Benim arkadaşımda hamileydi ve kan testinde dahi çıkmamıştı yaklaşık 5 gün sonra adet olmayınca tabi senin gibi tekrar idrar testiyle öğrendi. belki bu ay yumurtlama zamanın gecikmiştir haliyle döllenmede geç olmuşturİnşallah canım inşallah
Ay ne olacak bizim bu halimiz, test alıp yek çizgi görmelere doymadımKorkuyorum net bir şekilde negatif almaktan sanırım.. haftasonum nasıl geçti bilmiyorum kan versem mi vermesem mi diye düşünmekten delirdim..
Canım herşey normal mi peki iki yıl diyorsun doktora gittin mi bişey dedi miAy ne olacak bizim bu halimiz, test alıp yek çizgi görmelere doymadımha arada kan vermişliğimde vardır 2 yıldır 0,01 ler ah ah Allahım fazla yorulmadan nasip eder inşallah hepimize
Bir de kızlar yumurtlama tarihinden 14 gün sonra mı adet olunuyo yumurtlama çatladıktan sonra mı 14 gün saymalı??
Çok gittim canım, çikolata kisti var bende eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu, sonucunu buay öğreneceğiz onun benimki içinde yapılacak herhangi bişey yok herşeyi yaptık dedi dr, bir tek ameliyat var onuda önermiyorum dedi, tüp bebek deneyeceğiz bizde sanırım bakalım son kozları oynuyoruz :)Canım herşey normal mi peki iki yıl diyorsun doktora gittin mi bişey dedi mi
Geçmiş olsun canım çikolata kistini duymuştum maalesef adı kadar sevimli değilÇok gittim canım, çikolata kisti var bende eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu, sonucunu buay öğreneceğiz onun benimki içinde yapılacak herhangi bişey yok herşeyi yaptık dedi dr, bir tek ameliyat var onuda önermiyorum dedi, tüp bebek deneyeceğiz bizde sanırım bakalım son kozları oynuyoruz :)
İnşallah canım gönlüne göre olur, evet adı kadar tatlı değil hatta zehir :) zor bir hastalıkmış yaşayınca anlıyor insanGeçmiş olsun canım çikolata kistini duymuştum maalesef adı kadar sevimli değilbendede pco var hormonlarımda büyük problem yok fakat yumurtlama her ay olmuyor maalesef bu ay progesteron testi yapıldı ve çok kaliteli bir yumurtlama gerçekleştirdiğimi söyledi doktor inşallah değerlendirmişizdir yoksa bir daha ne zaman yumurtlama olur bilemiyorum
Benim arkadaşımda hamileydi ve kan testinde dahi çıkmamıştı yaklaşık 5 gün sonra adet olmayınca tabi senin gibi tekrar idrar testiyle öğrendi. belki bu ay yumurtlama zamanın gecikmiştir haliyle döllenmede geç olmuştur
Ay ne olacak bizim bu halimiz, test alıp yek çizgi görmelere doymadımha arada kan vermişliğimde vardır 2 yıldır 0,01 ler ah ah Allahım fazla yorulmadan nasip eder inşallah hepimize
kaç günde bir adet görüyorsun canım öyle hesaplanıyor...Mesela ben 27 günde 1 adet görüyorum 27-14=13.gün yumurtlama günüm...bu şekilde sende hesaplayabilirsin..tabi 13.günden 2 gün öncesini ve 3 gün sonrasını da değerlendirmek gerektiği söyleniyor.
Bende de istedi ama korktum cektirmedim nasil birsey acabaCuma günü rahim filmi çektirdim çok şükür tüplerim açık sorun yok bir senelik evliyim inşallah nisan ayı evlilik yıldönümüz uğurlu gün gelirrr
Olsun inşallah doğru zamana denk gelmiştir Allah ol derse olur
Kizlar benim belirtiler bi gecede uçtu gitdi((((Artik kirmizi kartimi bekliyorum((inşallah canım
Çok erken yapmışsın canım o yüzden çıkmamıştır bu kadar hissediyorsan vardır bişeylerkızlar günaydın, haftasonu giremedim foruma coşmuş buralar, tekrar çift çizgilileri tebrik ederimbenim bat 8 nisan , 31 martta erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı tabi, ama mide bulantılarım var hafif hafif, kusmuyorum ama öğürmek geliyor günde 2-3 kere, birde çok hafif baş dönmelerim var umutlanıyorum ister istemez, bakalım şu 1 hafta geçsin artık lütfen hayırlı haberi alayım
Çok erken yapmışsın canım o yüzden çıkmamıştır bu kadar hissediyorsan vardır bişeyler
Bekleyin derim ama siz bilirsiniz duramıyorsunuz belli :))Biliyodum aslında çıkmıcağını ama bazen okuyorum çıktı diye, o yüzden bi anlık gaza geldiminternette gezerken gördüm güya ilişkiden 5 gün sonra belli eden bir test varmış ovula ultra erken gebelik testi onu mu yapsam diye düşünüyorum şimdi