Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım o zaman ovülasyon testi yaparak çift pinki yakaladığın günü değerlendirecen..çünkü ne zaman yumurtladığın belli değil.

Mucizen bereketiyle sağlıkla gelsin kuzum...İsteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Mucizen bereketiyle sağlıkla gelsin kuzum...İsteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

bende 6 aylık evliyim ilk günden beri çalışmalarındayız her ay olsun diye çok stres yapardım ki yaşadığım şehir ve eşimin akrabaları sağolsunlar stresimi daha çok tetikliyorlardı.. ki artık pat cewap olmuştum.bebek war mı sorularına karşılık bende direk yok demeye başladım.geçen ay görünce yine ağladım ve eşim benimle o kadar güzel konuştu ki kimsenin lafına üzülmemek gerektiğini çok şükür bir sıkıntımızın olmadığını konuştuk..we herşeyin rabbimden geldiğini biz ne kadar ovülasyon yumurtlama gün aşırı ilişki desekte; rabbim isterse olacağını istemezse olmayacağı açısından bu ay inanılmaz derecede relaxım ; inanılmaz rahat..Elimizden geleni yinede yapıyoruz ve tewekkelü Allah diyoruz.

Ay limon testini bende yaptım haftasonu :))))) ona göre hamileyim bana göre değilim

Ay limon testini bende yaptım haftasonu :))))) ona göre hamileyim bana göre değilim
Aynen limon ve karbonata göre hamileyim ama bana göre değilim gerci onları ölesine eğlencelik denedim gerci afedersin sidikle oynamak gibi bişe neresi eğlenceyse ama napalım umut dünyası

Sanırım çıkışta test alıp bi daha yapacam.. hala gelmedi kırmızılar :) bana güvenilir bir test söyleyin kızlar.. kan testine cesaretim yok

Eşiniz ne güzel destek olmuş takmayın tabi milleti insanların başkalarının özel hayatının merakı beni bitiriyor zaten. Düşünsenize diyelim çocuğu hiç olmayacak biri var ve sürekli bebek soruluyor ne kadar düşüncesiz davranış aslında olursa haberin olur zaten dimi

aynen canım hangi konu olursa olsun eşimin desteğini hiç bir zaman unutamam çok şükür ...yaşadığım yer çok küçük bir şehir zaten ve herkes tanıdık gebelik olsa 2.günü duymayan kalmaz ki..hamileliği sormalarını geçtim nasıl yaptığımızı da dahi soranlar war tüyolar veren mi dersin şunu şöyle yap daha etkili olur diyen mi dersin tiskinti geldi artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…