Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok net tebrik ederim Darısı başımızaAyyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Ayyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Gözün aydın İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın :)Ayyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Gebelik testlerinde pozitifin yanılma payı çok düşüktür. Bat 7 nisan demişsin. Bu erken gebelik testi midir? Eğer erken gebelik testi değilse çoğul gebelik bile olabileceğini düşünüyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAyyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Benim de bat 9 nisan çift çizgiyi görünce heyecanlandım bu gazla 2 gün sonra testlere başlarım.
Yanlız bazen erkenden gostermeye biliyor bu riskide göz önünde bulundur bence benimde 8 nisan ama hiç girmeyeceğim o işlere neme lazım adet olmazsam yaparım ben :)Benim de bat 9 nisan çift çizgiyi görünce heyecanlandım bu gazla 2 gün sonra testlere başlarım.
Uzun zaman olunca insanda sabır kalmıyor herhalde hadi ben de bi kaç gün daha bekleyeyim bari. Tek çizgiyi görünce de moral bozuluyor haklısınYanlız bazen erkenden gostermeye biliyor bu riskide göz önünde bulundur bence benimde 8 nisan ama hiç girmeyeceğim o işlere neme lazım adet olmazsam yaparım ben :)
Güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım. Hemen yaz bize deKızlarr şimdi kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkıcak bakalım beta ya göre hee şey belli olcak
Yazdıklarını inan kendim yaşıyomuşm gibi ağlayarak okudum inşallah bende bigün eşimi mutluluktan ağlatırım Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum Rabbim sana acısını göstermesin anne babasına hayırlı evlat Allaha layık kul olur inşallah kuzummm benimKızlar herkese merhaba giremedim dün öncelikle hepinize çok teşekkür ederim birlikte heycanlandık mutlu haberi birlikte aldık Allah razı olsun hepinizden , inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese verir nasip eder, eşime söyledim yemekte o kadar mutlu oldu ki havalara uçtu mutluluktan ağladı çok güzeldi , sonra sabah test aldık yine test yaptım pozitif çıktı toplamda 3 tane test yapmış oldum ve hemen folik asite başladım, yaşadığımız yerde hastaneye gitmek biraz sıkıntılı o yüzden daha gidenedim 2 hafta sonra başka bi şehire gideceğiz orada gideceğim o yüzden bi uzmana sorduk hemen gitmelimiyiz diye bi şikayet olmadığı sürece gerek yok 2 hafta sınra hem usg de kalp atışını da duyarsınuz şuan çok erken zaten dedi öyle yapacağız, tek şikayetim çok ama çook halsizim sürekli uykum geliyor geceleri özellikle elim kolum kalkmıyor normalmmi acaba, onun dışında akıntı bulantı yok daha inşallah buda normaldir.
Haklısın ama işte o testin başında hadi nolur nolur deyip çift çizgiyi görememek cok kötü adet oldugum an bile daha az yıkılıyorum ben hayırlısı olsun ya herseyde bi hayır var verende o vermeyende Allah büyükUzun zaman olunca insanda sabır kalmıyor herhalde hadi ben de bi kaç gün daha bekleyeyim bari. Tek çizgiyi görünce de moral bozuluyor haklısın
tebriklerAyyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Kızlar neden cevap vermiyorsunuz ??
Kızlar neden cevap vermiyorsunuz ??
Bende onu anlamaya çalışıyodum sanırsam ovü müNe testi bu ovu mu gebelik mi
Akıntı yumurtanın çatladığı anlamına geliyor kuzum yani bugünden itibaren birer gün ara ile ilişkiye başlycaksn adet gününe kadatBirde akıntı geldi doğurganlık dönemi başladığında mı başlıyor ??