştim gozukmemisti 4.haftada gözüktü :) takma yani sabır canmTeste pozitif mi çıkmıştı canım daha erkendir ki ultrason için bence görünmemesi normal saanki
Aaa ne guzel hamilesin gozun aydin tatlım :) ne gibi tuhaflıklar vardı vücudundaKızlarrr aranıza yeni katıldım. Bat 7 nisan. Tuhaflıklar var vucudumda gebelik testi yaptım. Bu kadar erken sürede böyle net çizgi bana tuhaf geldi akşama tekrar yapıcam inanamadım bu teste
MaşallahKızlarrr aranıza yeni katıldım. Bat 7 nisan. Tuhaflıklar var vucudumda gebelik testi yaptım. Bu kadar erken sürede böyle net çizgi bana tuhaf geldi akşama tekrar yapıcam inanamadım bu teste
Of ya ne zor günler inşallah hamilesindir canim ya insan kafayı yer gibi oluyor ben hiç umutlu degilim nedense hiç içimde sevinç heyecan falan yok cok sinir bozucuKızlar çok afedersiniz akıntım yoğunlaştı benim bilmiyorum ya umutlanmakta istemiyorum oyy son 2 gün kaldı. Böyle şeffaf değil bazen sarı bazen beyaz krem gibi
Hemde nasılOf ya ne zor günler inşallah hamilesindir canim ya insan kafayı yer gibi oluyor ben hiç umutlu degilim nedense hiç içimde sevinç heyecan falan yok cok sinir bozucu
Bence hamilesin. Aynı belirtiler ben düşük yapmasan önce olmuştu kısa süreli baş dönmeleri. Göğüs hassasiyeti. Özellikle yumurtlama zamanından başlayıp devam eden kasık sancısı gibi birşey...Canımm benim teşekkür ederim ama hala emin değilim. Kasık ağrım yumurtlama döneminden sonra inanılmaz coştu göğüslerim felaket ağrıyor, anlık baş dönmeşerim var 3 snye sürüyor bitiyor aşırı yorugunum ayaklarım titreme durumunda hep oturmak istiyorum bu kadar erken belli olur mu sence ya . Hala şoktadayım desem yeridir. Tek ilişki olmuştu o dönemde hiç ümidim yoktu zaten bakalım tekrar test yapcam yine atarım o da böyle çıkarsa yarın doğruca kan testine.