- 11 Mart 2018
- 193
- 111
- 34
Evet ovulasyon testi kullandınız mı siz
Maşallah çok iyi canm allah tamamina erdirsin inşallahKızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç
Peki test negatif gösterse ve bende akıntı olsa da mı bu çatladı anlamına geliyo test baya kafamı karıştırıyor resim attım pozitif değildir sanırım değil mi
Kızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç
Yok cnm test yapmadım en son cuma yaptım negatiftiTest yapmismiydin tatlim?
İdrar 3 gün önce. Negatifti cnmTeste pozitif mi çıkmıştı canım daha erkendir ki ultrason için bence görünmemesi normal saanki
Beta hcg için kan verdim sonucu öğrenemedi. Bir türlüEvet canım normal ultrasonda çıkmaz ben ikizlerimi iki haftalıkken ögrendim hemen doktora gitmiştim gozukmemisti 4.haftada gözüktü :) takma yani sabır canmesenglvedat
Bugün 13.günüm dü canım 8.günümden beri bünyesi yapıyorum senin kaç günde bir adetin ? Ve senin ne zaman. Başladı yumurtlamaya kaç gün ? Ben dün olduysam 2 gün sonra mı yumurtluyo ve kasık ağrılarım arada devam ediyo bu yüzden mı ?Evet canım kullandım bu ay ama silik hala yani ilk 5 dk da ikisi de kopkoyu olması gerekiyor koyu olduğu gün yumurtlama oluyo ya da olacak demek yapmaya devam et koyulaşacak kaçıncı günün bugün
Inşallah kan testin pozitiv olur canim.Yok cnm test yapmadım en son cuma yaptım negatifti
Kuzumm iki gün sonra tekrar yap bi istersen yükselmesine göre bakalım
Kızlar nolur cevap verin delircemmm.. ay bu miratech marka erken gebelik testini yaptım.. silik çizgi bile yoktu.. bat 31 marttı.. nasıl üzüldüm ne kadar ağladım.. sonra bari adet olsam falan dedim.. eşim de kolumdan tuttu götürdü kan testine.. değerim 1,57 çıktı.. biliyorum gebelik için çok çok düşük.. ama daha öncekilerde hep 0.100 çıkardı.. yani adetin gecikmesine de bakınca ne düşüneceğimi şaşırdım.. sizce bu ne demek?
Maşallah tatlim.Allah sağlicakla kucağina almayi nasip etsin.Kızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç
Bugün 13.günüm dü canım 8.günümden beri bünyesi yapıyorum senin kaç günde bir adetin ? Ve senin ne zaman. Başladı yumurtlamaya kaç gün ? Ben dün olduysam 2 gün sonra mı yumurtluyo ve kasık ağrılarım arada devam ediyo bu yüzden mı ?
Canim olumsuz konusmak istemem ama 1.57cok dusuk bi sonuc.
Kızlar nolur cevap verin delircemmm.. ay bu miratech marka erken gebelik testini yaptım.. silik çizgi bile yoktu.. bat 31 marttı.. nasıl üzüldüm ne kadar ağladım.. sonra bari adet olsam falan dedim.. eşim de kolumdan tuttu götürdü kan testine.. değerim 1,57 çıktı.. biliyorum gebelik için çok çok düşük.. ama daha öncekilerde hep 0.100 çıkardı.. yani adetin gecikmesine de bakınca ne düşüneceğimi şaşırdım.. sizce bu ne demek?
Dün değerlendirdim bugün yapacaktık ama sperm yönden ertesi güne bıraktık ne zaman pozitif görürsem hem o gün hem ertesi günü değerlendirecezz rabbim inşallah isteyen herkese nasip ederrBenim akıntı gelmeye başladıktan 2 gün sonra çift çizgiyi gördüm ve o gün de yoğun geldi zaten ama tabi herkesin bünyesi farklı testi yapmaya devam et koyulaşacaktır stres yapma kiminin erken kiminin geç oluyor yumurtlama hem bu günleri gün aşırı değerlendir hem de teste devam et
Kuzumm iki gün sonra tekrar yap bi istersen yükselmesine göre bakalım
Rabbim senin yüzünü de güldürsün canım inşallah çift çizgiyi görürsünAy nolur dua edin nolurgerçekten şu an ne düşüneceğimi şaşırdım.. ben bu kadar tuhaf olmuşken çift çizgi görenler, hamilelik sonucunu alanlar kimbilit nasıl mutlu oluyorlardır..
Dün değerlendirdim bugün yapacaktık ama sperm yönden ertesi güne bıraktık ne zaman pozitif görürsem hem o gün hem ertesi günü değerlendirecezz rabbim inşallah isteyen herkese nasip ederr