Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adetlerim hep 28 günde birdi ama bebek kararı alıp korunmayı bıraktıktan sonra sapıttı :KK43: düzen falan kalmadı.. geçen ay 31 günde oldu.. bunda doktor 17 mart yumurtlamışsın çatlamak üzere dedi..

canım o zaman ovülasyon testi yaparak çift pinki yakaladığın günü değerlendirecen..çünkü ne zaman yumurtladığın belli değil.

nejlaa 86 nejlaa 86 yaaa canım çok teşekkür ederimm

Kızlar ben bu ay neler yaptım diye düşündüm birkaç detay buldum sizede yazayım faydası olur belki,

Geçen ay heemen hemen her gün 2-3 tane incir yedim arasına ceviz koyarak incir çok çok faydalıymış

Kahvaltım da bal ve cevizi eksik etmemiştim ben çok faydalı olduğunu bilmiyordum yani bilmeyerek yedim ama faydalıymış

Takivme baktım diğer aylara göre biraz daha az cinsel ilişkiye girmişiz yani buda kaliteli sperm olmasını sağlıyor (geçen aylar hergün bile olmuş)

Hatta takvimde doğurganlığım 11-18 mart arasıydı doğurganlığın en yüksek olduğu da 16 marttı biz 12-15-17-18 de birlikte olmuşuz yani en yüksek günü kaçırmışız ama spermler 48 saat yaşıyor bildiğim kadarıyla

28 marta kadar aklıma hiç getirmedim gerilmedim stres yapmadım bu ayda olmaz yine çok üzülürüm diye ve 30 martta mucizemi öğrendim Allahım herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşlar

Mucizen bereketiyle sağlıkla gelsin kuzum...:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:İsteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :emir_bebek::anneadayı::KK200::anne:

Mucizen bereketiyle sağlıkla gelsin kuzum...:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:İsteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :emir_bebek::anneadayı::KK200::anne:

bende 6 aylık evliyim ilk günden beri :emir_bebek:çalışmalarındayız her ay olsun diye çok stres yapardım ki yaşadığım şehir ve eşimin akrabaları sağolsunlar stresimi daha çok tetikliyorlardı.. ki artık pat cewap olmuştum.bebek war mı sorularına karşılık bende direk yok demeye başladım.geçen ay :duduk:görünce yine ağladım ve eşim benimle o kadar güzel konuştu ki kimsenin lafına üzülmemek gerektiğini çok şükür bir sıkıntımızın olmadığını konuştuk..we herşeyin rabbimden geldiğini biz ne kadar ovülasyon yumurtlama gün aşırı ilişki desekte; rabbim isterse olacağını istemezse olmayacağı açısından bu ay inanılmaz derecede relaxım ; inanılmaz rahat..Elimizden geleni yinede yapıyoruz ve tewekkelü Allah diyoruz.

Bencede bekleyin bende yaptım dayanamayıp tabiki tek çizgi bakalım 8 nisanı bekliyorum dört gözle arada oyalanmak için komik ama karbonat limon şeker testlerini deniyorum onlara kalsa hamleyim ama hiç umutlanmıyorum nedense belirti varmı diye kendime baktıgımda sadece bi kaç gündür aşırı bi açlık hissediyorum midem kazınıyo sanki bomboş gibi onun haricinde iki gündürde ara ara gelen koyu sarımsı gibi bi akıntı var ama hiç hamileliğe yormuyorum üzülmeyim diye
Ay limon testini bende yaptım haftasonu :))))) ona göre hamileyim bana göre değilim

Ay limon testini bende yaptım haftasonu :))))) ona göre hamileyim bana göre değilim
Aynen limon ve karbonata göre hamileyim ama bana göre değilim gerci onları ölesine eğlencelik denedim gerci afedersin sidikle oynamak gibi bişe neresi eğlenceyse ama napalım umut dünyası

Sanırım çıkışta test alıp bi daha yapacam.. hala gelmedi kırmızılar :) bana güvenilir bir test söyleyin kızlar.. kan testine cesaretim yok :rolleyes:

bende 6 aylık evliyim ilk günden beri :emir_bebek:çalışmalarındayız her ay olsun diye çok stres yapardım ki yaşadığım şehir ve eşimin akrabaları sağolsunlar stresimi daha çok tetikliyorlardı.. ki artık pat cewap olmuştum.bebek war mı sorularına karşılık bende direk yok demeye başladım.geçen ay :duduk:görünce yine ağladım ve eşim benimle o kadar güzel konuştu ki kimsenin lafına üzülmemek gerektiğini çok şükür bir sıkıntımızın olmadığını konuştuk..we herşeyin rabbimden geldiğini biz ne kadar ovülasyon yumurtlama gün aşırı ilişki desekte; rabbim isterse olacağını istemezse olmayacağı açısından bu ay inanılmaz derecede relaxım ; inanılmaz rahat..Elimizden geleni yinede yapıyoruz ve tewekkelü Allah diyoruz.
Eşiniz ne güzel destek olmuş takmayın tabi milleti insanların başkalarının özel hayatının merakı beni bitiriyor zaten. Düşünsenize diyelim çocuğu hiç olmayacak biri var ve sürekli bebek soruluyor ne kadar düşüncesiz davranış aslında olursa haberin olur zaten dimi

Eşiniz ne güzel destek olmuş takmayın tabi milleti insanların başkalarının özel hayatının merakı beni bitiriyor zaten. Düşünsenize diyelim çocuğu hiç olmayacak biri var ve sürekli bebek soruluyor ne kadar düşüncesiz davranış aslında olursa haberin olur zaten dimi

aynen canım hangi konu olursa olsun eşimin desteğini hiç bir zaman unutamam çok şükür ...yaşadığım yer çok küçük bir şehir zaten ve herkes tanıdık gebelik olsa 2.günü duymayan kalmaz ki..:halay:hamileliği sormalarını geçtim nasıl yaptığımızı da dahi soranlar war :oha: tüyolar veren mi dersin şunu şöyle yap daha etkili olur diyen mi dersin tiskinti geldi artıkk:oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha:

aynen canım hangi konu olursa olsun eşimin desteğini hiç bir zaman unutamam çok şükür ...yaşadığım yer çok küçük bir şehir zaten ve herkes tanıdık gebelik olsa 2.günü duymayan kalmaz ki..:halay:hamileliği sormalarını geçtim nasıl yaptığımızı da dahi soranlar war :oha: tüyolar veren mi dersin şunu şöyle yap daha etkili olur diyen mi dersin tiskinti geldi artıkk:oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha:

X