Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 57
Ayyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Gebelik testlerinde pozitifin yanılma payı çok düşüktür. Bat 7 nisan demişsin. Bu erken gebelik testi midir? Eğer erken gebelik testi değilse çoğul gebelik bile olabileceğini düşünüyorum :KK76: sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Gebelik testlerinde pozitifin yanılma payı çok düşüktür. Bat 7 nisan demişsin. Bu erken gebelik testi midir? Eğer erken gebelik testi değilse çoğul gebelik bile olabileceğini düşünüyorum :KK76: sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Cok doğru olabilir gerçekten erken gebelik :halay: C Cgdm11

Benim de bat 9 nisan çift çizgiyi görünce heyecanlandım :halay: bu gazla 2 gün sonra testlere başlarım.
Yanlız bazen erkenden gostermeye biliyor bu riskide göz önünde bulundur bence benimde 8 nisan ama hiç girmeyeceğim o işlere neme lazım adet olmazsam yaparım ben :)

Kızlarr şimdi kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkıcak bakalım beta ya göre hee şey belli olcak :KK51::KK51:

Yanlız bazen erkenden gostermeye biliyor bu riskide göz önünde bulundur bence benimde 8 nisan ama hiç girmeyeceğim o işlere neme lazım adet olmazsam yaparım ben :)
Uzun zaman olunca insanda sabır kalmıyor herhalde :110:hadi ben de bi kaç gün daha bekleyeyim bari. Tek çizgiyi görünce de moral bozuluyor haklısın

Kızlar herkese merhaba giremedim dün öncelikle hepinize çok teşekkür ederim birlikte heycanlandık mutlu haberi birlikte aldık Allah razı olsun hepinizden , inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese verir nasip eder, eşime söyledim yemekte o kadar mutlu oldu ki havalara uçtu mutluluktan ağladı çok güzeldi , sonra sabah test aldık yine test yaptım pozitif çıktı toplamda 3 tane test yapmış oldum ve hemen folik asite başladım, yaşadığımız yerde hastaneye gitmek biraz sıkıntılı o yüzden daha gidenedim 2 hafta sonra başka bi şehire gideceğiz orada gideceğim o yüzden bi uzmana sorduk hemen gitmelimiyiz diye bi şikayet olmadığı sürece gerek yok 2 hafta sınra hem usg de kalp atışını da duyarsınuz şuan çok erken zaten dedi öyle yapacağız, tek şikayetim çok ama çook halsizim sürekli uykum geliyor geceleri özellikle elim kolum kalkmıyor normalmmi acaba, onun dışında akıntı bulantı yok daha inşallah buda normaldir.
Yazdıklarını inan kendim yaşıyomuşm gibi ağlayarak okudum inşallah bende bigün eşimi mutluluktan ağlatırım Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum Rabbim sana acısını göstermesin anne babasına hayırlı evlat Allaha layık kul olur inşallah kuzummm benim:KK200::dua:

Uzun zaman olunca insanda sabır kalmıyor herhalde :110:hadi ben de bi kaç gün daha bekleyeyim bari. Tek çizgiyi görünce de moral bozuluyor haklısın
Haklısın ama işte o testin başında hadi nolur nolur deyip çift çizgiyi görememek cok kötü adet oldugum an bile daha az yıkılıyorum ben hayırlısı olsun ya herseyde bi hayır var verende o vermeyende Allah büyük :KK66:

X